diman Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 chyba sie walnąłem gdzieś w łeb bo pierwszy raz mi się mniejsze koło bardziej podoba od wielkiego Załóż 15" będzie kozak hehe
diman Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 A i list do ciebie leży u mnie do odebrania [emoji3]
diman Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Dimek, poka nowe koło na toyocie Słabe foto mam i tylko jedno u Mirona pod chatą, we wtorek obczaisz na żywo czy może być
stanley Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 jest ta czerwona obwódka na feldze czy nie ma ? no i jak walniesz dół zderzaka przód i tył na czerwono to będzie git
MAJKI Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 chyba sie walnąłem gdzieś w łeb bo pierwszy raz mi się mniejsze koło bardziej podoba od wielkiego Zostaw 20 cali reszte kpl kół sprzedaj i zainwestuj w www.racingfactory.pl/zawieszenie-gwintowane-ap-audi-a4-b8-id-1530.htmlWysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 jest ta czerwona obwódka na feldze czy nie ma ? no i jak walniesz dół zderzaka przód i tył na czerwono to będzie gitJest obwódka czerwona, jeszcze przód tył będzie czerwony i dach chyba też ino czekam na pogodę bo ta narazie nas nie rozpieszcza [emoji41]
MAJKI Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Miron wkładaj powietrze!!! No właśnie albo air i nie bedzie miał problemu z wjazdem do domu a na zlotach pełna gleba.... Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Miron, nie chciałem Ci tego już pisać ale bez jakiejkolwiek gleby 20'' w białasie odpada, koza straszna, 19 z S5 będzie dobrym wyborem, no i zawsze to ROTOR i WKLĘSŁOŚĆ Aaa i ogólnie to pragnę Ci przypomnieć że już kupiłeś auto i możesz zakładkę z mobile.de wykasować
MAJKI Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Pucek on to sie starzeje, kiedys robił impreze jak zmienił TV na 65cali a teraz nowa chata, nowe auto a tu cisza w temacie %% Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Pucek on to sie starzeje, kiedys robił impreze jak zmienił TV na 65cali a teraz nowa chata, nowe auto a tu cisza w temacie %% [emoji6]Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu TapatalkaForsę cała przepierdzielil [emoji3]
walada1987 Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Majki daj namiary na tego lakiernika ... dobrze robi ?
MAJKI Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Majki daj namiary na tego lakiernika ... dobrze robi ? Gliwice Sopocka 13 ale terminy teraz maskaryczne bo gość ma strzał życia 20 autobusów z PKM Gliwice maluje Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Wiesz może na taką drobno stek jak mój błotnik znajdzie chwile zapytać nie zaszkodziWysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi