Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no Mironek ja za grosze ją moge odkupić jak niechcesz jej oddawać :> :polew:

mówisz 2 lata...to jestem pierwszy na liście do odkupienia Twego paździocha :naughty:

tak liczyłem że za rok na wiosne czyli 2010 będziesz chciał sprzedać...ale jak jednak na 2011 to lepiej dla mnie bo są sporo większe szanse że będzie MOJA :wink4:

piszę poważnie :cool1:

ps. zrezygnowalem z plastikowego seata...bo Audi to Audi...w takim razie na ten czas oczekiwania na wspaniałą moją przyszłą B6 kupie sobie motor :naughty:

i dbaj Prezes dbaaaajjjj :>

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Pucek kto to wie czy 2010 czy 2011 :)

Najalepiej daj 10 tyś zaliczki i czekaj kiedy przyjadę pod Twój dom oddać Ci furke :decayed: czy to będzie 2010 czy 2011 hhhhmmm niech to będzie zaskoczenie :naughty:

Opublikowano

Daję 10001 PLN i podjedziesz do mnie. :polew:

Opublikowano
  • Autor

Daję 10001 PLN i podjedziesz do mnie. :polew:

jeste pod Twoim domem ale nikt mi nie otwiera :polew:

Opublikowano

To zostaw ją na podwórku a kluczyki pod starym kapeluszem na parapecie.A wrócisz taxi bo ja w pracy i niestety cię nie odwiozę.Chyba,że brat swoim E36 ale żeby ci kupra nie popaliło. :tongue4::polew::hi:

Opublikowano

te fantazje...

przecież każdy już wie że Prezesowe B6 będzie moje...

bo kto się nim lepiej zaopiekuje jak maniak który traktuje auto na 1 miejscu :naughty::decayed:

Opublikowano
  • Autor

bijesz punkty Pucek bijesz :decayed:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2009, 12:36_________________________________________________jak jeszcze go zarejestrujesz S1 PUCEK to chyba dam Ci rabat :polew:

Opublikowano

To gdzie w takim razie jeździć? niedługo muszę rozrząd zrobić.

P.S. coś z tym Vag-iem wam nie wyszło rano nie było kombi ;( :P

Kombi to przy okazji roarzadu ci zrobimy, bo niestety mielismy tylko wersje demonstracyjna vaga :tongue4:

Co do rozrzadu to poza spotowymi mechanikami znam 2 dobrych:

-jeden bosch-e na Jana III Sobieskiego kumpel robil u nich rozrzad i jak narazie jezdzi, nie sa drodzy (okolo 800zl z robota) jedyne co to miejsce ich pracy nieciekawe,

-drugi nazywa sie Jacek ul. Dolnej Wsi zajmuje sie moim autkiem od samego poczatku nie jest moze tani, ale gwarantuje, ze jak cos robi to robi to pozadnie i na dobrych czesciach, zawsze jak cos siadlo np po miesiacu wymianial na swoj koszt(zadko ale bywalo) tak samo ojciec z paskiem do niego jezdzi i sporo innych ciekawych autek np. porsche i inne klasyki, zna sie na rzeczy i tyle. Jak bys byl zainteresowany to daj znac.

Opublikowano

ja daje 10500 tysia i czekam :polew: obiecuje że nie będę bokami chodził na spotach :naughty: no może czasem :kox:

Opublikowano

10500,01.Będzie S1 MIREK :evil:

Opublikowano

no to ja też się przyłączę a co tam raz się żyje i raz tylko takie autko się trafia :decayed:

10500,02

Opublikowano

W sumie bardzo maly przeskok, ale zawsze cos... daje 10500,73 :evil:

P.S. gdyby mial przynajmniej kolpaki na kolacha to cena napewno bylaby duzo wyzsza

Opublikowano

Dobra mięczki

SIEMANKO wogóle :hi:

ja daję 20000 + moje prawie nie bite :kox:czerwone cacko :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Piterra...teraz to leże i kwicze ze śmiechu...

buhhahahahha :polew: ten Twój PRAWIE nie bity czerwony ogier...nie no wymiękam... a Wam i tak Prezes nie sprzeda...bo ja byłem pierwszy :wink4:

heheh Miron wygadałeś..chciałem właśnie taką tablice sobie zamówić :polew: :> powaga

Opublikowano
  • Autor

Dobra mięczki

SIEMANKO wogóle :hi:

ja daję 20000 + moje prawie nie bite :kox:czerwone cacko :decayed: :decayed: :decayed:

Koniec pitolenia - piterra przebił wszystkich - przekonał mnie nie bitym b5 ( takich jest na palcach policzyć ) - Pucek, sory - tak wyszło - szukaj sobie leona :decayed:

Opublikowano

Panowie, kto się jutro objawi?? :D

Opublikowano
  • Autor

Panowie, kto się jutro objawi?? :D

będę się starał - może jeszcze zabiorę kumpla z A4 B5 ( 97r avant 1.9tdi + chip compsport na 145 kucy xenon diody tył ) :)

Opublikowano

avanty mogą miec i 300 kM i tak są do bani :D

Opublikowano

pupa, ale mnie Prezes zdołowałeś...jak czerwona niebita strzała Cie bardziej rajcuje to ja niewiem...no fakt! te 101 arabskich koni robi swoje!!! :kox:

no jak już wiadomo mnie kolejny raz nie będzie:/ niestety druga zmiana, więc nie zobaczycie mojego poobijanego padła, szukam lakiernika/blacharza i zaczynam rezać conieco i modować :>

zwykły lakiernik mi pomaluje felgi bez problemu czy szukac szpeca od felg?

edit

krolu przegłeś... :wink4: co prawda avanty B5 nie są ciekawe, ale B6 to bajka...lepiej sprecyzuj swoją wypowiedz bo Prezes ujeżdza avanta B6...więc podpadniesz :naughty::decayed:

Opublikowano

avanty mogą miec i 300 kM i tak są do bani :D

Nie no avanty nie są takie złe co powiesz o autkach na :ON: to jest porażka :gwizdanie: :naughty::kox:

Ps: wiem że nikogo to nie zdziwi bo w końcu "nawet jak mnie nie ma to jestem" :naughty: jak to ktoś zarzucił (Pelex chyba) no i że jestem tam zameldowany :polew: :polew: (jak stwierdził Miron) to jutro będę :cool1::polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.