Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Wesołych Świąt od Ekipy B-B :hi:

http://www.pino.pl/mikolaj-waldek

podziękowania :hi:

Opublikowano

A tu Życzenia Dla Wszystkich

Anioł w polu ostro kima bo za duzo wypił wina i mikołaj tez nie lepszy pije wódke wszystko pieprzy. A choinka w chacie stoi smierdzi bardzo az łeb boli. Pod choinka stoi browar no i wódka luksusowa. Szczescia zdrowia powodzenia w dniu Bozego Narodzenia

http://www.dancingsantacard.com/?santa=2322461

Opublikowano

No i po świętach.A wy się nie odzywacie.Pewnie żeście się objedli i nie macie siły podejść do kompa nie mówiąc o spacerach itd. :polew: :polew: :polew:

Kto dostał B8 pod choinkę?

Opublikowano

kurde a Wy co? tak cicho jak na mszy...

Miron no pochwal się tym A5...

Pelex Ty tym A6 2,7biT

Pittera a Ty czerwoną nową maską do tego MOCARNEGO 101 konnego furacza...

heheh Guregoru... niech zgadne... zdarli Ci w prezencie te coś czarnego z drzwi??? :polew:

heh a ja tego R8 jednak nie dostałem wiecie noooo w inglostat no wiecie...nie zdążyli mi wyklepać takiego pakietu jaki sobie zażyczyłem, cóż ZA ROK może dostane...

w pysk :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

oj oj przejedzony, i wogule...przepity, za tydzień Panowie i Panie rozpoczynamy NOWY SEZON SPOTÓW ŚLĄSKICH, mam nadzieje że będą Ci którzy byli na pierwszym spociku..

bo trzeba zacząć nowy sezon z grubej rury :naughty::kox:

a Ty Pelex nie jadku...pewnie Nic nie dostałeś bo nic nie jadłeś cooo?? :>

Opublikowano
  • Autor

Miron no pochwal się tym A5...

e5b39612f5a5769fm.jpg 354cf40f9a7c81bam.jpg

551236974561c959m.jpg c28e35b94fa183c0m.jpg

Opublikowano

Śliczny :)

Chętnie bym takim pośmigał :evil:

Opublikowano

ehhhhhhhhhhhh :gwizdanie:

gdyby ta A5 była Twoja to... PROSZĘ ADOPTUJ MNIE!!!!!! :> :naughty:

Opublikowano

Pucek tyś chyba tych makówek się za dużo najadłeś i naćpany jesteś :kox: (przestań już jeść ten mak)

bo fantazja Cię poniosła STRASZNIE :polew: :polew: :polew:

:vaglogi: powinno pomóc :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a Pelex "biedactwo" (tak jak Pucek wspomniał) nic nie zjadłeś to też pewnie nic nie dostałeś

nawet zalać się nie mogłeś

bo na pusty żołądek nie można :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

dla Ciebie też proponuję :vaglogi:

a co z Vice President'em GuruGuru zamilkł ??????????????

Miron a TY to na świętach w ciepłych krajach byłeś?????????

to ta A5 w takim letnim plenerze (łany zboża)????????????????????

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

i chyba lepiej nie adoptuj Pucka bo będzie jeździł twoimi audicami a Tobie pozostanie CORSOwóz albo hulajnoga

Opublikowano

Panowie to prawda że nie wiele zjadłem ale tak źle nie było zastąpiłem kilka potraw czymś innym i jest git całość zalałem delikatnie różnymi dziwnymi trunkami :naughty: a co do A6 2,7 BI to chciałbym ale ostatnio mnie nastraszył jeden gość od gazów LPG wszyscy go znacie jeździ :a4fan: bez ABS-u :polew: czasem podpina nam VAG-a i dosyć rzadko bywa na spotach :gwizdanie: więc będę pewnie szukał 4,2 L ale kiedy, tego nie wiem. Na razie jak niektórzy wiedzą szukam mieszkania a z tym ciężko bo na wszystkich fajnych budach agencje nieruchomości trzymają łapę :wallbash: co za tym idzie ceny z kosmosu :naughty:

Opublikowano

a co z Vice President'em GuruGuru zamilkł ??????????????

Nie zamilkłem tylko zapadłem w sen zimowy :naughty:........ w końcu trzeba się kiedyś wyspać bo takim obżarstwie

PS. też mam nadzieję że na spociku będzie tyle osób co było na pierwszym ale aż tak grzeczni chyba nie byliśmy :cool1:

a Pelex to na pewno nic nie dostał za to że nabijał się z tego kolesia w tico co to nie umiał odpalić swojego złomu pod forum ......... może to był święty mikołaj :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Miron a TY to na świętach w ciepłych krajach byłeś?????

fotki są przed moim garażem - a że autko miałem w miesiącu lipcu to i pogoda odpowiednia :wink4:

Mam jeszcze szanse dostać na wekend Q5 ( jutro będę wiedział na jaki wekend będzie to możliwe ) :decayed:

Opublikowano

No prosze to załatw tak żeby ten weekend zaczął się od piątku :evil::naughty:

Opublikowano
  • Autor

No prosze to załatw tak żeby ten weekend zaczął się od piątku :evil::naughty:

jak się da to chętnie ale zobaczymy co da się załatwić ( raczej od soboty rana :confused4: )

Opublikowano
:mysli: Ech no trudno to trzeba będzie przenieśc jeden spocik na sobotę :gwizdanie: :cool1::polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

panowie ale jaja

że też ja to musiałem znaleść

http://moto.onet.pl/111459,1,1,0,0,0,galeria_media.html

nie pozostało nam nic jak tylko !!!!!!!!!!!!!!!!SPRZEDAM SWOJE A4!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :decayed:

Opublikowano

panowie ale jaja

http://www.a4-klub.pl/smf/najlepsze_samochody_wedlug_gejow-t58890.0.html :decayed:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2008, 08:08_________________________________________________

panowie ale jaja

nie pozostało nam nic jak tylko !!!!!!!!!!!!!!!!SPRZEDAM SWOJE A4!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :decayed:

No co Ty .Pasuje A4 do Ciebie :polew:

Opublikowano
  • Autor

Prezes - a Ty gdzie nam tu zaglądasz :decayed:

Koledzy............. nadszedł wielki dzień, nie liczyłem że nadejdzie on tak szybko..............ale cóż - nic tylko się cieszyć, powiem krótko........WRESZCIE STAĆ MNIE NA RS4 B7 - jutro jadę oglądać

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7331123[br]Dopisany: 29 Grudzień 2008, 09:21_________________________________________________jak wszystko pójdzie ok to małe sprzątanko wnętrza i w piątek jestem na zlocie nową furką :naughty:

Opublikowano

piterra faktycznie dziwne.Twoja A4 jest tego samego koloru co ta w temacie :naughty: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:

miron bierz tego rodzynka bo ktoś ci go zwinie sprzed nosa. :tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.