Pucek Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Pucek trza było pisać że z całą rodzinką jedziesz
A4-Tomek Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Jeszcze dziś druga zmiana i weekend... Wszystkiego naj Majkel kto jeszcze nie zagłosował http://a4-klub.pl/index.php?/topic/369245-lipiec-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/ ida łeb w łeb w innymi Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez A4-Tomek
Pucek Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Pucek trza było pisać że z całą rodzinką jedziesz Spontan, miałem sam jechać z Teściową do Chorzowa ale z uwagi na to że Zuza nie chciała spać to pojechaliśmy wszyscy
Arturoo Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Majkel najlepszego na te wczorajsze urodzinki Hi
A-rek Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 witam! mogę wam zająć chwilkę?....... ja z takim pytankiem..... mam telewizję satelitarną z "Polsat Cyfrowy" i zastanawiam się czy jest możliwość dołożyć do istniejącego zestawu drugi konwerter aby móc odbierać programy z satelity Astra? Ma ktoś coś takiego w domu? Czy dekodery z Polsatu nadają się do tego? Jest opcja. Jeśli są dwa konwertery to nigdy nie mogą być na tą samą satelitę. Polsat cyfrowy jest na Hotbird więc na drugim konwerterze możesz odbierać Astrę. Pamiętaj, że w De sygnał Hotbird nie jest tak mocny jak w PL. Ale u mnie daje radę N-ka. No mam w DE polsat i na sygnał nie narzekam ale chce dołożyć konwerter aby odbierać sygnały z Astry tylko nie wiem czy dekoder z Polsatu nie będzie robił problemów.... myślałem, że może ktoś tak ma i potwierdzi, że będzie ok albo i nie.
pajda Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 witam! mogę wam zająć chwilkę?....... ja z takim pytankiem..... mam telewizję satelitarną z "Polsat Cyfrowy" i zastanawiam się czy jest możliwość dołożyć do istniejącego zestawu drugi konwerter aby móc odbierać programy z satelity Astra? Ma ktoś coś takiego w domu? Czy dekodery z Polsatu nadają się do tego? Jest opcja. Jeśli są dwa konwertery to nigdy nie mogą być na tą samą satelitę. Polsat cyfrowy jest na Hotbird więc na drugim konwerterze możesz odbierać Astrę. Pamiętaj, że w De sygnał Hotbird nie jest tak mocny jak w PL. Ale u mnie daje radę N-ka.No mam w DE polsat i na sygnał nie narzekam ale chce dołożyć konwerter aby odbierać sygnały z Astry tylko nie wiem czy dekoder z Polsatu nie będzie robił problemów.... myślałem, że może ktoś tak ma i potwierdzi, że będzie ok albo i nie.Na nc+ tak mam i jest ok
Rekomendowane odpowiedzi