Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

sluchajcie w audi a4 b7 odbywa sie akcja serwisowa na koszt audi...musicie sprawdzic sobie czy po nr vin czy dotyczy tez Was!! akcja wymienia przewod prawdopodobnie od turbiny

a gdzie to sprawdzić?

Krolu to dotyczy oczywiście tylko i wyłącznie modelu B7 :wink4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale senior ma pasata, a to chyba prawie to samo tylko z gorszym znaczkiem :D

Opublikowano
  • Autor

ale senior ma pasata, a to chyba prawie to samo tylko z gorszym znaczkiem :D

Niestety dotyczy tylko Audi :wink4:

Czester - Twoja ostatecznie jedzie na zlota czy śmigasz sam ? bo na liście jesteś jako solo :)

Opublikowano

Bo kolega do nas dopiero 25 stycznia ( ostatnia niedziela ) do nas dołaczył panie Guregoru :)

No dobra jest to jakieś wytłumaczenie :gwizdanie: :kox::tongue4:

a jesli tak czy to czy nie wyjade np z niedzialajacymi szybami i lusterkami :polew:

Jakaś aluzja :?: :chytry::decayed: Jak nie pojedziesz do Rybnika to może wszystko będzie działać :>

Opublikowano
  • Autor

Ogólnie Magro Rybnik polecam pod każdym względem - całkiem niedawno byłem u nich i rozmawiałem ze "specjalistą ds. sprzedaży" chciałem kilka info uzyskać na temat S3 sportback.Nawijam oco mi chodzi a babka mi przerywa i mówi że S3 jest tylko w wersji 3 drzwiowej ( nie jako sportback ) że musiało mi sie coś pomylić, że może chodzi mi o wersje s-line a nie s3 sportback- S3 sportback nie występuje jeszcze na rynku polskim.Zaczynam babce tłumaczyć że wiem co to jest S-line a co S3 a ona do mnie że oni jeżdżą na szkolenia i ona wie co jest w sprzedaży - wnerwiła mnie i mówię jej że jak ma dostęp do netu to w tej chwili jestem w stanie jej pokazać że takie auto występuje w ofercie audi na rynku polskim.A ta mi dalej jakieś kity wciska z ironią na twarzy, że oni nawet R8 mieli i S3 sportback napewno nie jest jeszcze wogóle w sprzedaży - gdzie w tym samym dniu w którym u nich byłem właśnie audi S3 sporback w salonie w Bielsku Białej było do sprzedania po obniżonej cenie jako stary rocznik 2008 ( bo już pół roku stało na salonie ) a te same auto wg MAGRO RYBNIK jeszcze nie jest w sprzedaży

MAGRO RYBNIK :notworthy: :notworthy: :notworthy::polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: co za poracha ja pier..... :polew: :polew:

Ja będę dziś znowu spóźniony tak 30 minut :>

Opublikowano

A ja nie dotrę wogóle ;(

Opublikowano

U mnie też krucho z czasem więc nie obiecuję ze się pojawie

Opublikowano

Krolu to dotyczy oczywiście tylko i wyłącznie modelu B7 :wink4:

No czyli dla autek w naszej budzie :>

Czester - Twoja ostatecznie jedzie na zlota czy śmigasz sam ? bo na liście jesteś jako solo

Chyba jednak pojedzie bo strasznie jej sie spodobal osrodek, pozatym prawie wszyscy jada z kobitami wiec czemu nie, musze sie tylko dowiedziec czy dostaniemy pokoj 2 osobwy.

p.s. Zaraz mnie guregora zjedzie, ze mialem byc z nim w pokoju :gwizdanie:

a jesli tak czy to czy nie wyjade np z niedzialajacymi szybami i lusterkami :polew:

Jakaś aluzja :?: :chytry::decayed: Jak nie pojedziesz do Rybnika to może wszystko będzie działać :>

Nie skadze, w sumie to i tak standartowo nie dzialaja mi elektryczne szyby z tylu, i skladane lusterka :>

Opublikowano

Panie Miron to za ile Pan puszczasz szóstke ?:) dobra fura mialem okazje sobie nią poprzyspieszać :)

Opublikowano

Pucek

w jastrzębskiej kryzys?

a w gliwickiej 6000 osób potrzebują

buahhhhhahahahah

nawet ja się zastanawiam czy się nie zatrudnić?

