Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja też się melduje, nadzwyczaj spokojnie wracałem, bez większych problemów, no i na dzień dzisiejszy spaliłem za 65 zł paliwa, czyli koło 16 litrów a zrobiłem 120 km :polew:

oj te spoty to mnie zbankrutują :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hehehhe nie ma to jak zmarznięty jeść lody :polew:

no i chyba nastepnym razem w MC przed nami drzwi nie zamkną :gwizdanie:

Opublikowano

hheheheh a ja miałem smaki na więcej, ale % hehehhe no ale cóż, ta Kaśka od Dimana to taka nerwowa Kobieta :polew:

nie no serio to Diman, zdaj o nią bo inna dawno by Ci kopła w dupsko :decayed:

trzeba sie zgadać żeby coś wypić :> z Prezesem to nigdy nie piłem tak w ogóle, mógł by jakieś 0,7 postawić kiedy :)

Opublikowano

:hi: Rudi

Pucek i z Prezesem się wódki nie napijesz bo On pije tylko piwo :tongue4:[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2009, 00:40_________________________________________________Dobra panocki czas zmykać

Do jutra :hi:

Opublikowano

dzien dobry z rana :hi:

dzieki za spocika :notworthy: szkoda ze pogoda troszke nie dopisala

Opublikowano

:bry: z rana

Dzięki za spota wczoraj , co prawda późno i na chwilę , ale kiełbaska nawet jeszcze letnia była :decayed:

Człowiek sobie planuje ten piątek żeby się wcześniej urwać i wbić na spota i zawsze coś musi wyskoczyć :confused4: ale za tydzień poranna zmiana , więc ... :wink4:

Prezes ty i te twoje żarciki , a później słuchałem w drodze powrotnej "jak to co tydzień z inną ..." hehehe :naughty: a ja jej , "źle zrozumiałaś , nie z inną (czyt. laską), tylko inną furą ":polew:

Do Maka nie jechałem , bo mam szlaban na fastfoody , ale za tydzień jej nie biore więc też się piszę :>

A teraz w robocie , prezesowi kawe trza było zrobić :confused4: ale może w zamian da się R8 przewieść :kox:_________________________________________________

Keżor - dzięki za ramki :good: poseślij mi na PW nr.konta_________________________________________________

to dopiero V8 http://www.autokrata.pl/ogien/6985/silnik_z_lego/ :wink4:

Opublikowano

no spocik , fajny , ale pogoda bardzo o dupe rozczaś :wink4:

Opublikowano

To prawda pogoda dała d*py, ale nie poddaliśmy się jej i w końcu odpuściła i się do nas dopasowała :)

Opublikowano

To prawda pogoda dała d*py, ale nie poddaliśmy się jej i w końcu odpuściła i się do nas dopasowała :)

Dokładnie :)

Opublikowano

Kris nie przejmuj sie tymi żarcikami Mirona, ja też tak miałem na początku hehe a pozniej w drodze do domu (ble ble ble) ale sie przyzwyczaiła, teraz to ona mi dogaduje, jak wczoraj wróciłem zmarzniety i chciałem sie przytulić w łóżku to mi powiedziała żebym sie do Mirona i Dimana przytulił :polew:

Opublikowano

Kris nie przejmuj sie tymi żarcikami Mirona, ja też tak miałem na początku hehe a pozniej w drodze do domu (ble ble ble) ale sie przyzwyczaiła, teraz to ona mi dogaduje, jak wczoraj wróciłem zmarzniety i chciałem sie przytulić w łóżku to mi powiedziała żebym sie do Mirona i Dimana przytulił :polew:

dobre , riposty od piterry chyba się na tych spotach nauczyła :polew:

Opublikowano

Gregory, to jak, wbijamy dzisiaj do Dimana???

czekam na info :naughty:

Opublikowano

jak cza sie ogrzac to ja mam koc w bagazniku a co do tekstow naszych kobiet to moja juz przyzwyczailem i do mnie mowi wczoraj "jak chcesz to jedz z puckiem na ta dyskoteke" no calkiem niezle :>

:hi: a i witam wszystkich

Opublikowano

ello :hi:

txn za spota było spox szkoda tylko że pogoda do d... oby następnym razem było lepiej może się poganiamy :evil:

Opublikowano

panowie jaki obstawiacie wynik w dzisiejszym meczu? :)

Opublikowano

Pucek nie będzie dziś spać w nocy zapewne! :naughty:

Napiszę to wyraźnie i głośno. Nie będzie to primaaprilisowy żart, ani nabijanie kogoś w butelkę:

PUCEK KUPIŁ AUTO !!!!

:decayed: :> :kox:

Opublikowano

Chyba ku*wa malucha :slina::blink::shocked::chytry:

Opublikowano

Pucek nie będzie dziś spać w nocy zapewne! :naughty:

Napiszę to wyraźnie i głośno. Nie będzie to primaaprilisowy żart, ani nabijanie kogoś w butelkę:

PUCEK KUPIŁ AUTO !!!!

:decayed: :> :kox:

"błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli"...