Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja chętnie też bym skorzystał z VAG-a i to nie koniecznie z powodu stuków w zawieszeniu :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

SUPERFLAJ co ty masz w profilu za auto :naughty:

Poprawiono - wycofuje pytanie :polew:

Opublikowano

Chciałem poprawić przy okazji VAG-iem ale się udało bez :kox:

Ale do innych poprawek błędów będzie już raczej potrzebny :naughty:

Opublikowano

Dasz rade do puki się kółka kręcą będzie dobrze :tongue4: a jak coś Cię trapi to pogadamy o tym na imprezce :polew:

Opublikowano

Ja oczywista tez bede i moze ktos jeszcze :evil:

Opublikowano

Już nie taka bestia bo znów parkowałem tam gdzie nie powinienem ;(

nie martw sie nie tylko ty ja robiłem generalne czyszczenie i też odkryłem że coś się do mnie przytulało

mam nadzieje że da się to zlikwidować

ok jak co to i ja sie pojawię

Opublikowano

Ku**a ja miałem, egzamin ustny do 20:30, i jeszcze nie zdałe w dodatku ;/

Opublikowano

oj ty gupi gupku :wink4: trza było na spocik wpaść. Dzisiaj było fachowo w dodatku było takie jedno :audi: co miało kierownice po złej stronie :decayed:
Opublikowano

oj ty gupi gupku :wink4: trza było na spocik wpaść. Dzisiaj było fachowo w dodatku było takie jedno :audi: co miało kierownice po złej stronie :decayed:

Próbowali to VAG-iem poprawić ale nie poszło :polew:

Opublikowano

nie poszło bo żeście programu odpowiedniego nie mieli ja się zaopatrzycie w pożądane oprogramowanie to jeszcze raz sprubujemy

Opublikowano

Niech zaluja Ci ktorych nie bylo :tongue4: to juz nie sa spoty to ogolno-europejskie zloty :> takiego ruchu to na spocie to chyba jeszcze nie bylo, jedni wyjezdzali inni przyjezdzali, ale chyba najwieksza atrakcja bylo A4 z kiera po prawej stronie a jak by tego jeszcze bylo malo to automat :> w sumie 10 autek. Szkoda, ze cie Mironku nie bylo bo kolega chcial zobaczyc jak wyglada s-line, a pelex uczyl jak wrzucac biegi bez sprzegla i wsteczny jadac do przodu :polew: Za tydzien mnie nie bedzie bo wyjezdzam jutro na narty na tydzien wiec do zobaczenia za 2 tyg.

P.S. co do programu to dzieki uprzjemosci kolegi P takowy jest, trzeba go tylko teraz zainstalowac i mozna robic avanty z sedanow i sedany z avantow :polew:

Opublikowano

Ale ja durny jestem :wallbash: przecież mogliśmy mi te drzwi i zderzak VAG-iem zrobić :polew:

A tak serio to spocik spoko gratuluje nam (i wam :tongue4:) pełnej obecności (czego nie da się powiedzieć o niektórych :gwizdanie:) :notworthy:

Opublikowano

ja jak Guruguru nawet jak mnie nie ma to jestem i byłem krótko bo krótko ale obecność zaliczona :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Szkoda, ze cie Mironku nie bylo bo kolega chcial zobaczyc jak wyglada s-line, a pelex uczyl jak wrzucac biegi bez sprzegla i wsteczny jadac do przodu :polew: Za tydzien mnie nie bedzie bo wyjezdzam jutro na narty na tydzien wiec do zobaczenia za 2 tyg.

No szkoda szkoda ale co zrobić - już w środe wiedziałem że nie dam rady - fajnie że Was tylu było i że nowe atrakcje były :decayed: tylko czemu mnie znowu musiały ominąć :disgust:[br]Dopisany: 07 Luty 2009, 21:45_________________________________________________Jutro mam zamiar lecieć na zlota do KR - ktoś jeszcze chętny ?

Opublikowano
.

P.S. co do programu to dzieki uprzjemosci kolegi P takowy jest, trzeba go tylko teraz zainstalowac i mozna robic avanty z sedanow i sedany z avantow :polew:

:mysli: apropo Vag-a to pamiętacie że ten tempomat mi nie działa ?? Wyjeżdżam we wtorek i raczej na ustawke w serwisie nie mam szans no chyba że cud się zdarzy :shocked:więc mam prośbe jak by ktoś znał kogoś kto mógłby mnie przebadać w poniedziałek :kox: . no wcięcie tak tylko pytam :notworthy:

wieże że się uda i we wtorek doznam roskoszy tempomatu :naughty:

Opublikowano

diler.g ja tam swój wozić zawsze robie tylko tutaj http://www.auto-danecki.pl/ ale też nie wiem jak oni tam z czasem stoją bo roboty mają dużo, ale Marek moze powie zeby podjechał i zobaczą, zadzwoń i zapytaj

Opublikowano

diler.g ja tam swój wozić zawsze robie tylko tutaj http://www.auto-danecki.pl/ ale też nie wiem jak oni tam z czasem stoją bo roboty mają dużo, ale Marek moze powie zeby podjechał i zobaczą, zadzwoń i zapytaj

Przybyłem zobaczyłem i zdobyłem :evil:

i w ten sposób od dwóch godzin jestem szczęśliwym posiadaczem temopomatu :radocha:

okazało się że tempomat nigdy nie był zaktywowany :wallbash: :wallbash:

całość trwała pół godziny szybko zwięźle i na temat

tak wgięc polecam ten warsztat obsługa fajna i przedewszystkim fachowa ,

Dzięki za cynka :naughty: teraz żadna niemiecka autobana nie jest mi straszna :strachliwy::banan: teraz tylko :ON: do pełna i w drogę

Opublikowano

i w ten sposób od dwóch godzin jestem szczęśliwym posiadaczem temopomatu :radocha:

No widzisz i po problemie :) opłaca się do nas przyjeżdżać :cool1: :gwizdanie: i ogólnie to spokojnej drogi na jutro i wpadnij do nas jeszcze jak będziesz w Polsce :good:

Opublikowano

Dzięki za cynka :naughty: teraz żadna niemiecka autobana nie jest mi straszna :strachliwy::banan: teraz tylko :ON: do pełna i w drogę

tylko teraz po drodze nie zaśnij jak już nie trzeba deptać pedałów :decayed:

a ty miron kaj ty sie ślajasz po polsce, spoty zagraniczne odwiedzasz, a na swój nie przyjeżdżasz :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

tylko teraz po drodze nie zaśnij jak już nie trzeba deptać pedałów :decayed:

a ty miron kaj ty sie ślajasz po polsce, spoty zagraniczne odwiedzasz, a na swój nie przyjeżdżasz :tongue4:

od czasu do czasu trzeba :) ale nasze są na 1 miejscu ( tyle że niekiedy w piątki trzeba popracować ) :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.