egon47 Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 masz Egon 2os. tak jak chciałeś Ps. tyle że jesteście tam w 2 pary Heh czyli będzie trzeba spać piętrowo
diman Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Gdzie te pokoje wystawili bo chciałbym obejrzeć gdzie mnie wcisli i z kim będę miał przyjemność rano otworzyć oko
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) Edytowane 15 Marca 2016 przez H4mm3R
miron78 Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Opublikowano 15 Marca 2016 Gdzie te pokoje wystawili bo chciałbym obejrzeć gdzie mnie wcisli i z kim będę miał przyjemność rano otworzyć oko na razie oficjalnie ich jeszcze nie widać lista ostacznie jeszcze sie zmienia skąd jest jeszcze niewidoczna
diman Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 No to dlatego jej nie widzę ☺ dzięki Widok na morze mnie interesuje kurde wiedziałem ze nie dostane takiego pokoju jaki mi pasuje
Tomi_81 Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Co za pogoda a było w poniedziałek tak fajnie Dimanowe wozidło pod blokiem
Pucek Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Jak dla mnie to może sypać i sypać bo opony letnie przyjadą i tak w czwartek więc mnie nie kusi żeby już zmienić
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Jak dla mnie to może sypać i sypać bo opony letnie przyjadą i tak w czwartek więc mnie nie kusi żeby już zmienić Elegancka pogoda będzie
pajda Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Jak dla mnie to może sypać i sypać bo opony letnie przyjadą i tak w czwartek więc mnie nie kusi żeby już zmienić Na co padło wybór?
Pucek Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Jak dla mnie to może sypać i sypać bo opony letnie przyjadą i tak w czwartek więc mnie nie kusi żeby już zmienić Na co padło wybór? Uniroyal rainsporty 3
Mario22 Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Byłem po południu, myślałem że ktoś z pracy już wrócił, a nie miałem co robić to kręciłem się po okolicyTrzeba było domnie wpaść... Byłem w domu... Blok dalej od mirona... Taki ładniejszy nowszy blok niż jego... ;-) Naciapane z Z2
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Jak dla mnie to może sypać i sypać bo opony letnie przyjadą i tak w czwartek więc mnie nie kusi żeby już zmienić Na co padło wybór? Uniroyal rainsporty 3 Będzie Pan bardzo zadowolony
Pucek Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Pewnie tak, ale praktycznie każda nowa guma robi robote
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Nie do końca. Nowy nankang tak samo jak stary na mokrym lata jak świnia
Pucek Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Hehe to fakt, pewnie ling long ma to samo
tomaszstn Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Byłem po południu, myślałem że ktoś z pracy już wrócił, a nie miałem co robić to kręciłem się po okolicyTrzeba było domnie wpaść... Byłem w domu... Blok dalej od mirona... Taki ładniejszy nowszy blok niż jego... ;-)Naciapane z Z2 Nie wiem gdzie teraz mieszkasz, znam tylko starą posesję Jak dla mnie to może sypać i sypać bo opony letnie przyjadą i tak w czwartek więc mnie nie kusi żeby już zmienić Na co padło wybór? Uniroyal rainsporty 3 Słyszałem że słabo trzymają w zakrętach i kiepskie gdy jest sucho oraz dość głośne na mokrym idealna
Pucek Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Gdybym czytał o innych oponach to bym zrozumiał że jest akurat odwrotnie, na suchym to każdy szajs trzyma dobrze, ale na mokrym zaczyna się zabawa, patrząc na etykiety są całkiem ciche, może ten od kogo to słyszałeś jeździł na 15 calach i chciał być jak Kubica? na szerokiej oponie i małej ilości gumy żadne z powyższych problemów nie występują, tym bardziej że miałem okazję je upalać w BMW.
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Jak dla mnie to może sypać i sypać bo opony letnie przyjadą i tak w czwartek więc mnie nie kusi żeby już zmienić Na co padło wybór? Uniroyal rainsporty 3 Słyszałem że słabo trzymają w zakrętach i kiepskie gdy jest sucho oraz dość głośne na mokrym idealna To źle słyszałeś albo mylisz z rainsport 2
Mario22 Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Ja polecam opony Daytona... Mam.letnie w nissanie maja 9 lat i dalej trzymają w zakrętach... Hahahaha Naciapane z Z2
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Ja polecam opony Daytona... Mam.letnie w nissanie maja 9 lat i dalej trzymają w zakrętach... Hahahaha Naciapane z Z2 Zapomniałeś napisać że szybko nie jeździsz w zakrętach
Rekomendowane odpowiedzi