diman Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Co wy się tak jaracie mieszkanie zarezerwowane A i na piątek tez się piszę chociaż z piciem bez przesady bo mam imprezę od wiktora do ogarnięcia w sobotę
Pucek Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Z L O T P I Ą T K O W Y Ja ze swojej strony potwierdzam że sobotę mam pracującą i nie specjalnie po piątkowej dniówce musze wracać do domu Więc jeżeli sa chętni to możemy z kulturką posiedzieć, napić się i pośmiać . Lokal zapewniam , każdy przynosi 0,5 + zapitke - potem możemy zamówić pizze. Dla klimatu można się gdzieś wbić potem lub do końca siedzieć w biurze Jak ktoś by chciał przekimać w biurze - to też nie ma problemu - tylko musi zabrać co trzeba Ja w sobotę pracuję od 9.00 ale może być tak że klienta będę miał dopiero o 10.00 czy 11.00 więc do tego czasu możemy się rano leczyć Ja i tak nie mogę w piątek przesadzić żeby w sobotę być w miarę prosto stojący Więc jak sa chętni - to zapraszam na nisko budżetową nasiadówkę z kulturką Przyjmuję wyzwanie
Pucek Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 z noclegiem czy bez Będę miał swojego osobistego kierowcę więc wyjdzie w praniu
miron78 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 czyli Pucek się pisze, Diman się pisze, Majki nie odpuści pewnie do piatku się chętnych nazbiera A będzie co opijać Majki nowa fura Stasiu nowa fura Mario nowa fura Ja nowa skóra na kierownicy
Pucek Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 czyli Pucek się pisze, Diman się pisze, Majki nie odpuści pewnie do piatku się chętnych nazbiera A będzie co opijać Majki nowa fura Stasiu nowa fura Mario nowa fura Ja nowa skóra na kierownicy Dochodzi jeszcze moja nowo ułożona kostka brukowa
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Z chęcią bym był, ale w piątek w południe kurs WWA, a później -> Manchester
miron78 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 czyli Pucek się pisze, Diman się pisze, Majki nie odpuści pewnie do piatku się chętnych nazbiera A będzie co opijać Majki nowa fura Stasiu nowa fura Mario nowa fura Ja nowa skóra na kierownicy Dochodzi jeszcze moja nowo ułożona kostka brukowa i jak kostka wyszła ? jak cenowo ? firma się spisała ? daj jakieś foto
pajda Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Z chęcią bym był, ale w piątek w południe kurs WWA, a później -> Manchester
Pucek Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) czyli Pucek się pisze, Diman się pisze, Majki nie odpuści pewnie do piatku się chętnych nazbiera A będzie co opijać Majki nowa fura Stasiu nowa fura Mario nowa fura Ja nowa skóra na kierownicy Dochodzi jeszcze moja nowo ułożona kostka brukowa i jak kostka wyszła ? jak cenowo ? firma się spisała ? daj jakieś foto Firma się spisała, wyszło tak: Robocizna - czyli układanie kostki + podbudowa + materiał na podbudowę 80 zł metr kw. Sama kostka to już zależy od Ciebie, ja miałem ciemny grafit firmy siemmerlock, metr 38zł Ogólnie jest tak, miałem 146m2 kostki, do tego 40m bieżących krawężników i 2 odpływy liniowe, całość wyszła 19 700 zł więc w moim przypadku wyszło 135 zł za metr za całość. Fotek nie mam bo dzisiaj dopiero skończyli i nie było na to czasu, przyjedziesz to zobaczysz Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Pucek
miron78 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 ok - przy okazji oblukam na żywo Ps. imprezownia w piątek czynna od 19.30
tomaszstn Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Miron, w piątek również się melduję, napisz co wziąć, finkę?
pajda Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Tomek bierz http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-2-0-tdi-8v-xenon-navi-pdc-chrom-ideal-s-line-160-tys-km-ID6ybhhz.html
Sensei Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) W piątek się szykuje GRA O ZGON? Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Sensei
miron78 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 fin Miron, w piątek również się melduję, napisz co wziąć, finkę? finka/wyborowa - bez różnicy - ważne by nic innego żeby nie mieszać za dużo Tomek bierzhttp://otomoto.pl/oferta/audi-a4-2-0-tdi-8v-xenon-navi-pdc-chrom-ideal-s-line-160-tys-km-ID6ybhhz.html no ta jest ładniutka JAk bym wiedział dokładnie ilu nas będzie to bym zrobił zakupy za wszystkich - zrobiło by się zrzutkę i tyle No chyba że tak zrobić tylko pytanie kto będzie bankowo: 1. Miron 2. Pucek 3. Diman 4. Tomaszu Przy 50zł na głowę wystarczyło by na 0,5 + zimne napoje + chipsy + pizza
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 fin Miron, w piątek również się melduję, napisz co wziąć, finkę? finka/wyborowa - bez różnicy - ważne by nic innego żeby nie mieszać za dużo Tomek bierz http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-2-0-tdi-8v-xenon-navi-pdc-chrom-ideal-s-line-160-tys-km-ID6ybhhz.html no ta jest ładniutka JAk bym wiedział dokładnie ilu nas będzie to bym zrobił zakupy za wszystkich - zrobiło by się zrzutkę i tyle No chyba że tak zrobić tylko pytanie kto będzie bankowo: 1. Miron 2. Pucek 3. Diman 4. Tomaszu Przy 50zł na głowę wystarczyło by na 0,5 + zimne napoje + chipsy + pizza Mi pasuje, ale gorzoła musi być zimna Ania też będzie, tyle że zamiast wódki weź jakiś 100% sok
Mario22 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Siema chlory Widze handel mieszkaniami kwitnie... Ja rzeczywiście nie biore mieszkania od Mirona bo albo jak już będe brał kredyt to na mały zgrabny domek albo zostane na tbsie... Tym bardziej że działke już mam. Naciapane z Z2 Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Mario22
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Siema chlory Widze handel mieszkaniami kwitnie... Ja rzeczywiście nie biore mieszkania od Mirona bo albo jak już będe brał kredyt to na mały zgrabny domek albo zostane na tbsie... Tym bardziej że działke już mam. Naciapane z Z2 Masz ale bez drogi dojazdowej Alloha
Mario22 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Siema chlory Widze handel mieszkaniami kwitnie... Ja rzeczywiście nie biore mieszkania od Mirona bo albo jak już będe brał kredyt to na mały zgrabny domek albo zostane na tbsie... Tym bardziej że działke już mam. Naciapane z Z2 Masz ale bez drogi dojazdowej Alloha To się okaże po weekendzie ;-) Naciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi