horny devil Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Horny, GRATULACJE Długo musiała czekać.... a tam długo Wesele za kolejne 10 Horny weź się ożen po co masz mieć lepiej niż my Jasne, i już w ogóle na spota nie przyjade jak niektórzy.
Arturoo Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Horny, GRATULACJE Długo musiała czekać.... a tam długo Wesele za kolejne 10 Horny weź się ożen po co masz mieć lepiej niż my Jasne, i już w ogóle na spota nie przyjade jak niektórzy. Lubię to
horny devil Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Horny, GRATULACJE Długo musiała czekać.... a tam długo Wesele za kolejne 10 Horny weź się ożen po co masz mieć lepiej niż my Jasne, i już w ogóle na spota nie przyjade jak niektórzy. Lubię to
walada1987 Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Gratki horny Naciapane z GT-N7105
Mario22 Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Horny, GRATULACJE Długo musiała czekać.... a tam długo [emoji14]Wesele za kolejne 10 [emoji14] Horny weź się ożen po co masz mieć lepiej niż my Jasne, i już w ogóle na spota nie przyjade jak niektórzy.Nie bój się tego... Mnie też niedawno straszyli... Jest spoko... ;-) mi sie podoba i na spoty dalej wpadam ostatnio nawet katosy ;-) i magiczny kebab :-D jak baba wporzo to nie ma źle haha i jak jeszcze była.na Zatorze i jej sie nie spodobało i jeździsz od tej pory sam to skarb ;-) Naciapane z Z2 Edytowane 21 Listopada 2016 przez Mario22
Polko_V Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 stukanie dochodzi z okolic alternatora, jednak nie wiem skad dokładnie, jaka moze byc przyczyna tego? Ktos ogarnia temat? ...stuki stukami, ale powiedz mi curva jedno?!...te auto jest z fabryki, bo tak czystego silnika, cybantów czy też śrub, to daaaaaawno nie widziałem. Nawet w moim po jakimś tam remoncie Horny...ja tam nie wiem czego oni Ci gratulują?!...ale przyjmij moje kondolencje
horny devil Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 https://www.youtube.com/watch?v=VneOU2jqnco stukanie dochodzi z okolic alternatora, jednak nie wiem skad dokładnie, jaka moze byc przyczyna tego? Ktos ogarnia temat? ...stuki stukami, ale powiedz mi curva jedno?!...te auto jest z fabryki, bo tak czystego silnika, cybantów czy też śrub, to daaaaaawno nie widziałem. Nawet w moim po jakimś tam remoncie Horny...ja tam nie wiem czego oni Ci gratulują?!...ale przyjmij moje kondolencje Lubię to
ucho.77 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Cześć A o co chodzi? Horny tatą będziesz czy co? Dobra nadrobilem spam Ja powiem inaczej Graty dla Lepszej Połowy że Ci w końcu zmusiła
H4mm3R Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Nie pierwszy nie ostatni się zaręczył/ożenił a synka straszycie jakby to był koniec świata. Jak nie pyknie to zmieni babę jak miron felgi
SebolA4 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Nie pierwszy nie ostatni się zaręczył/ożenił a synka straszycie jakby to był koniec świata. Jak nie pyknie to zmieni babę jak miron felgi Zmieniać Babę jak Miron felgi..... Dobre
horny devil Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Mnie jakoś szczególnie to nie ruszylo. Za to widzę ze mojej pomalu odbija i chyba trzeba powrócić do stanu pierwotnego
Arturoo Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 stukanie dochodzi z okolic alternatora, jednak nie wiem skad dokładnie, jaka moze byc przyczyna tego? Ktos ogarnia temat? ...stuki stukami, ale powiedz mi curva jedno?!...te auto jest z fabryki, bo tak czystego silnika, cybantów czy też śrub, to daaaaaawno nie widziałem. Nawet w moim po jakimś tam remoncie Horny...ja tam nie wiem czego oni Ci gratulują?!...ale przyjmij moje kondolencje Zrobiłem screena i posyłam Ewie Czuj sie przepytany z boksu wieczorem
Polko_V Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 stukanie dochodzi z okolic alternatora, jednak nie wiem skad dokładnie, jaka moze byc przyczyna tego? Ktos ogarnia temat? ...stuki stukami, ale powiedz mi curva jedno?!...te auto jest z fabryki, bo tak czystego silnika, cybantów czy też śrub, to daaaaaawno nie widziałem. Nawet w moim po jakimś tam remoncie Horny...ja tam nie wiem czego oni Ci gratulują?!...ale przyjmij moje kondolencje Zrobiłem screena i posyłam Ewie Czuj sie przepytany z boksu wieczorem Ona ma na rano a ja mam na 17.30 (a jemy obiad i pijemy razem kawkę, tylko tyle się widzimy ), więc ten tydzień raczej odpada...no chyba, że będzie Jej się chciało siedzieć do "za piętnaście druga"
horny devil Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 stukanie dochodzi z okolic alternatora, jednak nie wiem skad dokładnie, jaka moze byc przyczyna tego? Ktos ogarnia temat? ...stuki stukami, ale powiedz mi curva jedno?!...te auto jest z fabryki, bo tak czystego silnika, cybantów czy też śrub, to daaaaaawno nie widziałem. Nawet w moim po jakimś tam remoncie Horny...ja tam nie wiem czego oni Ci gratulują?!...ale przyjmij moje kondolencje Zrobiłem screena i posyłam Ewie Czuj sie przepytany z boksu wieczorem Kolega
Rekomendowane odpowiedzi