Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie którzy byli wczoraj na spocie u mnie na climatroniku pod nr 51 jest temperatura silnika sprawdzałem to dzisiaj i okazało się że u mnie to po przekręceniu stacyjki nie rośnie samo tylko wręcz maleje jeżeli oczywiście silnik sobie stygnie a jak uruchomię to powoli rośnie aż do 90 a na 49 nic sie nie dzieje tylko cały czas sie świeci 49 :mysli:

a CO JA CI MÓWIŁEM niewierny Tomaszu ONLY 49kanał, a w razie Wu to pisz nowy temat w dziale benzyna

Trza by wymienić ten czujnik ino pomacaj oba węże od chłodnicy jaką mają temp

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie którzy byli wczoraj na spocie u mnie na climatroniku pod nr 51 jest temperatura silnika sprawdzałem to dzisiaj i okazało się że u mnie to po przekręceniu stacyjki nie rośnie samo tylko wręcz maleje jeżeli oczywiście silnik sobie stygnie a jak uruchomię to powoli rośnie aż do 90 a na 49 nic sie nie dzieje tylko cały czas sie świeci 49 :mysli:

a CO JA CI MÓWIŁEM niewierny Tomaszu ONLY 49kanał, a w razie Wu to pisz nowy temat w dziale benzyna

tylko że ja mam klekota ale to szczegół a co do węży to wydaje sie wszystko w porządku po jakimś czasie wszystkie są gorące jak ta lala :polew:

Opublikowano

tylko że ja mam klekota ale to szczegół a co do węży to wydaje sie wszystko w porządku po jakimś czasie wszystkie są gorące jak ta lala :polew:

to znaczy że nie w porządku bo jeden powinien być gorący a drugi w miarę zimny, wychodzi na to że bankowo masz j**nięty czujnik temp, a jeśli masz obie ruły od chłodnicy w takiej samej temperaturze to faktycznie możesz mieć również umarty termostat, ale to postram się ocenić organoleptycznie na następnym spociku.

a zresztą masz tu lekturkę na bezsenną noc http://www.a4-klub.pl/smf/all_a4_termostat_i_czujnik_cieczy_chlodzacej-t4535.0.html;;amp=;highlight,termostat+remperatura

Opublikowano

ok sprawdzę to jak najdokładniej sie da bo coś mi tu nie gra ale tak jak napisałeś podyskutujemy o tym na następnym spocie :naughty:

Opublikowano

No no panowie ale sie rozpisaliście a ja dopiero dziś wlazłem i moge coś napisac tylko już nie ma za bardzo o czym bo już wszystko opisaliście :kox::polew:

Ps. Pelex co ty masz z tym GóRóGóRU sugerujesz że mój nick jest trudny do wymówienia i zapamietania :chytry::polew: :>

Opublikowano

Zgadza się ta moja wersja twojego nicka jest prostrza :polew: no i jesteś nasz GÓRU bo byłeś na wszystkich spotach ale prezesem nadal jest MIRON bo na takie stanowisko nie wystarczy tylko zasłużyć trzeba mieć jeszcze auto :naughty: a nie odbita czyjąś oponę na drzwiach :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Zgadza się ta moja wersja twojego nicka jest prostrza :polew: no i jesteś nasz GÓRU bo byłeś na wszystkich spotach ale prezesem nadal jest MIRON bo na takie stanowisko nie wystarczy tylko zasłużyć trzeba mieć jeszcze auto :naughty: a nie odbita czyjąś oponę na drzwiach :polew: :polew: :polew:

No nie przesadzajmy bo na jednym spocie mnie nie było i że wogóle co?? że ta opona na drzwiach nie wystarczy?? kurde to po co ja się nadstawiałem tej kobiecie na rondzie jak to i tak nic nie dało :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

Witam!!:)

mam pytanie:do ktorej godziny odbywa sie spocik,bo w piatki ok 20 moge dopiero wyjsc z domu(dziecko)?czy jest szansa na ew sprawdzenia przeplywki?czy jak cos to mam przyjechac z kierowca(jakies piwko):))?!?!?!?!!????

pozdrawiam!!!

Opublikowano

Witam!!:)

mam pytanie:do ktorej godziny odbywa sie spocik,bo w piatki ok 20 moge dopiero wyjsc z domu(dziecko)?czy jest szansa na ew sprawdzenia przeplywki?czy jak cos to mam przyjechac z kierowca(jakies piwko):))?!?!?!?!!????

pozdrawiam!!!

No spociki zwykle są do 21 albo trochę dłużej, jak z przepływką to nie wiem może nasz etatowy mechanik (chyba wszyscy wiedzą o kim mowa) :cool1: coś wymyśli a co do kierowcy to tylko twój wybór bo większość z nas niestety nie ma takiego szczęścia żeby mieć drugiego kierowcę chociaż chciało by się dotrzymać starego dobrego hasła "piłeś nie jedź!! nie piłeś to idź się napij!!"

Opublikowano

to jak z cena za zczytanie logow? :>

Opublikowano
  • Autor

Pelex Ty mi tu nie siej fermentu bo fura niema nic do tego - liczy się jedno - wszyscy mamy A4 - i to wystarczy :wink4:[br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 09:41_________________________________________________

to jak z cena za zczytanie logow? :>

wpadnij to się dowiesz :wink4::)

Opublikowano

Hehe co racja to racja MIRON ale jednak prezes sie musi prezentować :tongue4: wiesz drogie garnitury :polew: super fura i najnowsza komura :gwizdanie:

Opublikowano

no i ma hummera

wiec widzisz inaczej być nie może :polew:

Opublikowano

Hahaha oni maja poje.... pomysly naprawde :D kumpel opowiadal mi o nowej serii jak przez pustynie jechali kadetem, roverem i beczka, to az prezydent przyszedl zyczyc im szczescia bo nikt jej jeszcze nie przejechal autem :>

Coś tu mało ludziuf się udziela

Wszyscy ciezko pracuja zapewne, ja w sumie tez pracowalem przez pol dnia nad odsyfieniem nagrzewnicy... litr octu, litr kwasku cytrynowego, niezliczone ilosci litrow wody myjka ciesnieniowa, ale za to teraz sauna to wymieka :banan:

Opublikowano

Wszyscy ciezko pracuja zapewne, ja w sumie tez pracowalem przez pol dnia nad odsyfieniem nagrzewnicy... litr octu, litr kwasku cytrynowego, niezliczone ilosci litrow wody myjka ciesnieniowa, ale za to teraz sauna to wymieka :banan

W życiu trza znalezc miejsce na rozrywke i na prace. A skoro szef jeszcze nie zablokował youtube to czemu nie powiązać tych dwóch rzeczy :decayed:

No i oczywiście zapraszam na spocika w piątek

aaa no i spamować mi tu ile wlezie paczta ile już warszawioki postów w podobnym temacie nabiły czy my som gorsze ??

Opublikowano

Ino pacz chopek kedy łoni zaczli.11 luty 2006.Prawie czi lata tymu. :wink4:

Opublikowano

ale łoni już sie bawią w strony czterocyfrowe a my ino w dwu wiec do roboty Panie i Panowie nikt za was spamował nie będzie :decayed:

Opublikowano

A nawet 5 cyfrowa ilosc postow :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.