Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ty CZESTER ja już dawno nie śpię wręcz byłem już na zakupach ale jazdę miałem nie ziemską bo wiesz trochę śniegu leży a na tych moich dętkach raczej sie nie da jeździć w takich warunkach suma sumarów jechałem kilometr jakieś 10 min :polew: No to kiedy się umawiamy wieczorem na małe szaleństwo po parkingu ( zdejmę najpierw rejestracje bo dojdzie do tego że będę tam wisiał na ścianach z wyznaczona nagrodą za złapanie mnie :polew:) A tak w ogóle to oczywiście MIRON jak sobie życzysz będziemy na 18-tą w przyszły piątek dobrze że nas poinformowałeś bo znowu dali byśmy :bicz3: d*py. PUCEK myślę że plac na Arenie będzie dobry ale oczywiście rozejrzę sie za jakimś bardziej bezpiecznym czyli żeby było dużo drzew i takich tam przeszkód dla podniesienia adrenalinki :naughty: [br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 09:58_________________________________________________Dla PUCKA to jest zawiecho od WESOŁEGO http://www.allegro.pl/item481898139_audi_a4_sportowe_zawieszenie_obnizajace.html

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chce ktos zawias weiteca na zime ? wsadzilem dzisiaj zimowki i polamalem zderzak wyjezdzajac z garazu :confused4: teraz to juz szuram brzuchem po ziemi...

Opublikowano

Mam dla ciebie propozycje CZESTER ty sobie na zimę zmieniaj jeszcze oprucz zimówek zderzak :polew: ale w razie czego to ja ten zderzak co masz połamany chętnie przejmę za małą opłata oczywiście :gwizdanie: Ja też dzisiaj zmieniłem na zimóweczki i chyba jest jeszcze niższy niż był na moich szesnasteczkach :chytry:

Opublikowano

czester daj mi namiary co to dokładnie masz :>

akurat jest mi coś takiego potrzebne :kox: :kox: :kox:

zapodaj info, jakieś foto i wogule :naughty:

Panowie jestem pierwszy w kolejce!

ale tu cicho???? co Wy tam robicie że nikt się nie odzywa?

przedstawiam pakiet zima :>

http://img143.imageshack.us/my.php?image=stalllgj4.jpg

mam nadzieję że do piątku utrzyma się ten śnieg! i również mam nadzieję że Pelex już wyczaiłeś jakieś fajne miejsce... :naughty:

Opublikowano

Dla zainteresowanych podaje link do ściągnięcia filmików ze spota oczywiście w roli głównej jestem ja :naughty:http://odsiebie.com/pokaz/1014437---1869.html PUCEK wciąż myślę gdzie tu uderzyć ale i tak nie wiadomo czy będzie śnieg :mysli: wiesz jak to jest jak nazłość pewnie nie będzie :confused4:

Opublikowano

Dla zainteresowanych podaje link do ściągnięcia filmików ze spota oczywiście w roli głównej jestem ja :naughty:http://odsiebie.com/pokaz/1014437---1869.html PUCEK wciąż myślę gdzie tu uderzyć ale i tak nie wiadomo czy będzie śnieg :mysli: wiesz jak to jest jak nazłość pewnie nie będzie :confused4:

Gwiazdor :afro: regionalny Książe :krol: driftu

oczywiście WIELKI szacun za odwagę między tymi filarami i Audicami

ma Kolo odwagę (choć ochroniarza się bał )

tylko patrzeć jak wystąpi w programie :

Jak oni driftują

albo

Gwiazdy driftują na lodzie (albo pod Areną)

a może

Taniec z driftami między filarami

lub

You can drift

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ale pozdro i Twoje zdrowie :drunk: PELEX (właściciel DRIFTOWOZU zprzednionapędowego) :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
:notworthy: dzięki PITERRA za miłe i ciepłe słowa :polew: jak kiedyś będzie taki program to na pewno wystąpię w nim i oczywiście postaram sie nie zawieść :naughty:
Opublikowano

Serdecznie zapraszam Wszystkich na zakupy :good:

BLUZY

POLARY

Opublikowano

Hej ELYTA co tak cicho?

kto będzie w piątek?

deklarować się

Opublikowano
  • Autor

ja już muszę powiedzieć że w ten piątek odpadam :confused4:

Opublikowano

No ja będę (pewnie nikogo to nie zaskoczyło :polew: :polew:) ale znowu z drobnym poślizgiem :gwizdanie:

Opublikowano

Ja też będę ale nie za długo bo nocki :confused4: i oczywiście grzecznie tym razem bo nie mam ochoty stać na zewnątrz no chyba ze śnieg spadnie to wtedy będzie jazda :naughty:

Opublikowano

noo a ja myślałem żeby wpaść ale jak widze to marna frekwencja się szykuje!

zobacze, jak spadnie śnieg to będe, a jak nie spadnie to wpadne dopiero za tydzień :tongue4::naughty:

ćwicze i ćwicze bo musze dogonić Ciebie Pelex w tych ewolucjach! noo i pokazać się też jak to moje padło jeździ bokami :> a jest coraz lepiej :kox:

guregoru Ciebie nawet nie pytamy czy będziesz bo to WIADOME :polew: zachwile Przejmiesz rolę głównego organizatora & zastępca Prezesa :good::notworthy:

Opublikowano

tak tak GURU_Gregoru to nieoficjalny vice President

:polew::kox::hi::notworthy:

Opublikowano

No ja raczej też będę, przynajmniej postaram się być :)

Opublikowano

Dobra to tak jak Miron ostatnio ustalił na spocie tym razem spotykamy się o 18 :decayed::kox: :gwizdanie: :evil:

Opublikowano

Dobra to tak jak Miron ostatnio ustalił na spocie tym razem spotykamy się o 18 :decayed::kox: :gwizdanie: :evil:

No ja będę (pewnie nikogo to nie zaskoczyło ) ale znowu z drobnym poślizgiem gwizdanie

ale jak będziesz się zjawiał z poślizgiem to nici z Vice Prezesa :>

Opublikowano

Witam wszystkich :) co tam dobrego slychac ??

Opublikowano

Ty M@rk dupo wołowa nakopie ci do d*py jak WKOŃCU POJAWISZ SIĘ NA SPOCIE...

melduj lepiej co sprawiło że Cie tak długo nie widzieliśmy, a się głupio nie pytaj co słychać TYLKO WPADAJ NA SPOTA :naughty::cool1:

co tam u Ciebie lepiej napisz... popychacze jeszcze wytrzymują Twoje jazdy? :naughty:? :decayed:?

i oczywiście tych nowych oponek założonych na alu w tym roku nie zobaczyłem! :gwizdanie: cóż :thumbdown:

może by tak za tydzień do kogoś podjechać na spota? albo jakieś atrakcje wprowadzić?

Miron Prezesie a hummer po śniegu dobrze jeździ :> :> :>??? ps. ja nic nie sugeruję :naughty:

Pozdro ludziska:)

Opublikowano

co tu duzo pisac poprsotu praca praca i szkola skonczylme jedna szkole i zabral sie za druga i czas leci tak szybko i zeby wytrzymac to temp dzienie trzeba cos pic <piwko> :evil: postram sie wpasc teraz na spocika :):) ale bede tak kolo 19 :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.