A4-Tomek Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 co tam? jakiś spot dziś? smaki na kebaba też są
egon47 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Diman jak tam idzie sprzedasz mieszkania jak teraz rynek wygląda ?
H4mm3R Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Godzinę temu, egon47 napisał: Diman jak tam idzie sprzedasz mieszkania jak teraz rynek wygląda ? W 3 dni sprzedał
diman Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 2 godziny temu, egon47 napisał: Diman jak tam idzie sprzedasz mieszkania jak teraz rynek wygląda ? Dokładnie tak jak pisał Hamer w 3 dni się sprzedało 4 godziny temu, Mario22 napisał: Nie... odezwe sie jak wróce czyli przyszły weekend Oki będziemy w kontakcie Godzinę temu, H4mm3R napisał: W 3 dni sprzedał A ty skąd dobre info posiadasz jaki ten świat mały
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 No to gratulacje Diman! Nowe lokum coraz bliżej
diman Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 6 minut temu, Pucek napisał: No to gratulacje Diman! Nowe lokum coraz bliżej Dzięki gratulowac to sobie będziemy jak sfinalizujemy biznes Teraz ino wypatrywac kiedy Miron te kostkę w końcu położy
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2017 na tym zrytym forum - zaś się będę pół roku przyzwyczajał Kurna kebaba to już nie pamiętam kiedy jadłem ale na zlota nie mogę jechać bo jak sie Diman dowie że zamiast na budowie tyrać po zlotach śmigam to mi kopa zasadzi Mi się już śni co drugą noc jak Diman z walizkami pod drzwiami stoi i czeka kiedy się wykludza Diman organizuj tam szybko kasę od tych sprzedających bo u mnie już 400 tyś pękło a końca jeszcze nie widać Bez tej Twojej kasy to ja jeszcze jedną zime będę na blokach siedział
diman Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 na tym zrytym forum - zaś się będę pół roku przyzwyczajał Kurna kebaba to już nie pamiętam kiedy jadłem ale na zlota nie mogę jechać bo jak sie Diman dowie że zamiast na budowie tyrać po zlotach śmigam to mi kopa zasadzi Mi się już śni co drugą noc jak Diman z walizkami pod drzwiami stoi i czeka kiedy się wykludza Porąbaniec [emoji5]
pajda Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 na tym zrytym forum - zaś się będę pół roku przyzwyczajał Kurna kebaba to już nie pamiętam kiedy jadłem ale na zlota nie mogę jechać bo jak sie Diman dowie że zamiast na budowie tyrać po zlotach śmigam to mi kopa zasadzi Mi się już śni co drugą noc jak Diman z walizkami pod drzwiami stoi i czeka kiedy się wykludza Diman organizuj tam szybko kasę od tych sprzedających bo u mnie już 400 tyś pękło a końca jeszcze nie widać Bez tej Twojej kasy to ja jeszcze jedną zime będę na blokach siedział Tak to jest jak się ściany tapetuje banknotami o najwyższym nominale
diman Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 na tym zrytym forum - zaś się będę pół roku przyzwyczajał Kurna kebaba to już nie pamiętam kiedy jadłem ale na zlota nie mogę jechać bo jak sie Diman dowie że zamiast na budowie tyrać po zlotach śmigam to mi kopa zasadzi Mi się już śni co drugą noc jak Diman z walizkami pod drzwiami stoi i czeka kiedy się wykludza Diman organizuj tam szybko kasę od tych sprzedających bo u mnie już 400 tyś pękło a końca jeszcze nie widać Bez tej Twojej kasy to ja jeszcze jedną zime będę na blokach siedział Ja ci dam jeszcze jedna zimę max miesiąc i spadasz na wieś [emoji5]
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2017 Diman to ja przed oddaniem Ci kluczy nawet nie sprzątam bo jak ta banda wpadnie na parapetówe to i tak będzie jak po wojnie Acha - i sprawdzałem to o co mnie prosiłeś - śmiało możesz na parapetówe zapraszać z noclegiem Na jednym balkonie mieści się 6 osób a na drugi 5 do spania
diman Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Diman to ja przed oddaniem Ci kluczy nawet nie sprzątam bo jak ta banda wpadnie na parapetówe to i tak będzie jak po wojnie Acha - i sprawdzałem to o co mnie prosiłeś - śmiało możesz na parapetówe zapraszać z noclegiem Na jednym balkonie mieści się 6 osób a na drugi 5 do spania A resztę się w tej przestronnej piwnicy położy
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2017 Co jest ludziska ? czyżby w tym roku Śląsk do Bukowiny jechał tylko w delegacji ? bo tak mało osób dawno nie jechało Diman jak narazie wszystko idzie planowo - najpóźniej w dniu dziecka dostaniesz klucze
diman Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Wszyscy się na te dwie parapetuwy szykują pierdzielą Bukowine hehe
egon47 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 To gratulacje Diman No niestety my musimy odpuścić bukowine w tym roku:(
diman Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 To gratulacje Diman [emoji4] No niestety my musimy odpuścić bukowine w tym roku:(Ja też bym musiał ale kaska wzięła się za robotę i jakoś damy radę [emoji5]
egon47 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 No też już chce być na swoim wiec teraz trzeba mega spiac dupe
diman Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Spoko trzeba trzeba powodzenia luz [emoji5]
pajda Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Wszyscy się na te dwie parapetuwy szykują pierdzielą Bukowine hehe+1
egon47 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 W ogóle uwaga na mnie http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/polska,28/egon-nad-polska-gdzie-sypie-snieg,221598,1,0.html
Rekomendowane odpowiedzi