Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz Egon 2os. tak jak chciałeś

Ps. tyle że jesteście tam w 2 pary :grin:

Heh czyli będzie trzeba spać piętrowo

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdzie te pokoje wystawili bo chciałbym obejrzeć gdzie mnie wcisli i z kim będę miał przyjemność rano otworzyć oko

Opublikowano (edytowane)

:hi:

Edytowane przez H4mm3R
Opublikowano

Gdzie te pokoje wystawili bo chciałbym obejrzeć gdzie mnie wcisli i z kim będę miał przyjemność rano otworzyć oko

na razie oficjalnie ich jeszcze nie widać

lista ostacznie jeszcze sie zmienia skąd jest jeszcze niewidoczna

Opublikowano

No to dlatego jej nie widzę ☺ dzięki

Widok na morze mnie interesuje kurde wiedziałem ze nie dostane takiego pokoju jaki mi pasuje

Opublikowano

Co za pogoda a było w poniedziałek tak fajnie ;)

Dimanowe wozidło pod blokiem :)

Opublikowano

Jak dla mnie to może sypać i sypać bo opony letnie przyjadą i tak w czwartek więc mnie nie kusi żeby już zmienić :grin:

Opublikowano

Jak dla mnie to może sypać i sypać bo opony letnie przyjadą i tak w czwartek więc mnie nie kusi żeby już zmienić :grin:

Elegancka pogoda będzie :decayed:

Opublikowano

Na co padło wybór?
Opublikowano

Na co padło wybór?

Uniroyal rainsporty 3 :)

Opublikowano

Byłem po południu, myślałem że ktoś z pracy już wrócił, a nie miałem co robić to kręciłem się po okolicy

Trzeba było domnie wpaść... Byłem w domu... Blok dalej od mirona... Taki ładniejszy nowszy blok niż jego... ;-)

Naciapane z Z2

Opublikowano

Na co padło wybór?

Będzie Pan bardzo zadowolony :thumbup1:

Opublikowano

Pewnie tak, ale praktycznie każda nowa guma robi robote :)

Opublikowano

Nie do końca. Nowy nankang tak samo jak stary na mokrym lata jak świnia :decayed:

Opublikowano

Hehe to fakt, pewnie ling long ma to samo :)

Opublikowano

Byłem po południu, myślałem że ktoś z pracy już wrócił, a nie miałem co robić to kręciłem się po okolicy

Trzeba było domnie wpaść... Byłem w domu... Blok dalej od mirona... Taki ładniejszy nowszy blok niż jego... ;-)

Naciapane z Z2

Nie wiem gdzie teraz mieszkasz, znam tylko starą posesję :decayed:

Na co padło wybór?

Słyszałem że słabo trzymają w zakrętach i kiepskie gdy jest sucho oraz dość głośne :kwasny: na mokrym idealna :decayed:

Opublikowano

Gdybym czytał o innych oponach to bym zrozumiał że jest akurat odwrotnie, na suchym to każdy szajs trzyma dobrze, ale na mokrym zaczyna się zabawa, patrząc na etykiety są całkiem ciche, może ten od kogo to słyszałeś jeździł na 15 calach i chciał być jak Kubica? na szerokiej oponie i małej ilości gumy żadne z powyższych problemów nie występują, tym bardziej że miałem okazję je upalać w BMW.

Opublikowano

Na co padło wybór?

Słyszałem że słabo trzymają w zakrętach i kiepskie gdy jest sucho oraz dość głośne :kwasny: na mokrym idealna :decayed:

To źle słyszałeś albo mylisz z rainsport 2 ;)

Opublikowano

Ja polecam opony Daytona... Mam.letnie w nissanie maja 9 lat i dalej trzymają w zakrętach... Hahahaha

Naciapane z Z2

Opublikowano

Ja polecam opony Daytona... Mam.letnie w nissanie maja 9 lat i dalej trzymają w zakrętach... Hahahaha

Naciapane z Z2

Zapomniałeś napisać że szybko nie jeździsz w zakrętach :decayed: