Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja :a4fan: nie jest "niebita" :bicz: tylko "nieprzytarta" :tongue4: :cwaniak1:

ta i jeszcze "umyta" nie :polew: :polew: :polew: :polew:

no piterra se minusy zbiera ni ma go i nima alkohol spożywa a na libacje kolegów nie wzywa :kox:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moja :a4fan: nie jest "niebita" :bicz: tylko "nieprzytarta" :tongue4: :cwaniak1:

ta i jeszcze "umyta" nie :polew: :polew: :polew: :polew:

O i to też może być :sarcastic:

ni ma go i nima alkohol spożywa a na libacje kolegów nie wzywa :kox:

Oj to bedzie :baseball: niebawem :gwizdanie: :evil:

Opublikowano

życiem erotycznym orzeszka ziemnego sie nie wykpisz... za tydzień mam nadzieje się widzimy i trzymam za słowo :baseball:

Opublikowano

oj oj widze że o mnie wszyscy zapomnieli...cóż

może w takim razie rozkręce spoty RYBNICKIE...

ps. umowa jest... :> w piątek będe znów...no jak by to powiedzieć BARDZO NIE TRZEŹWY, zresztą jakoś co piątek taki teraz bywam :embarrassed:

Opublikowano

No Pucek napić się zawsze zdąrzysz a spoty sa tylko raz w tygodniu :naughty: wsiadaj w PKS i dawaj do nas :tongue4:

Piterra ty sobie grabisz tyle spotów opuscić to swoisty rekord :chytry: zresztą zaraz za tobą jest Pucek :mysli: może wy razem pijecie nałogi jedne :polew:

Opublikowano
  • Autor

Powinienem być jutro ( coraz większe szanse ) chyba że spotkam Pucka i Piettera i mi polewać zaczną :decayed:

Opublikowano

hmm ja bym sie tez cos napił %%. Jak sie ciepło zrobi to moze zrobimy jakiegos grila ?? :naughty:

Opublikowano

Majki zajebiaszczy pomysł :good:

Panowie szukam dobrego warsztatu blacharsko lakierniczego nie musi być tani ma być dobry - w okolicach Gliwic lub Zabrza

Opublikowano

Ja będę :)

Opublikowano

Majki zajebiaszczy pomysł :good:

Panowie szukam dobrego warsztatu blacharsko lakierniczego nie musi być tani ma być dobry - w okolicach Gliwic lub Zabrza

Pogadamy na spocie bo mam kogoś takiego ale nie jest tani

Opublikowano

Ja tez mam dobrego lakiernika- sąsiada ale warsztat ma w brzezince. Nie jedno auto juz mi malował i zawsze było ok. tani nie jest ale bierze dużo mniej niż ASO :naughty:

Opublikowano

Pelex w sprawie tego warsztatu spróbuj się skontaktowac na PW z kolegą Baltazar z Tarnowskich Gór.Za mostem przy wyjeździe ze Zbrosławic na Góry pierwsza ulica w lewo i jakieś 200 metrów i po prawej jest starszy gościu co ma warsztat i robi i blacharę i mechanikę.Warsztat polecił mi znajomy jak miałem do klepania Felicję po dzwonie.Za 1500zł mam malowany cały przód w tym założone nowe błotniki choc tylko jeden był do wymiany,nowa prawa lampa i zderzak wyprostowany i polakierowany na nowo.Do tego jeszcze z tyłu błotniki z rudzielcem wycięte i wstawki nowe polakierowane.Tak,że za 2 koła to bym miał Felicję jak z salonu od 'LELLKA.'Byłem zadowolony.Niestety nie wziąłem ani telefonu ani nie pamiętam nazwiska i adresu gościa :wallbash::embarrassed:

I wtedy właśnie spotkałem tam kolegę Baltazara.Trochę pogadaliśmy i on gadał,że gościu jest dobry i z każdą pierdołą w swoim AFN do niego jeździ i daje radę.Tak,że mechanika ok i blachara w Skodzie też.Nie wiem jak z A4 dlatego może właśnie odezwij się do tego kolegi to ci powie dokładnie co to za chłopek.Napewno uczciwy tyle mogę powiedziec. :hi:

A absencja spotowa u mnie jak zwykle. :bicz3:

Opublikowano

Czyżby zamiast dojechać do warsztatu Daneckiego jesteś zmuszony zmienić plany i podjechać do warsztatu blacharskiego :punish:

Opublikowano

Czyżby zamiast dojechać do warsztatu Daneckiego jesteś zmuszony zmienić plany i podjechać do warsztatu blacharskiego :punish:

Mi się wydaje że ktoś poprostu przegiął na ręcznym co :mysli:

Opublikowano

Pelex nie mów że Ty też zaliczyłeś buuum...

kurde jaki tam PKS...moja lala jeździ, chociaż ma dziure w zderzaku, drzwi bardziej wgniecone i jeszcze conieco ale jeździ, i też tak jezdze...

zderzak już jest, a zreszta co będe pisał, napiszę tylko że na ROZPOCZĘCIE SEZONU BĘDZIE PRAWIE CAŁY POLIFT :decayed: niestety na pakiet SSS.. mi było szkoda

ja też szukam dobrego Lakiernika, nie musi być z Rybnika, ale tak że gościowi daje drzwi i zderzak, on maluje a ja je sam sobie odbieram i zakładam! za wmiare normalne pieniądze, czyli np. 300 zł za element :tongue4:

Opublikowano

Chcielibyście żebym nie wyrobił prędzej to wy poro.....acie swoje padlinki niż ja gdzieś przytre :polew: szukam i już tak na wszelki wypadek jak którys z was się będzie pytał to będę wiedział co mu odpowiedzieć :naughty: dozo na spocie :hi:

Opublikowano
  • Autor

nie wiem jak to dziś będzie - Piątek 13-go, dopiero godz. 12 a ja już mam tego dnia dosyć ( zgubiłem klucze+pilot z B6 ) :wallbash: chyba gdzieś w śniegu przed garażem - o ile się znajdą to na wiosne a czy będą działać to inna bajka - tak więc na dzień dzisiejszy mam już dość wszystkiego :wallbash: - najlepiej nie ruszać się już z domu i zakolegować się z siwą 0,5[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 12:14_________________________________________________Jak znam życie to dorobienie takiego klucza to tylko serwis i napewno 500 zł najmniej :wallbash:

Opublikowano

nie wiem jak to dziś będzie - Piątek 13-go, dopiero godz. 12 a ja już mam tego dnia dosyć ( zgubiłem klucze+pilot z B6 ) :wallbash: chyba gdzieś w śniegu przed garażem - o ile się znajdą to na wiosne a czy będą działać to inna bajka - tak więc na dzień dzisiejszy mam już dość wszystkiego :wallbash: - najlepiej nie ruszać się już z domu i zakolegować się z siwą 0,5[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 12:14_________________________________________________Jak znam życie to dorobienie takiego klucza to tylko serwis i napewno 500 zł najmniej :wallbash:

To może w związku z zaistniałą sytuacją zamiast płacić 500 zeta za dorobienie kluczyka :doh1: to zainwestujesz ta kasę w alkohol :beer1: i wpadniemy odśnieżyc przed garażem i się kluczyki znajdą :radocha:

A jak będzie alkohol to i Pucek i Piettera się zapewne pojawią :drunk:

Opublikowano

To może w związku z zaistniałą sytuacją zamiast płacić 500 zeta za dorobienie kluczyka :doh1: to zainwestujesz ta kasę w alkohol :beer1: i wpadniemy odśnieżyc przed garażem i się kluczyki znajdą :radocha:

A jak będzie alkohol to i Pucek i Piettera się zapewne pojawią :drunk:

Popieram zainwestuj w przystawki a my całą ekipą wpadniemy i każdy płatek śniegu sprawdzimy :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.