Pucek Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 odpadamJeszcze chwila i bedziesz jak Maniek...Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Jeszcze chwila i bedziesz jak Maniek...Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu TapatalkaHe he
Mario22 Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Rezam odpadam... Troche wygląd popsuty ale bez tego ani rusz... A opcja haka odpada ze względu na emkowy zderzak... Naciapane z Z2
egon47 Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 To widzę ze dziś lipa to tez odpadam. Mario mega dobrze się te twoje BMW prezentuje
Mario22 Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 To widzę ze dziś lipa to tez odpadam. Mario mega dobrze się te twoje BMW prezentujeNo mam nadzieje bo budżet ograniczony na drugie auto w rodzinie a jak widać stare tanie a może być jare... I to cieszy...pomimo rocznika... Dzisiaj ucha spotkałem.na A4 jechał tirem od razu mnie rozpoznał.... Więc furka rzuca się w oczy... :-D Naciapane z Z2
pajda Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Mario a ja dziś sprzedałem swojego krossa [emoji29] Marian fajnie się prezentuje tylko ten brak ksenonu jednak!
MAJKI Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Mario, a co z przednią blachą? W bagażniku ma Auto odebrałeś z ctr? To Twoja miała ten problem z ciśnieniem oleju? Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
egon47 Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Majki gdzie Ty robiłeś program w ctr? Bratanek chce w passku zrobić
afroo. Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 To już chyba lepiej za przednią szybą wozić bo jak nie ma ramki to przy kontroli i tak nie założy blachy. 2 minuty temu, MAJKI napisał: Auto odebrałeś z ctr? To Twoja miała ten problem z ciśnieniem oleju? W środę odebrane. Tak, moja. Fotki smoka i pompy oleju na fb też z mojej.
MAJKI Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Majki gdzie Ty robiłeś program w ctr? Bratanek chce w passku zrobić Tak w CTR 800 stowek z hamownia Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 1 minute later W środę odebrane. Tak, moja. Fotki smoka i pompy oleju na fb też z mojej. Tak myślałem że Twoja jak napisał o b7 2.0 tfsi Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 To już chyba lepiej za przednią szybą wozić bo jak nie ma ramki to przy kontroli i tak nie założy blachy. W środę odebrane. Tak, moja. Fotki smoka i pompy oleju na fb też z mojej. Czyli jeździ już?Jaki becalen?
Mario22 Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 To już chyba lepiej za przednią szybą wozić bo jak nie ma ramki to przy kontroli i tak nie założy blachy. W środę odebrane. Tak, moja. Fotki smoka i pompy oleju na fb też z mojej. Wszystko mam... Tablice ramke dokładke... Jak zatrzymią niebiescy to zamontuje... Zestaw naprswczy w kofrze... Już rok tak latam i nic.... Naciapane z Z2
afroo. Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Nie jeździ. Zapierdajlala. W 1.5k się zamknęło. Zawartość dodana 0 minutes later Teraz, Mario22 napisał: W szystko mam... Tablice rsmke dokładke... Jak zatrzymią niebiescy to zamontuje... Zestaw naprswczy w kofrze... Już rok tak latam i nic....
pajda Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Mario ty jesteś na jakimś forum rowerowym? Tak myślę nad merida crossway vs Kross evado co lepsze
afroo. Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 3 minuty temu, pajda napisał: Tak myślę nad merida crossway vs Kross evado co lepsze Nie ma jednoznacznej odpowiedzi bo to podobne modele. Jeździłeś i na jednym i na drugim i musisz ocenić, na którym Ci wygodniej.
pajda Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Nie ma jednoznacznej odpowiedzi bo to podobne modele. Jeździłeś i na jednym i na drugim i musisz ocenić, na którym Ci wygodniej.Jeszcze jest czarny koń tej rywalizacji unibike
Mario22 Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Mario ty jesteś na jakimś forum rowerowym? Tak myślę nad merida crossway vs Kross evado co lepsze Jestem na forum Rowerem po Śląsku i Wycieczki rowerowe Śląśk a śmigam w barwach Galileo Bike Team Bycina.... Co do wyboru rowerów.to podaj konkretne modele.... Ja w tym.tygodniu kupiłem mojej taki bajer... Polecam zapoznać się z tą marką... Haibike... Dobry osprzęt i ceny. Wyrwałem rocznik modelowy 2016 w.przecenie z 2600 na 2000 w pełni na Deore i hamulcach Tektro hydraulicznych... Koła 27,5 i amor niby Suntour ale z blokadą... jak sie moja z kellysa przesiadła to sama teraz mnie wyciąga na rower... Ale.to też musisz patrzeć pod siebie... Czego chcesz Naciapane z Z2
pajda Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Jestem na forum Rowerem po Śląsku i Wycieczki rowerowe Śląśk a śmigam w barwach Galileo Bike Team Bycina.... Co do wyboru rowerów.to podaj konkretne modele.... Ja w tym.tygodniu kupiłem mojej taki bajer... Polecam zapoznać się z tą marką... Haibike... Dobry osprzęt i ceny. Wyrwałem rocznik modelowy 2016 w.przecenie z 2600 na 2000 w pełni na Deore i hamulcach Tektro hydraulicznych... Koła 27,5 i amor niby Suntour ale z blokadą... jak sie moja z kellysa przesiadła to sama teraz mnie wyciąga na rower... Ale.to też musisz patrzeć pod siebie... Czego chcesz Naciapane z Z2 Merida crossway 300 vs Kross evado 5.0Niższa półka cenowa: merida crossway 100 vs Kross evado 4.0
Rekomendowane odpowiedzi