Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stanley dzieki za sprawdzenie vinu

Pucek jak podjechałem po 7 to jeszcze gościa nie było wysiadłem obszedłem, miernik w dłoń i po 5 min mówie do Damiana bierzemy (w sumie tylko na błotniku i drzwiach około 240mikronów, reszta ori, szyba wymieniana w ASO wiec luz) jakies tam drobne ryski ale to normalne, zawias KW felgi 19cali mówię ale k**wa sztuka.

Ale czar prysł po odpaleniu motoru (check, łańcuch od wałków dawał już znać brak górnej osłony na silniku ale najlepsze w zbiorniczku wyrównawczym zamontowany zaworek jak z dętki, chyba do upuszczania cisnienia albo kij wie po co.... ale chyba po to było zrobione bo coś nie halo bo po zagrzaniu puchły węże z płynem i podnosił sie stan w zbiorniczku) środek dramat każdy plastik porysowany, urwana tylna klapa fotela, nie działają ledźwie elektryczne, ogólnie środek bym jeszcze przeżył tu tam bym podmieniał porobił ale 28tyś z opłatami i odrazu motor otwierać to nie dla mnie....

Jak puchną węże to stan w zbiorniczku spada. Dobrze żeś tego nie brał, mina jak od miszki :grin:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: :hi:

Kurde ale miałem tydzień :facepalm:

Opublikowano

Bry :hi:

Opublikowano

Haj

Stanley dzieki za sprawdzenie vinu
Pucek jak podjechałem po 7 to jeszcze gościa nie było wysiadłem obszedłem, miernik w dłoń i po 5 min mówie do Damiana bierzemy (w sumie tylko na błotniku i drzwiach około 240mikronów, reszta ori, szyba wymieniana w ASO wiec luz) jakies tam drobne ryski ale to normalne, zawias KW felgi 19cali mówię ale k**wa sztuka.
Ale czar prysł po odpaleniu motoru (check, łańcuch od wałków dawał już znać brak górnej osłony na silniku ale najlepsze w zbiorniczku wyrównawczym zamontowany zaworek jak z dętki, chyba do upuszczania cisnienia albo kij wie po co.... ale chyba po to było zrobione bo coś nie halo bo po zagrzaniu puchły węże z płynem i podnosił sie stan w zbiorniczku) środek dramat każdy plastik porysowany, urwana tylna klapa fotela, nie działają ledźwie elektryczne, ogólnie środek bym jeszcze przeżył tu tam bym podmieniał porobił ale 28tyś z opłatami i odrazu motor otwierać to nie dla mnie....

Jak puchną węże to stan w zbiorniczku spada. Dobrze żeś tego nie brał, mina jak od miszki :grin:

:polew:

Opublikowano

Czyli kolejny parch... Ładny na foto...

Naciapane z Z2

Opublikowano

No przeca to audi [emoji12] czyli ksiądz tym nie jeździł ani Gosposia hehe

Opublikowano

było mnie posłuchać :D

Opublikowano

Panowie ktoś chętny jutro z rana na narty snowboard np. Soszów... Ja planuje od 8 do 12 na 4h

Naciapane z Z2

Opublikowano

widziałem tego mesia, z boku i z tyłu wygląda jak X6 :kwasny:

Dokładnie, takiego Xa widuję codziennie, ale takiego mesia nigdy nie widziałem.

Za ten Plagiat mercedes powinien po d*pie dostać.

Opublikowano

widziałem tego mesia, z boku i z tyłu wygląda jak X6 :kwasny:

Dokładnie, takiego Xa widuję codziennie, ale takiego mesia nigdy nie widziałem.

Za ten Plagiat mercedes powinien po d*pie dostać.
Mi osobiście się tył tego mesia nie widzi a x6 super fajne auto, ostatnio widzialem x4 takie mniejsza wersja x6 też za***iste.
Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Sobota nie poszła na marne unikat na pokładzie b25c6c9ad8ee2b4e52600e3f1d362331.jpg

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Sobota nie poszła na marne unikat na pokładzie b25c6c9ad8ee2b4e52600e3f1d362331.jpg

naciepane z GT-I9195

Od Artura? :decayed:

Opublikowano

Bry

Naciapane z Z2

Opublikowano

naciepane z GT-I9195

Od Artura? :decayed:

No coś Ty.... Moje są dalej u mnie ;)... Przehandlował pół zbiornika zupy na te naleśniki :)
Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Arturoo jak dekle dotarły ???

Opublikowano

S6 reanimują na TVN Turbo

Naciapane z Z2

Opublikowano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.