Mario22 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Hammer.nie.pier**l... Masz fakty.... Passek w 4 motion biturbo nówka... Powyżej 200 kuca i wersja highline i dsg... 168 tyś i to wyprzedaż rocznika... I nie obracaj moich postów w żart tylko dawaj fakty bo krytykujecie a nie macie racji i tyle w temacie... A co S3 to fajnie ale pokaż cennik i pogadamy.... I to co ma w sobie... I ten pasek pewnie bez skóry i bajerów typu rozpoznawanie znaków itd. Bo za to jest dopłata a w insigni po prostu jest.... Naciapane z Z2 Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Mario22
egon47 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Widzę ze gorąca linia dziś tutaj jest:D Arturo wiadomo coś w temacie tunelu
Mario22 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Egon racja... ide se po browara i do zobaczenia na spocie w piątek bo chłopaki faktami mnie nie pokonają....i moja.kara którą sobie wybrałem nie dojdzie do skutku chyba że ktoś coś upoluje w tej cenie lepszego w.koreańcach... ale trzeba posZukać dobrze... I ide dalej grać na konsoli bo te ich argumenty to brzmią jak.kompleksy.... P.S Z cyklu ciekawostki w byłym.nissanie gtr od szymenia znowu padła.skrzynia drugi raz... Lipa.... Ale.autko mega urocze... Naciapane z Z2 Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Mario22
Arturoo Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Egon jutro z rana będę przelotem w swd to spróbuję się z gościem złapać .... Dziś byłem ale na śmierć zapomniałem o tym
Arturoo Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 .... P.S Z cyklu ciekawostki w byłym.nissanie gtr od szymenia znowu padła.skrzynia drugi raz... Lipa.... Ale.autko mega urocze... Naciapane z Z2 Czytam jak byś pisał o moim
Mario22 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Ok.. Haha... Artur spoko to nic osobistego... Teraz ogarnołem cennik forda to sorry ale za 150 tyś nie ma w cenniku tego poZiomu bo albo brak 4x4 albo coś innego.... A focus RS2015 zaczyna się od 148 tyś zł i to cena podstawowa za rs w katalogu...no i to ford to,znowu jakiś debil napisze że ford a nie audi i wogóle bleeee Teraz.już rozumiem czemu ci moi biurowi tak narzekają że te 150 tysi na nowe auto to za mało na coś fajnego... Naciapane z Z2 Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Mario22
Tomi_81 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zdrówko Mario a leon cupra w 150 tyś się mieści
ucho.77 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Insignia jest w pyte a w tej cenie to kułeczka w pakiecie bida można kupić
Arturoo Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Pośmigam nowym A4 to i na łopla się skuszę na jazdę próbną
Mario22 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Zdrówko Mario a leon cupra w 150 tyś się mieści Nie wiem... Może cupra tak ale brak komfortu.... Chyba... Nie wiem bo nie miałem na firmie a miałem sporo więc skoro nie było to coś w cuprze nie gra... A mamy też paski cc i inne ale w tej cenie bida... Najlepszy,motyw ostatni... Pani menager HR se wybrała fure za 150 tyś jak każdy i po odebraniu wielce wkurwiona bo w jej aucie bagażnik się nie otwiera jak machnie.nogą pod zderzakiem.... Hahaha... Co chciała to.ma.... A w salonie ją zrobili jak chcieli....ale co tam max 2 lata i se zamówi tak żeby bagażbik sie otwierał po machnięciu nogą...Naciapane z Z2 Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Mario22
egon47 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dobrze ze ja nie mam takich problemów ponieważ będę moja a4 śmigal przez najbliższe kilka lat
Tomi_81 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dobrze ze ja nie mam takich problemów ponieważ będę moja a4 śmigal przez najbliższe kilka lat Nie będziesz sam
Mario22 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Egon tylko za pare lat będzie ciężko coś wybrać nawet w używce bo albo 1.0 na turbo albo jakieś inne gówno awaryjne... Naciapane z Z2 Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Mario22
Tomi_81 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Egon tylko za pare lat będzie ciężko coś wybrać nawet w używce bo albo 1.0 na turbo albo jakieś inne gówno awaryjne... Naciapane z Z2 Mario tak daleko to przynajmniej ja nie wybiegam nie wiem czy dożyje więc mam to w d*pie na tą chwilę czym będę jeździł za parę lat Na tą chwilę martwi mnie jak zrobić kolejnego drina bo sok mi się skończył
Mario22 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) To źle... :-) Trzeba patrzeć w przyszłość... A nie to wizyta u Mirona i będzie spełnienie marzeń... Tylko o czym tu marzyć... Wpadaj na browara... Tego umnie nie zabraknie.... Naciapane z Z2 Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Mario22
Tomi_81 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jakbyśmy nie mieli na rano to chętnie, a tak to może się źle skończyć
Mario22 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Haha dlatego ide spać... Naciapane z Z2 Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Mario22
badboy Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Wszyscy macie częściowa rację. Fakt jest taki , że kiedyś VW czy tam Audi to było cos bo zasłynęło pancernym 1.9 Tdi i 2.5 R5, ciekawe czy bysmy sie cieszyli z emocji gdyby nam te nasze padliny padaly przy 100 tysiącach. W obecnych czasach wszystko ma sie swiecic, bling bling, bajery na cholere komu potrzebne- a tak naprawdę- jest to szmelc opakowany jedynie w dobrej skórze, smutne ale prawdziwe, niestety. Kolejnym faktem jest- cale podejście jest kwestia zasobności portfela, a jesli juz takowo zasobny jest, to albo ktos kupuje nowa insignie, albo uzywane na ful wypasie audi a6 c7, bmw 5, a5 czy merca. Jednym słowem kazdy wydaje swoja zarobiona kase na to na co ma ochotę- i nigdy w tej kwestii nie bedzie jedynie slusznego zdania. Kolejnym faktem jest, ze auta stracily na charakterze w porównaniu z poprzednia epoka, nad czym ubolewam. Owszem moze sa efektowne jesli chodzi o design, ledy sredy etc, ale to by bylo na tyle. naciepane z tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi