Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczymy kto bedzie odważny i kto "TO" zrobi a teraz meldować mi się tu kto będzie na spocie w piątek :?: :wink4::tongue4::decayed::polew:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:02_________________________________________________Hehehe coś tu umilkło nagle :bicz::polew: :polew: :polew: :polew:

Teraz to bedziemy chyba tylko na PW rozmawiać :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bo puki co to moge na rowerze przyjechać, bo do diesla KZK GOP-u nie wsiąde :cool1:

to może tą setke odstawimy sobie na jutro :gwizdanie:

Opublikowano

Dobra dobra jakie jutro meldować się ale już :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

No i koledzy dzięki guruguru dziś już mam fotelik dla małego w domu :naughty: - w piątek zaczeliśmy temat dziś już temat zmknięty - fotelik kupiony :naughty:

Wice - dzięki za doradztwo i całokształt :good::notworthy:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:17_________________________________________________Gregory tu masz kilka filmików z audi A3 mojego kuzyna "Skapola" o którym Ci na zlocie wspominałem :wink4:

http://patrz.pl/szukaj.php?szuk=skapol&x=30&y=6

Opublikowano

Pany w piątek raczej będę ale spóźniony bo moja ma druga zmianę i może juz moja strzałą mam nadzieje bo ten opel jest dla mnie za ostry :polew:

a co do stawiania browara wszystkim to zaden wyczyn bo na spoty przyjeżdza taka garstka ludzi że w 10 zeta sie zmieszcze :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Pany w piątek raczej będę ale spóźniony bo moja ma druga zmianę i może juz moja strzałą mam nadzieje bo ten opel jest dla mnie za ostry :polew:

nie ważne że spóźniony ważne że będziesz z bagażnikiem PIWA :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:30_________________________________________________mamy 100 stronke pany :drinks: :drinks: :drinks::drunk: :drunk:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:31_________________________________________________

a co do stawiania browara wszystkim to zaden wyczyn bo na spoty przyjeżdza taka garstka ludzi że w 10 zeta sie zmieszcze :naughty:

Pelex nawet tak nie pisz bo na piątek zorganizuję taką ilość osób że w sobotę ze swoją strzałą do komisu polecisz żeby z browarem Tyskim uregulować rachunek :polew:

Opublikowano

No to teraz możemy sobie tylko pogratulować :drunk::thumbup::banan::banan2::radocha::tongue4:

A i jeszcze jedno:

No i koledzy dzięki guruguru dziś już mam fotelik dla małego w domu :naughty: - w piątek zaczeliśmy temat dziś już temat zmknięty - fotelik kupiony :naughty:

Wice - dzięki za doradztwo i całokształt :good::notworthy:

Nie ma za co ważne że się podoba :good:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:35_________________________________________________yyyy ja i teraz ucichło bo setna strona zaliczona :polew:

Opublikowano

dobra gadać kto będzie bo musze wiedzieć ile tych browarów kupić :mysli: a tak po za tym to wstydzilibyście sie naciągać najstarszego klubowicza :naughty:

Opublikowano

Najstarszy klubowicz sam się naciągnął ale może to przez ten podeszły wiek (proszę pana) :kox::polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

najstarszego :mysli:

Pelex mnie możesz liczyć - a jakby mnie nie było zostaw za filarem :polew:

Opublikowano

No jak przyszło do dobicia do 100 strony to tylu nas się aktywnych zrobiło :naughty:

A jeszcze jakiś czas temu sparki narzekł,że słabo nam idzie w porównaniu z warszawskimi.

Pelex i co z tym blacharzem bo nie odpowiadasz?

Opublikowano

Ja rozumiem że to się rozumie :naughty: samo przez się że będę to już masz 2 :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

dobra koledzy - jedziemy z tymi postami do 110 strony do 24.00 godz. :decayed:

Opublikowano

Niewiem o co chodzi z tym blacharzem bo auto oddałem do doktora mechaniora i po za tym to dobrze wiedziałem że setke zaliczam juz jestem za stary żeby sie bawić w BAŁWAN NA MORZU :polew: a i tak koś musiał to zrobić :>

Opublikowano

Nie namawiaj bo jeszcze sami się wszyscy zdziwimy :cool1:

Opublikowano

Prezes a ty nie chciałbyś sprzedać swojej furki?W dziale kupna kolega ArkadiuS z Wrocławia jest na kupnie i elita klubu się wypowiada.Coś tam o twojej przebąkują :evil::slina::naughty::tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Prezes a ty nie chciałbyś sprzedać swojej furki?W dziale kupna kolega ArkadiuS z Wrocławia jest na kupnie i elita klubu się wypowiada.Coś tam o twojej przebąkują :evil::slina::naughty::tongue4:

już idę zerknąć kto mnie tam obsmarowuje :)

Opublikowano

szkoda papieru :decayed:
Opublikowano

Niewiem o co chodzi z tym blacharzem bo auto oddałem do doktora mechaniora i po za tym to dobrze wiedziałem że setke zaliczam juz jestem za stary żeby sie bawić w BAŁWAN NA MORZU :polew: a i tak koś musiał to zrobić :>

A dobra bo jakieś 3 tygodnie temu o coś pytałeś a ja odpisałem i trochę teraz widzę namotałem.OK :hi:

Opublikowano

szkoda papieru :decayed:

To po co wszystko skrupulatnie notujesz na boku :?: :naughty::tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.