Mario22 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Parapetówka Wigilijna przed wykończeniem... Nie jest to głupie... Ale.do Szałasu i Katowice mają po blisku... Diman kolejny chicior będzie miał premiere zaraz po nowym roku... https://youtu.be/g4h8o4pWECI Mam nadzieje że PreOrder będzie z koszulką... Tytuł obowiązkowy... Miałem wszystkie częsci... Naciapane z Z2 Ciekawe po ile będzie chodzić też tekkenNormalnie 229 zl a w promocji sienuda wyrwać za 199 pytanie czy będzie gift w postaci koszulki jak to było z Asetto CorsaRayman trzyma cene 99 zł i tyle musisz dać nawet w używce ciężko nikt nie chce sprzedać... Naciapane z Z2 Edytowane 12 Grudnia 2016 przez Mario22
diman Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Parapetówka Wigilijna przed wykończeniem... Nie jest to głupie... Ale.do Szałasu i Katowice mają po blisku... Diman kolejny chicior będzie miał premiere zaraz po nowym roku... https://youtu.be/g4h8o4pWECI Mam nadzieje że PreOrder będzie z koszulką... Tytuł obowiązkowy... Miałem wszystkie częsci... Naciapane z Z2 Ciekawe po ile będzie chodzić też tekkenNormalnie 229 zl a w promocji sienuda wyrwać za 199 pytanie czy będzie gift w postaci koszulki jak to było z Asetto CorsaRayman trzyma cene 99 zł i tyle musisz dać nawet w używce ciężko nikt nie chce sprzedać... Naciapane z Z2 W rtv euro agd po 19.12 ma być po 79zł jak wytrzymam to pojadę po niego a jak nie to do forum się gibne za 99 zł
pajda Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Diman ty kupiłes konsole czy pożyczyłeś ?
diman Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Diman ty kupiłes konsole czy pożyczyłeś ?Kupiłem a co?
pajda Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Diman ty kupiłes konsole czy pożyczyłeś ?Kupiłem a co? co i za wiela i kaj? była jako promocja ? też myśla zeby co kupić
diman Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Ja tam wiem czy promocja 1600 z kinektem i 3 grami W rtv euro agd
Pucek Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Dobra chlory, co robimy z tym chlaniem? czytaj wigilijka
Mario22 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Dobra chlory, co robimy z tym chlaniem? czytaj wigilijka Ja mam nocki w ten przyszły tydzień przed świętami więc chętnie na 19 czy tam 18 wpadne opierdzielić coś na ciepło i o 20.30 bede spadał do roboty. Tylko ustalcie date kiedy dokładnie żebym sobie grafiku przypilnował... ;-) Naciapane z Z2
Arturoo Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Cześć Łobuzy Siemanko Kiedy wujkiem będę ?
Majkel Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Cześć Łobuzy Siemanko Kiedy wujkiem będę ? Jak termin pyknie to 24 czerwca W sumie widzisz... u Secia na grillu tyle gadaliśmy żebym wziął się do roboty a to już było po Dzisiaj prenatalne, jak dobrze pójdzie poznamy płeć i dam Ci znać czy będziesz wujkiem czy ciocią Edytowane 14 Grudnia 2016 przez Majkel
Pucek Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Cześć Łobuzy Siemanko Kiedy wujkiem będę ? Jak termin pyknie to 24 czerwca W sumie widzisz... u Secia na grillu tyle gadaliśmy żebym wziął się do roboty a to już było po Dzisiaj prenatalne, jak dobrze pójdzie poznamy płeć i dam Ci znać czy będziesz wujkiem czy ciocią Gratulacje, szkoda tylko że teraz to już znikniesz całkowicie
Majkel Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Dzięki dzięki Teraz już mamy koniec z remontami,udało zdążyć się ze wszystkim do Świąt więc i czasu powinno być teraz więcej by się spotykać Wszem i wobec ogłaszam, że w piątek jeśli będzie Nas więcej z chęcią zjawie się na spocie
Rekomendowane odpowiedzi