Pucek Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Pomyliłeś wątki Secio Dobra, to kto jutro wybiera się na spota???
MAJKI Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Mario kiedy razem pykamy? ps zdjęcia z dziś
diman Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Pomyliłeś wątki Secio Dobra, to kto jutro wybiera się na spota??? Ja się pojawię około 19 ustalimy bukowine jak coś
Pucek Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Git, obgadamy temat, fajnie by było gdyby wiecej osób wpadło:)
main Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 dobry Pany jeśli ktoś chętny mam do sprzedania polarek klubowy w rozmiarze XL. oryginalny kupiony na forum u Jarka. Jeśli ktoś chętny pisać na PW dogadamy się
Arturoo Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Jak B9 mi się nie podobało na początku to zaczęła mnie mega ta linia robić jak to standardowo bywa -to koło robi robotę ....nie auto
miron78 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 bo to moje koło Majki co to jest ? Mnie może nie być jutro - strasznie zatyrany dzień mam
Mario22 Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Mario kiedy razem pykamy? ps zdjęcia z dziś Ty stara mendo... dobrze wiesz że zamną ta dziura chodzi... ale dojade wkońcu... dziś praca od 11 do 22 i nie wytrzymałem i od 22:30 siadłem na rowerek szybkie 20 kilosów na zamek do chudowa i powrót... troche padało ale hu... Ja tam chce pojechać od siebie to wyjdzie mi OK 80 km bo chce jeszcze po drodze zrobić pętle pławek i dzierżna dużego i małego... bo to moje koło Majki co to jest ? Mnie może nie być jutro - strasznie zatyrany dzień mam Jeziorko tylko ktoś korek wyciągnoł... najbliższy cel na trip rowerowy... Miałem tam jechać w poniedziałek jak miałem wolne ale padało... a majki ma tam rzut beretem... z 40 km w obie strony... Git, obgadamy temat, fajnie by było gdyby wiecej osób wpadło:) Ja mam drugie zmiany... niestety... moge wpaść ale 22:20 zjeść kebsa i do dom... Moje foto z dziś... Naciapane z Z2 Edytowane 11 Marca 2016 przez Mario22
Arturoo Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 bo to moje koło Majki co to jest ? Mnie może nie być jutro - strasznie zatyrany dzień mam Czytaliśmy o kurierach Filmiki oglądałeś, które Ci podesłałem na łodzapie?
MAJKI Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 bo to moje koło Majki co to jest ? Mnie może nie być jutro - strasznie zatyrany dzień mam byś miał FB i polubione rowerem po śląsku to byś synek wiedział co to jest A tak ino siedzisz na allegro i rezasz
miron78 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 bo to moje koło Majki co to jest ? Mnie może nie być jutro - strasznie zatyrany dzień mam Czytaliśmy o kurierach Filmiki oglądałeś, które Ci podesłałem na łodzapie? ja znalazłem je tydzień po tym jak mi je wysłałeś Ps. Ja jeszcze zobaczę jak mi się dzień poukłada i czy uda mi się wpaść
szymeniu Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Bry szykujecie jakąś ekipę na zlot, kiedy wyjazd i skąd ?
miron78 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Bry szykujecie jakąś ekipę na zlot, kiedy wyjazd i skąd ? Tak - lecimy razem - w tym roku wyjątkowo dla ułatwienia spotykamy się wszyscy na parkingu za pierwszymi bramkami za katowicami o godz.9.30 Tam gdzie rok temu zrobiliśmy postój i dojechała reszta polski Edytowane 11 Marca 2016 przez miron78
szymeniu Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Bry szykujecie jakąś ekipę na zlot, kiedy wyjazd i skąd ? Tak - lecimy razem - w tym roku wyjątkowo dla ułatwienia spotykamy się wszyscy na parkingu za pierwszymi bramkami za katowicami o godz.9.30 Tam gdzie rok temu zrobiliśmy postój i dojechała reszta polski No to się widzimy mam nadzieję, że nie nasypie bo nie mogę znaleźć zimowych 305mm szerokości
Tomi_81 Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Ja też popołudniówki ewentualnie kebs po robocie, ale to już i tak nikogo nie będzie
Tomi_81 Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Pucek wyślij mi jak masz fotkę swoich dekorów... Edytowane 11 Marca 2016 przez Tomi_81
Rekomendowane odpowiedzi