egon47 Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Mario dobrze lampy wyglądają a nie chciałeś żeby migacz był dymiony?
pajda Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Mario dobrze lampy wyglądają a nie chciałeś żeby migacz był dymiony?Szprejem zrobi będzie git
Mario22 Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Nie... Ma.być ori podjebka M3... Dymione są super na takich kolorach jak mirona all a nie na srebrnym... Na foto i tak to dziwnie wygląda ale na żywo jest mega no i depo a nie mega szit... Ale teraz jak idzie wiosna... I już letnie koła za pasem to mi przechodzą myśli żeby bunie zamienić na jakąś Corse czy Clio 2017 rok ale 1.4... To auto ma coś w sobie... Naciapane z Z2 Zawartość dodana 54 minutes later Jak sie chce odmłodzić to niech najpierw uderzy do doktora Szczyta i Sablewskiej Zazdrość przez Ciebie przemawia... Niech sie synek bawi ja go rozumiem bo też drugie auto moge miec.nawet cabrio... Jego B8 było mega..ale przy tej flocie co ma to ja.go rozumiem że szuka zabawki typowej... Ja przed kupnem E46 bylem ogladac i jezdziłem megane cabrio... Kazdy m swoje fantazje... Świat nie kończy się na Audi.. Pisałemmu bier Rs4 od Sevesa... To odpisał że to nie to...ja mu kibicuje i jak kupi to chętnie upale takie Z4 Naciapane z Z2
egon47 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 11 godzin temu, Mario22 napisał: Gotowe... Naciapane z Z2 Zawartość dodana 0 minutes later Jednak ciemne dla mnie lepiej wyglądają
Tomi_81 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Siema Paluszek w górę dla MX5 świetne autko a ten nowy model wygląda obłędnie.
stanley Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 17 godzin temu, miron78 napisał: Co do ośka to myśli nad 2 osobową zabawką na 30% może to być 4-5 letnie bmw z4 lub mercedes slk a na 70% będzie to roczna mazda mx5 czyli chyba auto nr jeden na świecie jeżeli chodzi o ten segment Osobiście bardzo mi się podoba ten najnowszy model - tył jak jaguar xkr ja bym go widział w jakimś mesiu ( tak, to już ten wiek) albo jakimś suvie Jakoś małe, sportowe w ogóle do niego nie pasi
Pucek Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 SiemkaNo i Stasiu to dobrze podsumował, mx5 to jak Miron w hjundaju, Ośka widzę w mesiu albo dobrym bmw...Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 SiemkaNo i Stasiu to dobrze podsumował, mx5 to jak Miron w hjundaju, Ośka widzę w mesiu albo dobrym bmw...Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu TapatalkaBmw to by było to seria 4 by była idealna [emoji6]
Mario22 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Ja już na letnich... Mam.nadzieje ze już po zimie...Naciapane z Z2
MAJKI Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Ja już na letnich... Mam.nadzieje ze już po zimie...Naciapane z Z2 Ładnie to wygląda jakoś jakby młodsza ta dupka Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Jest git Mario... ja też dzisiaj zmieniam na letnie, ale buty na nogach
miron78 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Opublikowano 1 Marca 2017 Pucek pamiętaj że to będzie ośka 3 auto (nie licząc tirów) A 3 auto w rodzinie ma zupełnie inne zadanie Zawartość dodana 1 minute later Mi tam mazda pasi - sam bym nie kupił a tak będę mógł korzystać kiedy chce Ja w ciepłe dni a osiek w zimie i deszczu
Pucek Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Miron, z jednej strony tak, ale mi po prostu ON nie pasuje do takiego auta, takie fury kupują starzy pierdziele którzy mają nie za duży worek kasy a chcą wyrwać młodą laskę do lansu i... Taki fajny mesio był by idealny, w BMW też będzie git.
Pucek Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 1 godzinę temu, H4mm3R napisał: Pucek za mocka amerykańskich filmów Samo życie Synek
Pucek Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Pucek mom hebel do Ciebie Dzięki, ale nie, zero modów, tylko eksploatacja:)Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Dzięki, ale nie, zero modów, tylko eksploatacja:)Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu TapatalkaA ty co.. Chory? Jesteś na L4? ;-) Naciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi