Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Krolu daj no mi tel. do tych wykładowców i się załatwi - widzę że te leszcze nie rozumią powagi naszych spotów, chyba że wogóle nic im nie wspominałeś dlaczego musisz opuściś wykłady w te dni :decayed:

U mnie już sytuacja jasna 16.00 wymiatam do Istebnej ( byle sypało tak dalej ) po powrocie wkleje fotki ilości śniegu - tak więc bawcie się dobrze.

Ps. Wczoraj dzwonił do mnie ktoś nowy z forum że chętnie by wpadł z kumplem ale są nowi na forum i czy mogę wpaść.Oczywiście zaprosiłem ich gorąco więc powitajcie ich odpowiednio :good:

Tylko żeby komuś nie przyszło zapinać im Vaga na pierwszym ich zlocie bo już nie przyjadą :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ps. Wczoraj dzwonił do mnie ktoś nowy z forum że chętnie by wpadł z kumplem ale są nowi na forum i czy mogę wpaść.Oczywiście zaprosiłem ich gorąco więc powitajcie ich odpowiednio :good:

Jak na dzień dobry nie wyskoczą z tekstem "macie może naklejki klubowe" to nie powinno być problemu :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano
  • Autor

zapytać zawsze można :wink4:[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 09:30_________________________________________________Prezes Ty tam panuj nad wszystkim :wink4:

Opublikowano

Vice-prezes, vice-prezes :cool1: przecież nie podsiądę cię na twoim stołku :notworthy:

Spoko będzie wszystko opanowane jak zawsze i będziemy czekali na te zdjęcia co się zobligowałeś że wkleisz :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Vice-prezes, vice-prezes :cool1: przecież nie podsiądę cię na twoim stołku :notworthy:

Spoko będzie wszystko opanowane jak zawsze i będziemy czekali na te zdjęcia co się zobligowałeś że wkleisz :gwizdanie:

jeśli o mnie chodzi to nawet od dzisiaj możemy Cię nazywać Prezes - a mnie porszę wyzywać "MIRON"

a tak na poważnie - czy jest ktoś kto jest przeciwko aby Guregoru był nazywany PREZES - jeżeli nie to proszę od dnia dzisiejszego do mnie się tak nie zwracać :wink4:

Chłop jest na każdym zlocie i wg mnie takie miano właśnie mu się należy ( takie moje zdanie ) a tak pozatym to przeca wszyscy równi jesteśmy ( to tylko nasze wew. określenia ) :)

Opublikowano

Ja jestem przeciw. Prezes nie moze jezdzic tak poobijanym i porysowanym autem :tongue4:

Opublikowano

Ja jestem przeciw. Prezes nie moze jezdzic tak poobijanym i porysowanym autem :tongue4:

ale tylko prezesostwo ma Q poobijane czy nie ale Q :quattro: więc niech sami się podzielą stołkami :polew: :polew: :polew:

ja mam swoje GRZANE stołki :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a oni niech się martwią swoimi

no panowie dziś na splocie będziemy mieli Quada

to chyba wyskok na jakiś zaśnieżony parking :gwizdanie:

a "Świeżaki" śmiało brzybywajcie

kurcze ja po tych nieobecnościach to też jak świeżak będę :kox:

ja będę o 18 tam gdzie zwykle

info dla "świeżaków" szukajcie czerwone :a4fan: z granatowym przednim zderzakiem i specyficznymi przetłoczeniami maski

(ELYTA wie o co chodzi :polew:)

Opublikowano

a zaraz obok bedzie stało drugie czerwone padło tylko mniej poobijane :tongue4: tak więc do 18:00

krolu pamiętaj że na wykłady chodzą tylko Ci ci co muszą na prawde zdolni studenci siedzą w królewskim kropce albo w ostateczności w spirali :cool1:

Opublikowano

Jasne kolego :) podeślemy Ci zdjęcia jakieś. Mamy piękne czerwone B5 wykończone ze smakiem zwłaszcza przód tej :audi: jest naprawde nie powtarzalny :naughty:

Piterra podeślij koledze kilka fotek aktualnych to sie załapiesz na Styczeń 2010 w kalendarzyku :polew:

Opublikowano

zawiozłem autko do doktora, na następnym spocie będzie już nowe zawieszenie :D

Opublikowano

Prezes twoje prezesostwo nie zależy od ilości spotów na których byłeś tylko od tego że to ty rozkręciłeś spoty w Gliwicach i wszyscy za to są ci wdzięczni dlatego tak łatwo się nie wymigasz od swojego stołka :hi::notworthy:

Opublikowano

Jasne kolego :) podeślemy Ci zdjęcia jakieś. Mamy piękne czerwone B5 wykończone ze smakiem zwłaszcza przód tej :audi: jest naprawde nie powtarzalny :naughty:

Piterra podeślij koledze kilka fotek aktualnych to sie załapiesz na Styczeń 2010 w kalendarzyku :polew:

Gdzie te foty :kox:

Prezes twoje prezesostwo nie zależy od ilości spotów na których byłeś tylko od tego że to ty rozkręciłeś spoty w Gliwicach i wszyscy za to są ci wdzięczni dlatego tak łatwo się nie wymigasz od swojego stołka :hi::notworthy:

Nie popuszczać Mironowi :bicz3: :lol1:

Opublikowano

Gdzie te foty :kox:

jeśli "prawie RAT style" wchodzi w grę to jutro zrobię świeżutkie focie i podeślę :polew: :polew:

Pelex TY FANTASTO

ale to będzie kalendarz pod tytułem "dzwon z gracją"

albo coś w tym stylu

ale najlepiej JARKO wpadnij do nas na spocik to zobaczysz same "funtastic" :a4fan:

pozdrowienia dla "KRAKUSÓW"

Opublikowano

właśnie...Miron jesteś Prezes bo

rozkręciłeś spociki - szacun :naughty:

jak narazie wozisz się najlepszą bryką :kox:

noo a po spociku to tak:

jak tak dalej pójdzie to nas wywalą :polew: żebyśmy byli straszeni policją??? cóż to za niemądry strażnik :gwizdanie:

dojazd nie był za ciekawy - szklanka :shocked:

ale chociaż warunki fatalne to BYŁO 10 AUTEK :naughty: :naughty: :naughty:

normalnie szalejemy :tongue4:

ps. co do konkursu to możemy prędzej zorganizować KONKURS NA POOBIJANE & PORYSOWANE AUTKO ROKU - tutaj bijemy wszystkich na głowe :polew:

Opublikowano

no to jednak jest sie czym pochwalic :polew: to kiedy rusza konkurs moze zdaze swoje rozwalic:D :gwizdanie:

Opublikowano

strażnik nawąchał się dezlowskich oparów :tongue4: i mu sie wełbie poprzestawiało.

DAWIDBORI z naszym faworytem nie masz szans zwłaszcza jak sfotografuje te niewidzialne elementy :polew: :polew: :polew: ale spróbować zawsze możesz :wink4:

Opublikowano

odpuszczam:D

Dobra decyzja :kox::naughty:

Opublikowano

bedzie trzeba przyjechac znowu kiedy do gliwic poogladac ta sławna bryke :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.