Pucek Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 ja też się melduje, nadzwyczaj spokojnie wracałem, bez większych problemów, no i na dzień dzisiejszy spaliłem za 65 zł paliwa, czyli koło 16 litrów a zrobiłem 120 km oj te spoty to mnie zbankrutują
Pucek Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 hehehhe nie ma to jak zmarznięty jeść lody no i chyba nastepnym razem w MC przed nami drzwi nie zamkną :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 hheheheh a ja miałem smaki na więcej, ale % hehehhe no ale cóż, ta Kaśka od Dimana to taka nerwowa Kobieta nie no serio to Diman, zdaj o nią bo inna dawno by Ci kopła w dupsko trzeba sie zgadać żeby coś wypić :> z Prezesem to nigdy nie piłem tak w ogóle, mógł by jakieś 0,7 postawić kiedy
Guregoru Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Rudi Pucek i z Prezesem się wódki nie napijesz bo On pije tylko piwo [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2009, 00:40_________________________________________________Dobra panocki czas zmykać Do jutra
A-rek Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 dzien dobry z rana dzieki za spocika szkoda ze pogoda troszke nie dopisala
kris_kilt Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 z rana Dzięki za spota wczoraj , co prawda późno i na chwilę , ale kiełbaska nawet jeszcze letnia była Człowiek sobie planuje ten piątek żeby się wcześniej urwać i wbić na spota i zawsze coś musi wyskoczyć ale za tydzień poranna zmiana , więc ... Prezes ty i te twoje żarciki , a później słuchałem w drodze powrotnej "jak to co tydzień z inną ..." hehehe a ja jej , "źle zrozumiałaś , nie z inną (czyt. laską), tylko inną furą ":polew: Do Maka nie jechałem , bo mam szlaban na fastfoody , ale za tydzień jej nie biore więc też się piszę :> A teraz w robocie , prezesowi kawe trza było zrobić ale może w zamian da się R8 przewieść _________________________________________________ Keżor - dzięki za ramki poseślij mi na PW nr.konta_________________________________________________ to dopiero V8 http://www.autokrata.pl/ogien/6985/silnik_z_lego/
keżor Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 no spocik , fajny , ale pogoda bardzo o dupe rozczaś
gregory Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 To prawda pogoda dała d*py, ale nie poddaliśmy się jej i w końcu odpuściła i się do nas dopasowała
krolu Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 To prawda pogoda dała d*py, ale nie poddaliśmy się jej i w końcu odpuściła i się do nas dopasowała Dokładnie
MAJKI Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Kris nie przejmuj sie tymi żarcikami Mirona, ja też tak miałem na początku hehe a pozniej w drodze do domu (ble ble ble) ale sie przyzwyczaiła, teraz to ona mi dogaduje, jak wczoraj wróciłem zmarzniety i chciałem sie przytulić w łóżku to mi powiedziała żebym sie do Mirona i Dimana przytulił
kris_kilt Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Kris nie przejmuj sie tymi żarcikami Mirona, ja też tak miałem na początku hehe a pozniej w drodze do domu (ble ble ble) ale sie przyzwyczaiła, teraz to ona mi dogaduje, jak wczoraj wróciłem zmarzniety i chciałem sie przytulić w łóżku to mi powiedziała żebym sie do Mirona i Dimana przytulił dobre , riposty od piterry chyba się na tych spotach nauczyła
Pucek Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Gregory, to jak, wbijamy dzisiaj do Dimana??? czekam na info
egon0407 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 az załuje ze mnie wczoraj niebylo ;(
diman Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Kris nie przejmuj sie tymi żarcikami Mirona, ja też tak miałem na początku hehe a pozniej w drodze do domu (ble ble ble) ale sie przyzwyczaiła, teraz to ona mi dogaduje, jak wczoraj wróciłem zmarzniety i chciałem sie przytulić w łóżku to mi powiedziała żebym sie do Mirona i Dimana przytulił jak cza sie ogrzac to ja mam koc w bagazniku a co do tekstow naszych kobiet to moja juz przyzwyczailem i do mnie mowi wczoraj "jak chcesz to jedz z puckiem na ta dyskoteke" no calkiem niezle :> a i witam wszystkich
Maxito Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 ello txn za spota było spox szkoda tylko że pogoda do d... oby następnym razem było lepiej może się poganiamy
krolu Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 zapisy na paintball http://www.a4-klub.pl/smf/slaskie/paintball_slaski-t90866.0.html;msg1033265#msg1033265
A-rek Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 panowie jaki obstawiacie wynik w dzisiejszym meczu?
gregory Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Pucek nie będzie dziś spać w nocy zapewne! Napiszę to wyraźnie i głośno. Nie będzie to primaaprilisowy żart, ani nabijanie kogoś w butelkę: PUCEK KUPIŁ AUTO !!!! :>
krolu Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Pucek nie będzie dziś spać w nocy zapewne! Napiszę to wyraźnie i głośno. Nie będzie to primaaprilisowy żart, ani nabijanie kogoś w butelkę: PUCEK KUPIŁ AUTO !!!! :> "błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli"...
Rekomendowane odpowiedzi