miron78 Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 MAjki a tam wogóle nie ma klimy czy nie ma 2 strefowej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Majki, sąsiad szuka dla swojej córki, dałem mu namiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Majki, sąsiad szuka dla swojej córki, dałem mu namiar Eee laska spoci się pod pachami zanim dojedzie do liceum... [emoji1] Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Już nie chodzi do liceum Stąd też mieszkanie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 aaaa czyli d*pa Twojego syna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Trochę starsza, ale fakt że fajna d*pa, mój synek na nią za głupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Nie za ciekawe wiadomości http://infogliwice.pl/?p=30682 Edytowane 29 Marca 2016 przez egon47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Siema z rana przy 2 zmianach :'( Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 znacie jakieś hurtownie rowerowe ? Bo przyszowice i tą na bojkowie znam ale nie ma w czym wybierać a Dawidowi szukam roweru Tym samym jego poprzedni na kołach 20 calowych mam do sprzedania jak by ktoś chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Jakiego tego roweru szukasz? Nowy, używany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 znacie jakieś hurtownie rowerowe ? http://www.derbibike.pl/o-firmie.html Kupowałem tam swoje może będziesz znał bo to od młodego Dyrbusia z górki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) znacie jakieś hurtownie rowerowe ? http://www.derbibike.pl/o-firmie.html Kupowałem tam swoje może będziesz znał bo to od młodego Dyrbusia z górki U niego to głównie na zamówienie... Szczególnie na kołach 20Naciapane z Z2 znacie jakieś hurtownie rowerowe ? Bo przyszowice i tą na bojkowie znam ale nie ma w czym wybierać a Dawidowi szukam roweru Tym samym jego poprzedni na kołach 20 calowych mam do sprzedania jak by ktoś chciał W rudzie śląskiej jest coś dużego ala bojków ale musisz popytać w google i coś dużego otwarli w okolicach makro i m1 w zabrzu ale tam nie byłemNaciapane z Z2 Edytowane 29 Marca 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Jakiego tego roweru szukasz? Nowy, używany? nowy - modelu nie mam wybranego - ale nic drogiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Ruda śląska rower.com.pl/rowery-6 Ponoc mega dupny sklep tylko trzeba się mpcno targować... Ceny na metkach pooglądowe a da sie wiele zjechać z nimi Naciapane z Z2 Edytowane 29 Marca 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrath Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Ruda śląska rower.com.pl/rowery-6 Ponoc mega dupny sklep tylko trzeba się mpcno targować... Ceny na metkach pooglądowe a da sie wiele zjechać z nimi Naciapane z Z2 Mój kolega tam pracuje. Szczupły chłopak o imieniu Paweł. Jeżeli ktoś chce się czegoś dowiedzieć, porady to Pawełek jest bardzo, bardzo w temacie. Zna się na rzeczy i sam jest bardzo dobrym zawodnikiem ekstremalnym Na prawdę polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi