Pucek Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
horny devil Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Mario ogarnij se te nr bo jeszcze jednego esa dostałem nie adresowanego do mnie Ktoś chyba się nie doczeka informacji że jutro nie dotrę do Was Kurna wróciłem od klienta w zeszły poniedziałek miałem mu instalować kuchnię. Stan na dziś godzina 22:00 dopiero maluje, a kafle bez fug.Od niedzieli mam zarezerwowane domki i wszystko chyba w piz*u :wallbash: :wallbash:
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Horny mam nadzieje że mój sms o 4:00 Cie nie obudził... mój telefon ma odchyły i pisze coś do kogoś a on to wysyła jak chce... chyba mam wirusa.. Co do naszego spotkanka u mnie... zróbmy to w tygodniu z rana ... Weekend to weekend trzeba odpocząć... a ja dymam od 18 do 6 plus sobota koszenie działki i inne bzdury...
horny devil Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Horny mam nadzieje że mój sms o 4:00 Cie nie obudził... mój telefon ma odchyły i pisze coś do kogoś a on to wysyła jak chce... chyba mam wirusa.. Co do naszego spotkanka u mnie... zróbmy to w tygodniu z rana ... Weekend to weekend trzeba odpocząć... a ja dymam od 18 do 6 plus sobota koszenie działki i inne bzdury... miałem jakiś tam przebłysk świadomości To zgadamy się pon-wt
Mario22 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Horny mam nadzieje że mój sms o 4:00 Cie nie obudził... mój telefon ma odchyły i pisze coś do kogoś a on to wysyła jak chce... chyba mam wirusa.. Co do naszego spotkanka u mnie... zróbmy to w tygodniu z rana ... Weekend to weekend trzeba odpocząć... a ja dymam od 18 do 6 plus sobota koszenie działki i inne bzdury... miałem jakiś tam przebłysk świadomości To zgadamy się pon-wt Tak jest. Na pocieszenie dodam że usunołem Cie z historii żeby się to ni e powtórzyło
Mario22 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Co tu taka cosza nikt nie pisze o kebabie? Ja na 18 do roboty ale przed robotą wpadne na kebsa Naciapane z Z2
Mario22 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Kebabik zaliczony :-D Naciapane z Z2
miron78 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2016 ja mam wymuszona robotę na działce - baniak z wodą mi się rozciekł i muszę dybać po nowy
pajda Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ja sobie tego spota odpuszczę Dziewczyny już w domu?
Rekomendowane odpowiedzi