Opublikowano

No mnie dzis raczej nie bedzie :( musze z moją jechać na wizyte kontrolną do Ortodonty ble ble ble

Opublikowano

noo Piterra, no tam produkuje się węgiel energetyczny, a u nas w Jastrzębskiej węgiel koksowy w 70% czyli do hut, do produkcji stalii

i teraz jest niby kryzys bo piece w hutach zostały WYGASZONE :gwizdanie: więc nie potrzeba tyle naszego węgielka, dlatego nie będzie na wypłacie 3 z przodu :wink4:

noo to się przyjmuj! ale dowiedz się ile tam ludzie dostają, bo w KW nie zarabia się tyle co w JSW!

noo i Panowie, chyba zmieniam furacza...albo kupie B5 1.8 T Q - pare znalazłem na de. i na wypasie albo coś innego do 25 tyś zł na już, ten mój mnie wkurza, bo każdy wie że silnik słaby, bez klimy i nie ma co tam inwestować, a na B6 jednak długo jeszcze musze zbierać czyli jakieś 2 lata...

Miron, ta oferowana pomoc w szukaniu auta na DE jest dalej aktualna? jak by coś pytam... czy byś mi pomógł wyczaić coś z B5 też...

Opublikowano

bylem dzisiaj tylko na chwilke, bo musialem isc na sklepy i takie tam ble ble ble.

kolega, ktory dostal w hak nie powinien sie tak cieszyc. widac, ze sila byla dosc znaczna. blacha to blacha, potrafi sie wyginac, sprawdzilbym plyte podlogowa.

jesli chodzi o zarobki w KW i JSW, to zalezy od oddzialu. pracuje na G1, jakas sobota wiecej i mam to samo. dzwigaja stawki. na jedno miejsce tydzien temu przypadalo chyba 8 osob, kolega skladal podanie. jedyna kopalnia, gdzie przejde, jesli dostane propozycje, to Budryk

Opublikowano

pany poczytajcie to " dodam dres made in taiwan :polew: :polew: :polew:" http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7565625[br]Dopisany: 31 Styczeń 2009, 07:25_________________________________________________nigdy nie była katowana ale kladke już ma pewnie dla ozdoby :naughty:

Opublikowano

kolega, ktory dostal w hak nie powinien sie tak cieszyc. widac, ze sila byla dosc znaczna. blacha to blacha, potrafi sie wyginac, sprawdzilbym plyte podlogowa.

Sprawdzałem, nic nie ma, czekam teraz na wycenę, i ostro myślę o wybebeszeniu katalizatora, robił to ktoś z Was?

Opublikowano

miales szczescie.

Opublikowano

Sprawdzałem, nic nie ma, czekam teraz na wycenę, i ostro myślę o wybebeszeniu katalizatora, robił to ktoś z Was?

Jesli sprawdzales na oko to nic to nie da, musieliby ci to pomierzyc jakimis przyzadami, bo niejaki bunia niby tez mial prosta plyte a naciagali mu bude o kilkanascie mm. Co do kata to tez o tym myslalem, ale nie mialem czasu sie za to zabrac, jak wymienisz to daj znac czy jest sens przy tym grzebac. Ja na twoim miejscu zaczalbym od programiku :gwizdanie:

Opublikowano

Ja mam i tak krótka skrzynie, więc programik mi dużo nie da...

A co z tego że będzie krótszy? jak jest prosty?;p

Opublikowano

Witam :) troszeczke sie zagubilem ale wracam juz na stare smieci :evil:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.