A4-Tomek Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Te 2.0 bpw ma całkiem fajny wypas mi pasuje z racji golego B5.Napęd ?Oska xDZresztą nie lepiej mieć mlodsze B7 niż starsze B6 z kuli quattro? Szukaj jak Stanley Co masz na myśli?Stanley kupił za sporą kasę. Ja nie mam tyle banki mają Ja wiem ale nie chciałem brać zbyt dużo bo plan był kupić B6 a teraz się zmieniło. Nie chcę się zczyscic z całej mojej kasy Moim skromnym zdaniem więcej frajdy i zadowolenia z jedynego słusznego napędu będzie w b6 niż troszkę lepiej wyglądającym B7 w ośce. Zwłaszcza jak się człowiek przesiada z ośki na Quattro.Jak można na forum Audi być tyle lat i nie mieć Q. Wiem, że jest część osób pewnie napisze, że z wyposażenia korzysta się ciągle i cieszy w wielu chwilach, a z napędu raz za czas, aaaale jednak jak już zasmakuje i opanuje to jest petarda.Ale mimo wszystko B7 jest młodsze bo totalnie pomijam wygląd. Chyba żebym uparcie polowal na ostatni wypust B6 żeby było jak najmłodsze
Polko_V Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 ...może i macie rację co do Q w tej kwestii"jak się przesiądzie". Ale w moim przypadku "dożywocia z tym autem", nie będę zmieniał, bo mam pewne bezwypadkowe i z pewnym przebiegiem 275kkm. Jedyną szansą byłaby zmiana na Q jakbym miał (odpukać) dzwonka itp. Ale wtedy bym szukał b5 w Q. Zaraz mi powiecie "czemu znów b5"?! Bo nie potrzebuję nowszego. No chyba, ze bym miał trochę więcej piniondzorów, ale to i tak bym maksymalnie w b6 polował . A tak mnie to w zupełności wystarczy. A Tomek...musi dam zdecydować co dla niego będzie lepsze
A4-Tomek Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Chyba że złożę zamówienie u Miszela że ma takie i takie B6 sprowadzić. Muszę to przemyśleć bo ma dziś do mnie dzwonić bo 5 aut zjechało dziś
A4-Tomek Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Od Sebola jeździłem quattro ale z racji ze pierwszy raz tym jechałem to jakoś nie zrobiło na mnie jakiegoś wow
tomaszstn Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 No i miałeś brać, jest q, jest moc, jest pewne auto a Ty szukasz nie wiadomo czego
pajda Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Odpuść se b6 to jest moje skromne zdanie
A4-Tomek Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ja patrzę pod tym kątem żeby było stosunkowo młode. I co kupię B6 dla quattro i co maksymalnie 04 rocznik a tak bez quattro mogę mieć 07 rocznik a to chyba jednak różnica? Zaś mam dylemat
A4-Tomek Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 No i miałeś brać, jest q, jest moc, jest pewne auto a Ty szukasz nie wiadomo czego Od Sebola auto nadal kusi bo jest quattro i swieza instalacja lpg. Nie patrzę aż tak za mocą bo nie zapieprzam na złamanie karku a poza tym mało jeżdżę więc waham się między gnojokiem a benadołóż i kup B7 w q Z czego? nie chce się splukac a i tak mój budżet wzrósł z 25k do prawie 30k
Polko_V Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) dołóż i kup B7 w q ...czyli ma sprzedać nerkę ...yapirdole...Tomek albo bierzesz "gołe" b7 z 2007, albo "wypasione" b6Q z 2004, albo j.w. pisałem oddajesz jeszcze nerkę i masz TO i TO. Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Polko_V
egon47 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja patrzę pod tym kątem żeby było stosunkowo młode. I co kupię B6 dla quattro i co maksymalnie 04 rocznik a tak bez quattro mogę mieć 07 rocznik a to chyba jednak różnica? Zaś mam dylemat Nigdy nie patrzyłem na rocznik auta. Wole mieć zadbane starsze auto niż młodszego złoma a rocznik hmm chyba tylko żeby się chwalić kolega moje takie zdanie rocznikiem się nie jeździ. Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez egon47
