egon47 Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Gratki Gregory najważniejsze żeby się dobrze córa chowala i była zdrowa
Pucek Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Gregory, jeszcze raz GRATULACJE DLA WAS To kiedy mam przyjechać po czarną bo szkoda żeby tak tylko stała... umyje ją, czasem przepalę, a Ty jak wrócisz to zapraszam na przejażdżkę i to wszystko w ramach koleżeństwa...
Mario22 Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Gregory, jeszcze raz GRATULACJE DLA WAS:wink: To kiedy mam przyjechać po czarną bo szkoda żeby tak tylko stała... umyje ją, czasem przepalę, a Ty jak wrócisz to zapraszam na przejażdżkę i to wszystko w ramach koleżeństwa...Gregory gratulacje.Pucek coś się tak napalił? Jo to biera na dojazdy do roboty ;-) Naciapane z Z2
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 No i po robocie...Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
H4mm3R Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 A w tym tygodniu... SKOŚNY 200g wołowiny teriyaki, kiełki fasoli Mung, pędy bambusa i grzyby shitake, orzeszki ziemne i zielona cebulka.Majonez hoisin i koreanski sos bbq. No. Pany kiedy jadymy
pajda Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 A w tym tygodniu... SKOŚNY 200g wołowiny teriyaki, kiełki fasoli Mung, pędy bambusa i grzyby shitake, orzeszki ziemne i zielona cebulka.Majonez hoisin i koreanski sos bbq. No. Pany kiedy jadymy Gdzie takie dają?
Mario22 Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Siema.Jakiś przesadzony ten burger... Za dużo w nim napakowaneNaciapane z Z2
H4mm3R Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 11 minut temu, pajda napisał: Gdzie takie dają? W Raciborzu Zawartość dodana 1 minute later 6 minut temu, Mario22 napisał: Siema. Jakiś przesadzony ten burger... Za dużo w nim napakowane Naciapane z Z2 Jakbyś o sobie mówił byś go zjadł, to drugi byś chciał
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Może kiedyś skosztuje jak będzie okazjaNaciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi