Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jak z cena za zczytanie logow? :>

kolega prezes lokalny jezdzi drogą furą, wszystko kosztuje, ale jeśli on osobiście bedzie robił logi to ja nawet dopłacę do takiej imprezy :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano

kurcze to jak dalej pojdzie to i ja przyjade na logi taka szycha bedzie je wykonywala to i tvn turbo trza zaprosic:D

Opublikowano

kurcze to jak dalej pojdzie to i ja przyjade na logi taka szycha bedzie je wykonywala to i tvn turbo trza zaprosic:D

No ale powiedz im że mogą przyjechać tylko :a4fan: a nie jakąś tam skodą

Opublikowano

he jasne i frekwencja sie wam zwiekszy:D hehe

Opublikowano

No pewnie a co jak już mają przyjechać to niech coś z siebie dadzą a nie tylko na prezesie bedą żerować :rolleyes::decayed:

Opublikowano

no i melduje się pogromca Rybnickich A4 :> długo mnie nie było na spotach bo aż 3 tygodnie ale auto ostatnio się na mnie obraża dosyć często, bo użytkuje go kobieta a nie ja :gwizdanie:

mam problemy z temperaturą, pewnie termostat, następnie musiałem skombinować zimowe, naszczęście już mam, ale poczekam na prawdziwą zime bo to obciach na stalowych jechać na spocik :polew::naughty:

noo a tak pozatym to jestem w domu przed 16.00 no i nie mam kiedy nawet porobić coś przy aucie, a o umyciu nie wspominam :tongue4:

więc tym razem ale to naprawde się pojawie, i liczę na to że nic mi się nie spitoli w aucie!

ps. Czester będziesz? jeśli tak to jak możesz zabierz Vag-a bo musiał bym sprawdzić błędy no i termostat bo podobno idzie

aha i też bym musiał wypucować cały układ chłodniczy :kwasny: opowiesz mi na spocie co i jak! :good:

to narazie ludki :notworthy:

Opublikowano

No panie PUCEK w końcu sie pan zjawisz ja też będę no i mam małą niespodziankę jestem po małym rezaniu ale o tym sza na spocie zobaczycie :naughty: pogadamy o tym i o tamtym :wink4:

Opublikowano

No panie PUCEK w końcu sie pan zjawisz ja też będę no i mam małą niespodziankę jestem po małym rezaniu ale o tym sza na spocie zobaczycie :naughty: pogadamy o tym i o tamtym :wink4:

a ja wiem ale nie powiem :kox: albo troszkę :naughty: , że jest KOXXXXXXXXXXX :kox::witch:

aaaaaaaaaa PUCEK napisz mi co Ty chciałeś za plastik z tego zderzaka czy co ty tam chciałeś :co:

Promujmy hasło: " jak nie wiadomo o co chodzi to VAG nie zaszkodzi :polew: " :vaglogi:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: dobre te hasło stary ty to masz normalnie wenę po zupie chmielowej :naughty: Prawie bym zapomniał jak możesz PITERRA to o ile nie wyrzuciłeś przywieź na spota twoje stare lampy musze coś luknąć :kox:
Opublikowano

Ja oczywiscie ze bede, jak by moglo mnie nie byc :> vaga wezme ale bawcie sie nim sami :tongue4: bo jeszcze wyjdzie pelno bledow jak u Pelexa albo zacznie cos migac i stukac. Znowu bede musial pogrzebac przy autku jutro na spocie, bo nowe tajle dzis zakupilem :>

Opublikowano

Nic się nie bój CZESTER tylko ty się na tym znasz a moje błędy to żaden problem wręcz nawet na razie sie tym specjalnie nie przejmuje pomyśle o tym jak będę sie nudził :naughty: a to mi nie grozi :polew: zresztą pogadamy o tym na spocie :>

Opublikowano

nooo Piterra ja chciałem ten plastik do ktorego wkręca się śrube w belce na której trzyma się i reguluje zderzak:)

jak nadbywa Ci też ta długa śruba to bym przygarnął:)

Czester heheh jak ja dopadne tego vag-a to raczej auta nie odpale więc jedynie Ty mi szpecu

pozostajesz...

a właśnie Pany... jeździcie na zimowych??? bo szczerze zastanawiam się czy wrzucać te stalówy czy nie... :>

a jak tam Prezes? wpadniesz??? :naughty:

jak się wyrobie to poprawie grill bo schodzi mi ta tymczasowa czarna matt farba:) na wiosne szykuje się new image:) a jak nie zdąże to zrobie wioske bo prześwituje mi tam chrom :polew:

Pelex mam nadzieje że ręczny jeszcze masz dobry...tak co tam znów popis strzelisz :naughty:

Opublikowano

kurcze PUCEK z przykrością muszę Ci powiedzieć że ten plastik jest w posyaci puzzli 3D i nie bardzo da się z nim coś zrobić a tej śruby nie mam bo sam wkręciłem starą która byłe powyginana jak & ale jak zwymiarujesz tą śrubę to Ci taką dorobię

no postaram się :decayed:

a PELEX już prawie umie tak http://www.autokrata.pl/ogien/5105/gymkhana

tylko na ten tor go nie chcą wpuścić :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 20:34_________________________________________________Panowie i Panie oczywiście też

jest fajna fura do łyknięcia , głównym atutem tego samochodu jest pakiet ( i tu uwaga zupełna nowość)

"PAKIET FUTRO"

zapraszam do obejrzenia http://halbot.haluze.sk/?id=4580

Opublikowano

Pakiet futro a to dobre :polew: :polew: :polew: prawie jak pakiet strach :polew: a tak po za tym jutro będzie spokojnie na spocie bo narzędzia od PITERRY będę wiózł no i jeszcze jedno delikatne urządzono którego nie mogę zniszczyć więc lipa z taniego driftu :polew:

Opublikowano
  • Autor

a jak tam Prezes? wpadniesz???

jak się uda to wpadne - wczoraj przypadkowo byłem w SK na zlociku, było tez opole :good:[br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 13:44_________________________________________________acha - i jak będę to ale brudnym :decayed:

Opublikowano

Takie brudne miałeś :a4fan: że aż najczyściejsze :polew: MIRON ty jak nawet przez miesiąc nie umyjesz to i tak będziesz miał najczystszą furkę :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no dobra panowie - jak 8 furek to będzie zawsze minimum to będzie OK :)

WAŻNE - ze spraw organizacyjnych !!!!

Od następnego piątku spotykamy się o 18.00 - dotyczy wszystkich bez wyjątków więc nie cwaniakować :kox:

Opublikowano

noo bo Prezes się spóźnił i dlatego z takim hasłem wyjechał :tongue4:

każdy wie że na 18:00 się "spocimy" :gwizdanie:

a więc... 8 autek, ELYTA była :polew: :>, z niespodzianek to znów nadjechał PAKIET CHROM no i Pelex pogonił się troszke z ochroniarzem :naughty:

a tak to standardowo, kupa śmiechu, VAG-owanie - to już nasza tradycja :polew: :polew: :polew:

test opon i autka Pelex-a, dalej konie trzymają chociaż jeździ na kujawskim :decayed:

szybki servis, ani to u kubicy, u nas jest lepszy... rezanie musi być :> to co następnym razem? :naughty: może coś bardziej profi? np. wymiana oleju bez kanału? :kox:

hehhehhehe a na koniec...posypało się dosyć ładnie śniegiem, a większość na letnich laczkach :wink4: to sobie troszke na parkingu pod szpitalem u mnie poszalałem, noo i wiem jedno że trzeba zakosić z drogi pare pachołków, i jak nasypie to na Arene i jedziemy z tym :naughty:

a może jest gdzieś na Gliwicach pewne, na boku miejsce gdzie jest najlepiej asfalt chociaż nie koniecznie gdzie moglibyśmy się wyszaleć na śniegu?

ps. tak co te foty i filmiki trafią tutaj :>

Opublikowano

No panowie ekipa dzisiaj dopisala :> oby tak zawsze i jeszcze wiecej. Foty trafia ale nie dzis bo dopiero do domu wrocilem a bylem z kobieta w kinie w forum, i tu cos dla ciebie pelex... o godzinie po 22 parking forum jest pusty :> ja sie wyszalalem tak , ze Olka chciala wracac tramwajem do domu :polew:

P.s. co do wymiany oleju bez kanalu to sie pisze bo musze wymienic olej z nie mam czasu podjechac na zaden kanal :tongue4: tak poza tym to moze jeszcze sobie wymienie tarcze, klocki i plyn hamulcowy na spocie :P pozdro dobranoc[br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 01:40_________________________________________________Co wy jeszcze spicie ? :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.