miron78 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Opublikowano 13 Marca 2016 STO lat Co wy spać nie możecie przy niedzieli ☺Dobry nie nie możemy - ja już mujnie z rana zaliczyłem
Arturoo Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 stóweczka diman :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: hmmmmmmmmm. . .. . . . . .. STO lat Co wy spać nie możecie przy niedzieli ☺Dobry nie nie możemy - ja już mujnie z rana zaliczyłem sam nie wiem ,czy Ty jesteś :tonguemad: :tonguemad: :tonguemad: :tonguemad: walnięty :buhaha: :buhaha: :buhaha: ,czy tylko mam ja takie odczucia dziwne
szymeniu Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Diman, sto lat i zdrówka. Wszystkiego najlepszego Miron poka jakieś foty. Skoro biały sprzedany to już oficjalnie można zapodać temat masz tam chociaż program czy seria?
Tomi_81 Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Miron poka jakieś foty. Skoro biały sprzedany to już oficjalnie można zapodać temat masz tam chociaż program czy seria? Przecież program i koła to podstawa
Pucek Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Siemka Diman, najlepszego a masz drugi raz:) Edytowane 13 Marca 2016 przez Pucek
miron78 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Diman, sto lat i zdrówka. Wszystkiego najlepszego Miron poka jakieś foty. Skoro biały sprzedany to już oficjalnie można zapodać temat masz tam chociaż program czy seria? Program tam już jest - jakieś 280ps i 580nm Diman, sto lat i zdrówka. Wszystkiego najlepszego Miron poka jakieś foty. Skoro biały sprzedany to już oficjalnie można zapodać temat masz tam chociaż program czy seria? foty mogę pokazać (wieczorkiem zrobię wątek) ale nie myśl że się zamienie w drodze do BT - każdy jedzie swoim Szymek pewnie miałeś dylemat przy kupnie R8 "ubezpieczać go czy kupić za cenę składki rocznej allroada" Edytowane 13 Marca 2016 przez miron78
egon47 Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Szkoda ze wypadła rocznica mi i Paulina jak jest zlot... Wiec zabieram Pauline do Stasindy 19 marca
Tomi_81 Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Szkoda ze wypadła rocznica mi i Paulina jak jest zlot... Wiec zabieram Pauline do Stasindy 19 marca Przynajmniej wódki nie zabraknie A tak poważnie fajnie że jedziecie Edytowane 13 Marca 2016 przez Tomi_81
egon47 Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 W końcu będzie się można razem napić wódki
szymeniu Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Diman, sto lat i zdrówka. Wszystkiego najlepszego Miron poka jakieś foty. Skoro biały sprzedany to już oficjalnie można zapodać temat masz tam chociaż program czy seria? Program tam już jest - jakieś 280ps i 580nm Diman, sto lat i zdrówka. Wszystkiego najlepszego Miron poka jakieś foty. Skoro biały sprzedany to już oficjalnie można zapodać temat masz tam chociaż program czy seria? foty mogę pokazać (wieczorkiem zrobię wątek) ale nie myśl że się zamienie w drodze do BT - każdy jedzie swoim Szymek pewnie miałeś dylemat przy kupnie R8 "ubezpieczać go czy kupić za cenę składki rocznej allroada" Bez przesady, składka się zamknęła w 16 tys. Cieszę się że masz Ala bo jak coś będziesz mnie ciągnął
Rekomendowane odpowiedzi