Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja już wiem,że w piątek będę ale chyba Tranzitem :P:D (porażka) ale tez dieselek:P

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Guruguru ja niestety cały czas w trasie ale teraz w piątek chyba wpadne i to w dodatku w klubowym polarku :naughty:

Opublikowano

teraz w piątek chyba wpadne i to w dodatku w klubowym polarku :naughty:

I tak trzymaj :good:

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item563301419_5x112_skoda_05r_audi_a6_a4_passat_sharan_195_65_15.html znalazłem taką aukcje da sie coś zrobić z tymi znaczkami ??

chyba sam wyskoczy

oglądnij foto felgi od tyłu - widać że ten znaczek to zaślepka

i musi się dać wyciągnąć

ale dla pewności zadzwoń do sprzedającego[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 23:18_________________________________________________mnie dziś nie ma na SPLOCIE ;(

niestety druga zmiana :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

mnie dziś nie ma na SPLOCIE ;(

niestety druga zmiana

dziś nie musisz być bo i tak nikt w środy nie przyjeźdża ale bądź w piątek :decayed:[br]Dopisany: 26 Luty 2009, 13:12_________________________________________________

No właśnie :thumbdown: jeszcze troche i lud z polski pomyśli że w gliwicach nic się nie dzieje :no:[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 14:56_________________________________________________Ale co się dziwić

Piterra pewnie siedzi na jakiejś imprezie :naughty:

Pucek zapierdziela na nadgodzinach żeby uzbierać na twoją B6 :cool1:

Sparki pewnie zawiesił się na jakimś wątku technicznym i zapomniał że są jeszcze inne podstrony :przebiegly:

Pelex to aż strach pomyśleć co się z nim dzieje bo swoją "probówką" do sprawdzania fazy rozwalił sobie siedzenie i pewnie ze złości ją wywalił a jakoś dawno się nie odezwał :kox:

M@rk siedzi cały czas i się uczy :gwizdanie: (już zapomniałem jak chłop wygląda)

Rajmund jeździ gdzieś po świecie :wink4:

Krolu siedzi na uczelni :)

Czester udaje że coś robi :evil:

Majkiego pewnie jego miss nie puszcza na forum :tongue4:

Ty Mironie siedzisz cały czas w pracy :>

A ja albo się wku... że znowu ktoś mnie przytarł na parkingu albo siedzę u lakiernika i już to lakieruje :polew:

I tak to wszystko wygląda :)

nieźle wszystkich podsumowałeś :decayed:

M@rk ostatnio wpadł do siłowni ( ledwo go poznałem ) boi sie przyjechać po tym jak pisaliśmy ostatnio że ma baty od wszystkich :)[br]Dopisany: 26 Luty 2009, 13:14_________________________________________________acha - no i najważniejsze - coraz większa szansa że jutro będę :)

Opublikowano

a mnie wiadomo że nie będzie...NOCKA :wink4:

heheh Vice ale to podsumowałeś...chyba jakiś Kapownik prowadzisz :polew:

jak narazie to nie mam wogule czasu, nawet nowej anteny nie ma kiedy jechać dostroić :no:

ale ale ale...już ten biały szajs topnieje, a co za tym idzie powoli przymiarka alu się szykuje, ciekawe jaki będzie efekt, miałem -35mm a będe miał -65mm :kox: :kox: :kox::decayed:

apropo M@rk, musiał bym z nim pogadać więc aż tak batów nie dostanie, to chodzi na siłownie i się tak boi? :polew:

na mnie możecie liczyć dopiero 13.03. i to jest piątek :polew: :polew: :polew: oj to będzie data! a może lepiej odwołamy spocika na wtedy, ostatnio coponiektórzy nie świecili szczęściem w takiej dacie! :gwizdanie:

a może tak pomyśleć nad jakimś większym spotem np. całego śląska albo coś na rozpoczęcie sezonu? gdzieś pomiędzy nami a resztą spotów?

Opublikowano
  • Autor

można pomyśleć można - tyle że może troszke później - jak już cieplej i dłużej jasno będzie ( jak letnie pozakładamy :decayed: )

Opublikowano

niestety druga zmiana

dziś nie musisz być bo i tak nikt w środy nie przyjeźdża ale bądź w piątek :decayed:[br]

Panowie pobudka :zyzol:

Miron ma rację Piterra nie musi dzisiaj być bo spoty są w piątki ale Mironie :decayed: dziś mamy czwartek a nie środę :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

jeden dzien w ta czy tamta :kox:[br]Dopisany: 26 Luty 2009, 18:26_________________________________________________czepiasz sie szczegółów

Opublikowano

jeden dzien w ta czy tamta :kox:[br]Dopisany: 26 Luty 2009, 18:26_________________________________________________czepiasz sie szczegółów

:tongue4::decayed:

Opublikowano

Q r w a panowie zamotałem się jak młody pelikan

nie będzie mnie w piątek na spocie

niestety

takie życie :gwizdanie:

Opublikowano

No to full ludzi zameldowało się na dziś jakieś 3 osoby :thumbdown: zobaczymy ile będzie faktycznie :confused4:

Opublikowano

Ja niewiem czy sprzęt mi pozwoli wogóle do was dojechać :mysli: mam tak odjechaną brykę że S5 to przy niej :polew: jest to bryka mniej więcej klasy R8 :naughty: tak za.....la że mogę forum po prostu przejechać :kox:

Opublikowano
  • Autor

niestety druga zmiana

dziś nie musisz być bo i tak nikt w środy nie przyjeźdża ale bądź w piątek :decayed:[br]

Panowie pobudka :zyzol:

Miron ma rację Piterra nie musi dzisiaj być bo spoty są w piątki ale Mironie :decayed: dziś mamy czwartek a nie środę :gwizdanie: :tongue4:

wiem ale Piterra pisał to w środę :wink4:

Opublikowano

To panowie jak tam frekwencja dziś? bo wpadłbym do was.... .

Opublikowano

Ja bede ale na 100% dopiero po 19 bo taki nawał zajeć przed weekendem ze wczesniej nie dam rady [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 14:32_________________________________________________Pelex dawaj tą furą to ją potestujemy na tej prostej z tyłu parkingu :decayed: jak auto od mirona

Opublikowano

Ja oczywista tez bede :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.