Pucek Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Sms od Miron "za 30 minut robia przymiarka kół" Hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) znamy go na tyle by w takie posty na forum nie uwierzyć Tomi ...Tyś już wrócił z obozu pracy ? tak sie przypominam w kwestii co rzuciłeś temat wczoraj Edytowane 13 Lutego 2016 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Koła wyszły z d*py - idą do sprzedania razem z autem lub osobno Wzór mi jakoś do ala nie pasuje a po drugie ochydnie wystają a od wewnątrz też nie wiem czy by coś nie obcierało Ps. I proszę mi więcej na zlocie nie robić wody z mózgu Edytowane 13 Lutego 2016 przez miron78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Koła wyszły z d*py - idą do sprzedania razem z autem lub osobno Wzór mi jakoś do ala nie pasuje a po drugie ochydnie wystają a od wewnątrz też nie wiem czy by coś nie obcierało Przynajmniej wiesz że jest d*pa, sumienie czyste To by tu dobrze siadło, 20x9j et od koloru do wyboru, sam się nad taką opcją zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Tys jest ciul a wczoraj tak się zapieral ze nie będzie przymierzac ha jak byś go obniżył vagiem to by te kolo dobrze wyglądało Edytowane 13 Lutego 2016 przez egon47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Egon, ale widzisz ile to wystaje, jednak 10 cali to za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 No wiem wiem to co ty wkleles w 9J by dobrze siadło Ja myślałem o tym ale w 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 No wiem wiem to co ty wkleles w 9J by dobrze siadło Dużo nie brakowało i robił bym podmiankę na tą opcję ale zbliżają się spore wydatki, trzeba zaczekać rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 jakoś wole ten wzór co zamówiłem - i tego się będę trzymał a przy okazji mam spokój z oponami bo będą nówki sztuki Do ala nie pasują takie delikatne felgi - tam muszą być takie masywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Tomi ...Tyś już wrócił z obozu pracy ? tak sie przypominam w kwestii co rzuciłeś temat wczoraj Pw poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 C-max zaliczkowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 C-max zaliczkowany.O no nie gadaj? Daj no linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 http://otomoto.pl/oferta/ford-c-max-lift-xenon-panorama-klimatronik-ledy-pelna-dokumentacja-prywatnie-ID6yhkpf.html#98a0a8c5a6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 No nie pasuje ten wzór do alla Miron to ten gościu ze Zdroju http://allegro.pl/my_page.php?uid=1062718 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 ja Jak byś coś od niego chciał to pisz - bo mi będzie wysyłał ten kpl. do ala i mam u niego fajne rabaty Horny tyś jest gość - ino się dowiedziałeś że u Ciebie meble będę robić to już se za to auto kupiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 ja Jak byś coś od niego chciał to pisz - bo mi będzie wysyłał ten kpl. do ala i mam u niego fajne rabaty Horny tyś jest gość - ino się dowiedziałeś że u Ciebie meble będę robić to już se za to auto kupiłeś Co ty to! bracik kupuje. Jak wykartkujesz zlecenie to biorę tego http://allegro.pl/ford-s-max-2-0tdci-titanium-s-navi-bi-xenon-7fotel-i5978192885.html :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 wyszły fordowi te wany szkoda że nie mają silników i napędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi