stanley Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 2 minuty temu, diman napisał: Może kiedyś się ustawimy na jakieś klubowe kręcenie dobra ekipą pewno
diman Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 fajne na niedziele i dojazd na piwko, chcesz coś więcej to musi być szosa Nie u mnie szosa odpada dzisiaj trochę poprawiłem w sklepie na tym i nie mój gust
stanley Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Teraz, diman napisał: 2 minuty temu, stanley napisał: fajne na niedziele i dojazd na piwko, chcesz coś więcej to musi być szosa Nie u mnie szosa odpada dzisiaj trochę poprawiłem w sklepie na tym i nie mój gust no co Ty, następne TDP amatorów jest nasze
diman Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Ja muszę formę podciągnąć to jutro z raniocha trzeba coś też pokręcić co by siary nie było przy tych klubowych mistrzach
diman Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 no co Ty, następne TDP amatorów jest nasze Jasne hehe
stanley Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Teraz, diman napisał: 1 minutę temu, stanley napisał: no co Ty, następne TDP amatorów jest nasze Jasne hehe oficjalnie to napiszę, mam zamiar wziąść udział, 2 tyg temu zadecydowalem - przynajmniej będzie jakiś cel i mobilizacja Jeżeli ktoś też sie pisze to będzie miło ( nie, nie jestem pijany)
diman Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 oficjalnie to napiszę, mam zamiar wziąść udział, 2 tyg temu zadecydowalem - przynajmniej będzie jakiś cel i mobilizacja [emoji4] Jeżeli ktoś też sie pisze to będzie miło [emoji4] ( nie, nie jestem pijany) Moge sie dosiąść ale amatorsko
diman Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Muszę kupić bagażnik na klapę co by tam do Ciebie dojechać
stanley Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Teraz, diman napisał: Muszę kupić bagażnik na klapę co by tam do Ciebie dojechać do B7 wchodzi rower
stanley Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Diman, pewnego wieczoru Basia powiedziała mi, że na bank tego nie przejade - to mi wystarczyło Od tego czasu nie byłem na rowerze
diman Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 To co jutro kręcimy coś? Czy inne plany tylko jak coś to muszę odstawić młodego do babci bo Kaśki nie ma
stanley Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Teraz, diman napisał: To co jutro kręcimy coś? Czy inne plany tylko jak coś to muszę odstawić młodego do babci bo Kaśki nie ma Jak chcesz jutro pojeździć, to pakuj koło do auta, bierz Wiktora i wpadaj Dzieci zostaną z Basią w parku śl a my pykniemy sobie małą pętle dookoła sląska i zagłebia
diman Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Jak chcesz jutro pojeździć, to pakuj koło do auta, bierz Wiktora i wpadaj Dzieci zostaną z Basią w parku śl a my pykniemy sobie małą pętle dookoła sląska i zagłebia Oki to zgadamy się jutro rano co do konkretów P.s. Kaśka jebla śmiechem [emoji38]
stanley Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Teraz, diman napisał: Oki to zgadamy się jutro rano co do konkretów P.s. Kaśka jebla śmiechem w jakim sensie jebła smiechem ?
diman Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Co do tej pętli dookoła Śląska i zagłębia hehe
stanley Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Teraz, diman napisał: Co do tej pętli dookoła Śląska i zagłębia hehe około 28 km lub większa pętla to 36 km hehe
diman Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 To narazie zaczniemy od tej mniejszej co bym nie musiał brać na telefon hehe
stanley Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Teraz, diman napisał: To narazie zaczniemy od tej mniejszej co bym nie musiał brać na telefon hehe to cisnę spać, co by być w formie
Rekomendowane odpowiedzi