Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekaj Pelex niech policzę ściągacze do sprężyn tak ?? Hmmmm 100 zł za 1 dzień + 22 procent vat-u a no i bym zapomniał + 15 procent za niedziele i święta. No spoko dogadamy się jakoś :> :tongue4::polew: :polew: :polew: :polew:

Nie no żart bo nawet nie mam ściągaczy :embarrassed:

:polew: :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja jak zwykle nie bo robota a A4 i tak z żonką u teściów :wallbash:

Ps.pucek w dziale kolizji i odszkodowań opisałeś stłuczkę twojej dziewczyny.Nie jeździ ona czasem Fordem KA :mysli:

Opublikowano

:> Ja będę raczej na pewno :kox: no może pół na pół :naughty: nie no większe pół :polew: w związku z tym mam prośbę do panów jeżeli ktoś ma ściągacze do sprężyn i może pożyczyć to bardzo proszę przywieść na spota. :hi:

jak się zjawisz to może Ci załatwię :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Opublikowano
  • Autor

bedę się starał być - dziś niespodzianka - przyjadę furą jakiej jeszcze nie widzieliście ( maga kolor i mega felunek ) :good: oczywiście spod znaku :audi:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2008, 08:38_________________________________________________może długo nie zabawię bo będę z dzieciakiem ale bedę :wink4:

Opublikowano

No MIRON to teraz ja na pewno przyjadę :naughty: aż mnie ciekawość zżera mogę nie wytrzymać do 19 - tej :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

No MIRON to teraz ja na pewno przyjadę :naughty: aż mnie ciekawość zżera mogę nie wytrzymać do 19 - tej :tongue4:

będziesz w szoku taka fura................ powaga - lakier i fele mega kox :naughty:

Opublikowano

miron tylko pamiętaj tym razem przyjedź czystą furą :wink4:

Opublikowano

Miron Ty znów jakiś "jocke" szykujesz, a Pelex jak zwykle się podniecił

i napalony jak szczerbaty na suchary :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

co Ty Pelex to piszesz przeca spot je na 18:00!!!!

Miron znów wyskoczy z czymś innym, jak to zrobił z hummerem :polew:

Miron to weź go może, tym bardziej że będzie Twój dzieciak, pojeździmy troche oczywiście mowa o hummerze

A PANOWIE... ŚNIEG PADA!!!!!!!!ŚNIEG PADA!!!!!ŚNIEEEEG PAAAADAAAAAA :> :> :>

CO W ZWIĄZKU Z TYM?

pierwsze na Forum, a potem na Arene podriftować???

noo i dementuje jakieś plotki...moja dziewczyna jechała MOJĄ PEREŁKĄ czyli moim pazdziochem A4... znów bok, i znów malowanie ;(

nooo ale będe!!! wyklepiemy moją fure, ktoś ostatnio mówił o malowaniu, to może poćwiczymy??? :naughty:

TAK CO KAŻDY BĘDZIE DZISIAJ BO MAMY MEGA WYPAS POGODĘ, I TO OSTATNI SPOCIK W TYM ROKU RACZEJ!!!

będe na 1000000000% chyba że skasuje auto doszczętnie...ale już go mam dosyć szczerze mówiąc :gwizdanie: chyba z wiosny nowe padło :decayed:

Opublikowano

Witam

Ja tam dzisiaj dopiero pierwszy raz do was zagoszczę :)

Myślę ze mnie miło ugościcie :naughty:

Opublikowano

nooo jasne że TAK Kamilbs...

wpadaj wpadaj!!! KAŻDY JEST BARDZO MILE WIDZIANY...!!! odrazu podpowiem że zawsze stoimy w tym samym miejscu tzn. jak wjedziesz na ten podziemy parking, to zaraz za "śpiącym policjantem" w prawo skręcaj a tam właśnie stoimy, obawiam się że parking jak ostatnio może być pełny bo jest przed świętami ale damy rade tak jak wtedy! :)

więc szukaj Nas szukaj...

ps. jak by coś to szukaj BIAŁEGO A4 B5 z czarnymi lampami (sedan), to jest topowe auto naszego Vice Prezesa, z czarnymi dodatkami :decayed::naughty: napewno zauważysz! :gwizdanie:

nie zrozum mnie źle Gureguru :> :tongue4:

Opublikowano

PUCUŚ troszkę w błąd wprowadziłeś naszego kolegę bo nie wiadomo czy on nie nadjedzie z drugiej strony czyli od ul. Witkiewicza wtedy musi przejechać cały parking i przed wyjazdem skręcić w lewo :naughty: czyż nie mam racji :tongue4: ale jak byś nie jechał to szukaj nas na rogach parkingu wtedy na pewno nas znajdziesz :good:

Opublikowano

ps. jak by coś to szukaj BIAŁEGO A4 B5 z czarnymi lampami (sedan), to jest topowe auto naszego Vice Prezesa, z czarnymi dodatkami :decayed::naughty: napewno zauważysz! :gwizdanie:

nie zrozum mnie źle Gureguru :> :tongue4:

Spoko :> :kox: :kox:

A Miron pewnie kupił nową karoserię do swojego piździka i teraz nas wkręca :naughty::tongue4::polew: :polew:

Opublikowano

koledzy bede lacial 88 z bytomia

a pozatym jest CB to dam rade :wink4:

Opublikowano

No to panowie zabierać dzisiaj ze sobą opłatki :cool1::decayed::polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Kamilbs - fajnie że wpadłes - zapraszamy częściej :wink4:

Opublikowano

Jasne zapraszamy :wink4: jak widziałeś u nas jest bardzo specyficzny klimat ale to dlatego że przyjeżdża sama elita spotów śląskich w Gliwicach a my znamy się juz dość dobrze dlatego tak dziwnie sie zachowujemy :polew: :polew: :polew: CAŁE ŻYCIE Z WARIATAMI :polew: ale parę wizyt i będziesz jak my :naughty:

Panowie mój Avancior jest już błogosławiony na wysokościach :kox: czyli zawiecho seria dzisiaj zawitała :good: cóż za komfort :shocked:

GURUGURU nie wiedziałem że Ty masz własny film :polew:

38d315022b5bf9f1.jpg

Opublikowano

GURUGURU nie wiedziałem że Ty masz własny film :polew:

Kurde i wydało się no :confused4::polew: :polew:

Opublikowano

I jak pelex ile zajela ci wymiana zawiechy?

Opublikowano

Jakieś półtora godzinki CZESTER razem z rozbieraniem tego tyłu w moim avancie no i było nas dwóch :naughty: do tego i mieliśmy podnośnik który podniósł całe auto na raz więc wszystkie koła od razu w powietrzu :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.