Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj Pitterra te Twoje linki są mega... :naughty::polew:

widze że strony przybywają...jakoś tylko Pelexa brakuje :decayed:

co do spalania to... więcej nie napisze bo czuje się jakbym jeździł S4 :shocked:

noo i ogólnie rzecz biorąc nie będzie mnie na spocie bo niestety mam na noc... a taka piękna pogoda!!!

MAM NADZIEJE ŻE PODRIFTUJECIE ZA MNIE :cool1:

ps. Prezes szanuj maszyne...co Mi jej nie zajedziesz :polew: :>

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

PUCEK dla pocieszenia mnie też nie będzie ( II zmiana)

ale dziś bym pocałował na skrzyżowaniu jakieś tipo taki lód był

dziadek w tipo mało zawału nie dostał

aż szybkę sobie uchylił :decayed::evil: :evil:

jak tak dalej będzie padać to będzie niezła miazga

Opublikowano

Zaraz zaraz to znaczy że na spocie na chwilę obecną będziemy tylko ja i ja tak?? Meldować mi się tu na piątek kto będzie ino migiem :cool1::kox:

Opublikowano
  • Autor

czy będę to nie wiem 50/50[br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 20:45_________________________________________________

ps. Prezes szanuj maszyne...co Mi jej nie zajedziesz

Ty już prawie seatowiec jesteś :wink4: więc do mojej furki się nie wcinaj :decayed:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 20:46_________________________________________________ale niech Ci będzie - przyszanuje jakby miało Ci się odmienić :)

Opublikowano

Hmmm :mysli: to na razie na spocie jestem ja i połowa Mirona :kox: ktoś jeszcze :?: :?: :)

Opublikowano

A ja albo się spóźnię albo będę musiał wcześniej jechać albo i teraz was zagnę ............... wogóle nie przyjadę bo prawdopodobnie będę musiał odebrać brata (nie Tomka) ze szpitala w zabrzu i nie wiem jak i o której :)

:mysli: A tak wogóle to to wszystko to wielki znak zapytania bo ja cały czas mam nadzieję że jutro już będzie do odbioru moja strzała z magro bo jak nie to i tak się wszystko sypnie i nie będę miał wogóle czym podjechać nawet na spot :confused4: ;(

Opublikowano

studiuję na politechnice i w piątek mam zajęcia do późna, podjade po zajęciach moze cos jeszcze będzie się działo :D

około 19-20

Opublikowano

studiuję na politechnice i w piątek mam zajęcia do późna, podjade po zajęciach moze cos jeszcze będzie się działo :D

około 19-20

spoko jak jest ELYTA to klachają prawie do 21 :polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 11:44_________________________________________________a ciekawe co jest z PELEXEM

Opublikowano
  • Autor

a ciekawe co jest z PELEXEM

coś mnie słuchy doszły że kompa oddał na orkiestre świątecznej pomocy, teraz bidula niema kontaktu z forum :decayed:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 12:07_________________________________________________o Pelexa nie trzeba się martwić , Wy mi powiedzcie co sie stało z takimi osobami jak :

M@rk , Ridick82 , Nao i paru innych :mysli::thumbdown:

Opublikowano

o Pelexa nie trzeba się martwić , Wy mi powiedzcie co sie stało z takimi osobami jak :

M@rk , Ridick82 , Nao i paru innych :mysli::thumbdown:

chyba zajęli się przemytem gazu z rosji :polew: :polew: :polew: :polew:

albo zmienili fury

a M@RK to się kufa uczy i uczy

chyba 5 fakultetów robi jednocześnie

lepiej by się za robotę wziął a nie udawał że się uczy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

i na spoty zaczął uczęszczać

Opublikowano

No to będzie tłusty spocik na razie 1,5 osoby :baseball:

Opublikowano
  • Autor

ja niczego nie obiecuję bo mi sie sytuacja wyjaśni w sam piatek przed samą 18.00 :disgust:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 13:04_________________________________________________Guregoru - od wczoraj mam polarek " L " pasuje idealnie - a ogólnie sam w sobie jest kozacki :good: POLECAM - jest nowa tura zamówień

Opublikowano

ja też będę, pooglądacie moje auto (pierwsze) :D dziś jade na spot do katowic:P

Jak by ktoś mógł zabrać Vag-a, chciałbym się coś dowiedzieć o moim autku, mam je od niedawna, jestem zielony

Opublikowano
  • Autor

Krolu wpadaj - zapraszamy - choć trudno powiedzieć komu uda się jutro być :confused4: ale bądźmy dobrej myśli :wink4:

Opublikowano

Jestem Panowie żyje i mam się nie źle chyba dam rade przyjechać na Spocik chyba że coś nieoczekiwanie mi wyskoczy :kox: ja również proszę aby ktoś przyjechał z Vagiem bo mi z koła powietrze schodzi nie wiem dlaczego :polew: a tak serio to o test liczników mi chodzi :>

Opublikowano

kurna Prezes jaki seatowiec...

ja tylko rozważam każdą opcje na co zmienić moje padło...

pewnie teraz mi nie odpali po tym co napisałem :polew: ale jak dalej będzie tak się jebało na świecie <czyt. kryzys> to nic nie kupie

nooo a czy miał bym chęci na Twoje B6 - oczywiście, tylko wiem że cena mnie zleksza powali ale było by warto... noo i jak narazie plany odchodzą na później bo tak jak wspomniałem źle się dzieje w mojej kochanej JSW :confused4:

wiadomo już że mnie nie będzie na spociku... nie stać mnie na paliwo do mojej S4.. :naughty::polew:

nie no robota :wink4:

Opublikowano

PUCEK co to za skróty JSW :decayed: czy to oznacza Jastrzębska Spółka Węglowa :kox: czy Jest Seat W-końcu :polew:

Opublikowano

a ja postaram sie byc. w zeszly piatek chcialem przyjechac, ale o spocie przypomialem sobie w sobote, hehe. takze prosze o zczytanie logow. mam tez pare innych pytan, ale to jutro.

Opublikowano

No i jednak będę to może nie będzie aż tak mało osób tylko troszkę się spóźnię bo mam dopiero po 17 autko odebrać z Rybnika

Guregoru - od wczoraj mam polarek " L " pasuje idealnie - a ogólnie sam w sobie jest kozacki :good: POLECAM - jest nowa tura zamówień

Jak będziesz na spocie to weź ze sobą polarek muszę zobaczyć L-eczkę bo może drugi bym wziął większy tylko nie wiem czy się w nim nie utopię a tak to sobie porównam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.