A4-Tomek Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) dołóż i kup B7 w q ...czyli ma sprzedać nerkę ...yapirdole...Tomek albo bierzesz "gołe" b7 z 2007, albo "wypasione" b6Q z 2004, albo j.w. pisałem oddajesz jeszcze nerkę i masz TO i TO. Chyba żeby przeczekać aż B5 się sprzeda i dołożyć po sprzedaniu... Ale mam zamęt Ta B7 "upatrzona" ma S-line środek, grzane stołki, rns-e, zawias 1bv. Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez A4-Tomek
Tomi_81 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Siema Tomaszu a Ty jeszcze nie kupił
pajda Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ja patrzę pod tym kątem żeby było stosunkowo młode. I co kupię B6 dla quattro i co maksymalnie 04 rocznik a tak bez quattro mogę mieć 07 rocznik a to chyba jednak różnica? Zaś mam dylemat Nigdy nie patrzyłem na rocznik auta. Wole mieć zadbane starsze auto niż młodszego złoma a rocznik hmm chyba tylko żeby się chwalić kolega moje takie zdążę rocznikiem się nie jeździ.Roczniki nie, ale kilometry juz tak! A młodsze to młodsze i nie pierdziel ze patrzysz na wypas bo wypasem sie nie jezdz tylko stanem technicznym. Każdy element zawieszenia z biegiem czasu sie zużywa itd.
Tomi_81 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Może trochę nie twój zakładany budżet ale od czego jest Miron Ale furka jak dla mnie http://otomoto.pl/oferta/audi-rs4-19felgi-1wl-serwis-aso-ID6ylvpB.html Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Tomi_81
A4-Tomek Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Siema Tomaszu a Ty jeszcze nie kupił Ani mnie nie denerwuj Może trochę nie twój zakładany budżet ale od czego jest Miron Ale furka jak dla mnie http://otomoto.pl/oferta/audi-rs4-19felgi-1wl-serwis-aso-ID6ylvpB.html Utrzymanie by mnie wykonczylo
Polko_V Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Siema Tomaszu a Ty jeszcze nie kupił ...jak będzie tak dalej rozważał, to prędzej wejdzie a4 b10 Tomek...za dużo kombinujesz. Ja z tych Twoich postów dawno wiem czego szukasz, aTy dalej sobie strzelasz "w kolano"
A4-Tomek Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Siema Tomaszu a Ty jeszcze nie kupił ...jak będzie tak dalej rozważał, to prędzej wejdzie a4 b10 Tomek...za dużo kombinujesz. Ja z tych Twoich postów dawno wiem czego szukasz, aTy dalej sobie strzelasz "w kolano" Jak jesteś taki dobry to pisz Ps. Coś czuję że będzie beka xD
egon47 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ja patrzę pod tym kątem żeby było stosunkowo młode. I co kupię B6 dla quattro i co maksymalnie 04 rocznik a tak bez quattro mogę mieć 07 rocznik a to chyba jednak różnica? Zaś mam dylemat Nigdy nie patrzyłem na rocznik auta. Wole mieć zadbane starsze auto niż młodszego złoma a rocznik hmm chyba tylko żeby się chwalić kolega moje takie zdążę rocznikiem się nie jeździ.Roczniki nie, ale kilometry juz tak! A młodsze to młodsze i nie pierdziel ze patrzysz na wypas bo wypasem sie nie jezdz tylko stanem technicznym. Każdy element zawieszenia z biegiem czasu sie zużywa itd. A gdzie masz napisane ze chodzi mi o wypas? Chyba ktoś czyta bez zrozumienia. Tez mi chodziło o stan techniczny i kilometry wole mieć np auto zadbane z mniejszym przebiegiem z 2002 niż zniszczone z 2004 z większym przebiegiem
Rekomendowane odpowiedzi