Pucek Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Powiadasz Kasia ma chore migdałki, chyba piła dużo zimnej herbatki Jeżeli Miron ma L4 to znaczy że wszystkie ogłoszenia na mobilach ma już obcykane
miron78 Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Opublikowano 13 Maja 2016 Powiadasz Kasia ma chore migdałki, chyba piła dużo zimnej herbatki Jeżeli Miron ma L4 to znaczy że wszystkie ogłoszenia na mobilach ma już obcykane tylko szkoda że nie mam czego szukac Pucek - wczoraj to praktycznie kompa nie włączałem
stanley Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Powiadasz Kasia ma chore migdałki, chyba piła dużo zimnej herbatki Jeżeli Miron ma L4 to znaczy że wszystkie ogłoszenia na mobilach ma już obcykane tylko szkoda że nie mam czego szukac Ty już chyba landy znasz co i jak, lepiej jak Angela Merkel
Pucek Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Powiadasz Kasia ma chore migdałki, chyba piła dużo zimnej herbatki Jeżeli Miron ma L4 to znaczy że wszystkie ogłoszenia na mobilach ma już obcykane tylko szkoda że nie mam czego szukac Pucek - wczoraj to praktycznie kompa nie włączałem To faktycznie Jesteś chory
miron78 Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Opublikowano 13 Maja 2016 Powiadasz Kasia ma chore migdałki, chyba piła dużo zimnej herbatki Jeżeli Miron ma L4 to znaczy że wszystkie ogłoszenia na mobilach ma już obcykane tylko szkoda że nie mam czego szukac Ty już chyba landy znasz co i jak, lepiej jak Angela Merkel jak nie będzie w pl roboty to jadę do niemiec i od ręki mam robote na taxi bo ja tam już wszystkie ulice i autohausy znam
Tomi_81 Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Zdrówko Kebab zaliczony Miron jak się jest chorym to się w łóżku leży a nie lansuje po Knurowie
Mario22 Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Ja już też dopijam drugiego browara... I zabawiam sie w prawdziwego nimca... Szkoda ze to z telefonu i nie moge oddac jakosci obrazu... Naciapane z Z2
stanley Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Ja już też dopijam drugiego browara... I zabawiam sie w prawdziwego nimca... Szkoda ze to z telefonu i nie moge oddac jakosci obrazu... Naciapane z Z2 a co u Twojej ?
Pucek Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Ja już też dopijam drugiego browara... I zabawiam sie w prawdziwego nimca... Szkoda ze to z telefonu i nie moge oddac jakosci obrazu... Naciapane z Z2 a co u Twojej ? Pajęczyny w kroku
A4-Tomek Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 cheers zrób aktualizację profilu No faktycznie Muszę ogarnąć lakier i jakąś sesję pierdyknąć żeby mieć coś na wątek i miniaturke
stanley Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 cheers zrób aktualizację profilu No faktycznie Muszę ogarnąć lakier i jakąś sesję pierdyknąć żeby mieć coś na wątek i miniaturke opis zmień Ty od razu zdjęcia ...
Mario22 Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Ja już też dopijam drugiego browara... I zabawiam sie w prawdziwego nimca... Szkoda ze to z telefonu i nie moge oddac jakosci obrazu... Naciapane z Z2 a co u Twojej ? Pajęczyny w kroku Jakie tam pajęczyny... Wszystko pochytane... A już jest przyzwyczajona do tego typu zachowań... A bywało gorzej jak na PS3 po sieci katowaliśmy Gran Turismo 5 całe noce... Pare razy nawet z Pablem z Krakowa na mikrofonachMoja nawet śpi w drugim pokoju żeby mi nie przeszkadzać Naciapane z Z2 Edytowane 13 Maja 2016 przez Mario22
Pucek Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Mario, co jak co ale masz na tym punkcie poryte
stanley Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Ja już też dopijam drugiego browara... I zabawiam sie w prawdziwego nimca... Szkoda ze to z telefonu i nie moge oddac jakosci obrazu... Naciapane z Z2 a co u Twojej ? Pajęczyny w kroku Jakie tam pajęczyny... Wszystko pochytane... A już jest przyzwyczajona do tego typu zachowań... A bywało gorzej jak na PS3 po sieci katowaliśmy Gran Turismo 5 całe noce... Pare razy nawet z Pablem z Krakowa na mikrofonachMoja nawet śpi w drugim pokoju żeby mi nie przeszkadzać Naciapane z Z2 to masz dobrego sąsiada
Pucek Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Zawsze lubiłem samochodówki ale teraz jakoś mnie to nudzi, jak gram to bardziej w strzelanki z fabułą gdzie nie tylko leje się krew.
stanley Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Mario, co jak co ale masz na tym punkcie poryte true Zawsze lubiłem samochodówki ale teraz jakoś mnie to nudzi, jak gram to bardziej w strzelanki z fabułą gdzie nie tylko leje się krew. gwałcimy, plądrujemy, jeńców nie bierzemy
Tomi_81 Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 to masz dobrego sąsiada Nie wiem czemu Stasiu ale to samo pomyślałem Bawcie się Dobranoc
Mario22 Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Jedni rezają fury inni zaliczają wszystkie liczące się wyścigi na wszystkich platformach konsol... Fakt faktem porycie jest bo już kiedyś kupiłem konsole sprzęt z powodu jednego tytułu... Ale to co pokazał teraz Xone w nowej Forzie zmasakrowało wszystko... Utrata trakcji... Zachowanie band... Czy choćby driveatary... Miazga serio... Brakuje mi tylko kiery i fotela i dla twgo tytułu było warto w nocy gnać do siemianowic po konsole :-) Naciapane z Z2 Edytowane 13 Maja 2016 przez Mario22
Rekomendowane odpowiedzi