Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A propo aut szukam teraz auta dla teścia ma być to astra 4 1.4turbo i to jest normą ze w tych autach padają skrzynie na potęgi i to nawet przy przebiegu 40tys łożyska są za słabe i olej  w skrzyni najtańszy zalany cena naprawy takiej skrzyni to 3tys. 

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dlatego jak mnie będzie stać na takie nowe to kupie... Ale nie dam nigdy tyle siana za auto z takim przzebiegiem z powodu znaczka.

Mając 70 tys n nowe auto w Audi się. Nie kupi nawet A1 a żadna rewelacja i psuje sie jak wszystko. Ale marka prestiżowa

Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jestem już chyb stary i zmądrzałem [emoji16]

Opublikowano
A propo aut szukam teraz auta dla teścia ma być to astra 4 1.4turbo i to jest normą ze w tych autach padają skrzynie na potęgi i to nawet przy przebiegu 40tys łożyska są za słabe i olej  w skrzyni najtańszy zalany cena naprawy takiej skrzyni to 3tys. 
Nie słyszałem o takim przypadku ale możliwe.... Dlatego co roku wymieniam... [emoji23]

Opublikowano

Moja astra 5 poszla do znajomego wiec jak cos padnie bede wiedzial... Moja oorzednia astra 4 jezdzi do dzis bezawaryjnie a m juz rzelot 60 tys a lekko nie m bo obecny własciciel to wariot jak Arturro

Opublikowano
30 minut temu, Mario22 napisał:

Nie słyszałem o takim przypadku ale możliwe.... Dlatego co roku wymieniam... emoji23.png

Po 2012 zostało to już poprawione 

Edytowane przez egon47

Opublikowano

A no czyli zero stresu. Dlatego nie słyszałem jeszcze o takim rzypadku... Za to u sąsida od Mirona w A1 bo dwóch latach zaraz oo gwarancji robili silnik... Nie wiem dokładnie jaki ma ale pojemnosc 1,2

Opublikowano

Ależ się tu ożywiło :decayed:

Teraz czy stare czy nowe wszystko się sypie a worek siana trza dać.

Opublikowano
31 minut temu, pajda napisał:

Było już to gdzieś wklejane

A gdzie bo nie widziałem :decayed:

Opublikowano

Ja tam wole starszą motoryzacje ;)

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Ja tam wole starszą motoryzacje [emoji6]

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

Jeszcze pare lat temu wszyscy tak myśleli ale teraz widać że już się to mocno zmieniło

Opublikowano

Pierdolenie, jakoś w B7 zrobiłem 80 tyś km i w silnik nie włożyłem nic, nie licząc zayebanych nagarem klap kolektorów i EGRa, gówno prawda że stare auta się sypią bo jak kupisz śmietnik to potem trzeba wkładać.

Nigdy nie kupię nowego opla czy renówki, to szmelce i zdania nie zmienie, wolę stare Audi:kox:

Opublikowano
Pierdolenie, jakoś w B7 zrobiłem 80 tyś km i w silnik nie włożyłem nic, nie licząc zayebanych nagarem klap kolektorów i EGRa, gówno prawda że stare auta się sypią bo jak kupisz śmietnik to potem trzeba wkładać.

Nigdy nie kupię nowego opla czy renówki, to szmelce i zdania nie zmienie, wolę stare Audi:kox:
Poczekamy [emoji6]
Opublikowano

Lansiarz [emoji3]. Każdy patrzy na co innego i co innego kupuje. Przynajmniej nie ma nudy. Dl jednego gównem jest drogie auto z mega przebiegiem a dla drugie coś świerzego ale nie Audi. Co raz więcej osób jednak rezygnuje z marki dla czegoś troche młodszego z innym znaczkiem.

Tak samo jak nim kupiłem meganke to oglądałem golfy 6 ale najwięcej było takich 1,2 więc. Odpuściłem bo tdi nie chciałem

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Bry

Pssyyttt z wieczora.

Troche z pogodaą w tym roku nie pykło na SCP

Opublikowano

Nie pamiętam edycji żeby była dobra pogoda ... Za to pamiętam jak jednej edycji trza było rano skrobać szyby :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.