walada1987 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Sprawdź kabelki ale do tego musisz rozebrać fotel Naciapane z GT-N7105 Od tego jest vcds a nie rozbieranie fotela U mnie w b5 vcds nie pokazuje nic z podgrzewania foteli Naciapane z GT-N7105
pajda Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Sprawdź kabelki ale do tego musisz rozebrać fotel Naciapane z GT-N7105 Od tego jest vcds a nie rozbieranie fotela U mnie w b5 vcds nie pokazuje nic z podgrzewania foteli Naciapane z GT-N7105 B5 to technologia z przed 25 lat to nie ma się co dziwić
walada1987 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Stara ale jara Naciapane z GT-N7105
yeti93 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Ile kohm powinien miec czujnik w siedzisku? Edit. Czy ten modul komfortu obsługuje podświetleni nóg? Bo nie mam kostki w zlaczu 2, a to tam powinno sie wpiac masy z lampek nie? Edytowane 19 Października 2016 przez yeti93
H4mm3R Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Ile kohm powinien miec czujnik w siedzisku? Edit. Czy ten modul komfortu obsługuje podświetleni nóg? Bo nie mam kostki w zlaczu 2, a to tam powinno sie wpiac masy z lampek nie? Następnym razem poszukaj sam > http://a4-klub.pl/index.php?/topic/79296-lista-modulow-komfortu-z-opisem-funkcji/
yeti93 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Ile kohm powinien miec czujnik w siedzisku? Edit. Czy ten modul komfortu obsługuje podświetleni nóg? Bo nie mam kostki w zlaczu 2, a to tam powinno sie wpiac masy z lampek nie? Następnym razem poszukaj sam > http://a4-klub.pl/index.php?/topic/79296-lista-modulow-komfortu-z-opisem-funkcji/ No okej, obsługuje. Widziałem tą liste, ale stad moje pytanie bo nie mam kostki w zlaczu 2 wiec stad moja watpliwosc, bo chcialem wczoraj podlaczyc oswietlenie wedlug tego schematu a tu klops, nie ma kostki :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
H4mm3R Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Bo poza modułem trzeba instalację zrobić.
yeti93 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Bo poza modułem trzeba instalację zrobić. Instalacje mam zrobiona i tylko zostalo mi wpiecie sie do modulu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
H4mm3R Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 To jak żeś tą instalację robił
Arturoo Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Sprawdź kabelki ale do tego musisz rozebrać fotel Naciapane z GT-N7105 Od tego jest vcds a nie rozbieranie fotela U mnie w b5 vcds nie pokazuje nic z podgrzewania foteli Naciapane z GT-N7105 B5 to technologia z przed 25 lat to nie ma się co dziwićIm starszy tym bardziej złośliwy
yeti93 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Przy okazji wymiany foteli pociagnalem tez przewody z lampek do modulu, masy lampek do modułu i stale 12v z bezpiecznika s2, cos zrobilem nie tak? Wczoraj sie zabralem na dokonczenie, ale nie zwrocilem wczesniej uwagi ze nie mam kostki do zlacza 2 w module, a tam powinienem wpiac masy z lampek, tak? Myslalem ze mam sie wpiac do tej brazowej kostki zlacza nr 5 stad moje pytanie bo nie bylem poprostu pewien, zmieszalo mnie to ze modul obluguje to podswietlenie a nie ma wpietej chociazby golej kostki bez przewodow. W zaznacoznym miejscu na foto powinna byc brakujaca kostka ktora jest miedzy innymi od podswietlenia nog tak? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 19 Października 2016 przez yeti93
walada1987 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Arturoo ja tam nie narzekam może i złośliwe ale wytrzymale Naciapane z GT-N7105
H4mm3R Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Przy okazji wymiany foteli pociagnalem tez przewody z lampek do modulu, masy lampek do modułu i stale 12v z bezpiecznika s2, cos zrobilem nie tak? Wczoraj sie zabralem na dokonczenie, ale nie zwrocilem wczesniej uwagi ze nie mam kostki do zlacza 2 w module, a tam powinienem wpiac masy z lampek, tak? Myslalem ze mam sie wpiac do tej brazowej kostki zlacza nr 5 stad moje pytanie bo nie bylem poprostu pewien, zmieszalo mnie to ze modul obluguje to podswietlenie a nie ma wpietej chociazby golej kostki bez przewodow. W zaznacoznym miejscu na foto powinna byc brakujaca kostka ktora jest miedzy innymi od podswietlenia nog tak? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Audi takich prezentów nie robi, że zostawia dodatkowe wtyczki w module.
Pucek Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
yeti93 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Audi takich prezentów nie robi, że zostawia dodatkowe wtyczki w module. Całe życie pod górke[emoji12] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Arturoo Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Arturoo ja tam nie narzekam może i złośliwe ale wytrzymale Naciapane z GT-N7105 Do pajdy pisałem O pajdę mi chodziło Edytowane 19 Października 2016 przez Arturoo
yeti93 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Z innej beczki, jest gdzies w gliwicach jakis warsztat lub ktos kto by mogl mi podniesc auto na gwincie? Musze podniesc auto o jakies 1,5cm a poprostu nie mam czasu i gdzie tego zrobic bo non stop pada i pizga [emoji12]Chyba ze któryś z forumowych kolegów byłby chętny to zrobić u siebie np z moja pomoca i oczywiscie opłatą do uzgodnienia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
H4mm3R Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Z innej beczki, jest gdzies w gliwicach jakis warsztat lub ktos kto by mogl mi podniesc auto na gwincie? Musze podniesc auto o jakies 1,5cm a poprostu nie mam czasu i gdzie tego zrobic bo non stop pada i pizga [emoji12]Chyba ze któryś z forumowych kolegów byłby chętny to zrobić u siebie np z moja pomoca i oczywiscie opłatą do uzgodnienia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk http://www.anpisarek.pl/kontakt/
Rekomendowane odpowiedzi