egon47 Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Damian współczucia napewno stres i nerwy ze strony taty... tez bym wrócił do średniowiecza i ręce po obcinal
MAJKI Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Dlatego jak będę kupował kiedyś nowe auto to kupię takie co można w nim spać ze wspomnianym 9mm pistolecikiem i gościa który spróbują to podjebac zastrzele Hehe diman to multivana musisz kupić Pamietam jak spaliśmy w multi pod biedronką w Zakopanym i nad ranem gość podszedł i zaczął przez czarne szyby zaglądać a Damian otworzył boczne okienko i ryknął wypierd...j to gość mało nóg nie połamał...Za małe kary u nas są, wczoraj o tym gadaliśmy na zlocie, nie wiem czy pamietacie naszego klubowicza a4b6 białe koła 20cali i air ride też sie ta profesją zajmował i dziś sie smieje bo od kilku lat sprawa w toku a On teraz legal firme i ma to w d*pie ....Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Hehe diman to multivana musisz kupić [emoji6]Pamietam jak spaliśmy w multi pod biedronką w Zakopanym i nad ranem gość podszedł i zaczął przez czarne szyby zaglądać a Damian otworzył boczne okienko i ryknął wypierd...j to gość mało nóg nie połamał...Za małe kary u nas są, wczoraj o tym gadaliśmy na zlocie, nie wiem czy pamietacie naszego klubowicza a4b6 białe koła 20cali i air ride też sie ta profesją zajmował i dziś sie smieje bo od kilku lat sprawa w toku a On teraz legal firme i ma to w d*pie ....Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu TapatalkaDlatego powtarzam trzeba strzelać do takich kutasow A co do auta to mam takie myśli że kiedyś mi się uda kupić multivana a najlepiej Californie ale to czas pokaże
horny devil Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 sam też choruje na multi ale ceny to kosmos. Najlepsze że t4 droższe od t5 Pogoda pod psem. Masakra
A4-Tomek Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 pogoda dramat więc jakiś browarek by się machneło skoro i tak nie idzie nigdzie wyjść
MAJKI Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 sam też choruje na multi ale ceny to kosmos. Najlepsze że t4 droższe od t5 [emoji14] Pogoda pod psem. MasakraOstatnie wypusty T4 last edition osiągaja w DE kosmiczne ceny ...Ale mam porównanie bezawaryjności T4 do T5 i T4 przebieg 330tyś i zero awarii tylko rzeczy eksploatacyjne a T5 180 tyś i co chwile coś ale fakt T5 w środku dużo bardziej dopracowane i nowoczesniejsze Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Nie ma złej pogody na rower jest tylko źle ubrany rowerzysta... Teraz pssyyttt już w domku Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Dlatego jak będę kupował kiedyś nowe auto to kupię takie co można w nim spać ze wspomnianym 9mm pistolecikiem i gościa który spróbują to podjebac zastrzele Jak kupisz nowe to masz przez pierwszy rok gwarancje wypłaty całości. Ja tak mam.w oplu ale tego i tak nikt nie ukradnie.Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 No to dzień po premierze... Dzisiaj nocka... I coś słabego na początek.. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Kędzior Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 No to dzień po premierze... Dzisiaj nocka...Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Jak wrażenia w porównaniu z poprzednią?
Kędzior Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Damian współczucia napewno stres i nerwy ze strony taty... tez bym wrócił do średniowiecza i ręce po obcinal Niestety jest na to za duże przyzwolenie i to samych ludzi, i nie tylko o auto chodzi ale również o drobniejsze rzeczy.
Mario22 Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Kędzior dużo więcej wszystkiego... Auta trasy tryby jazdy nawet ustawienia kierowania na padzie czy po prostu opcje. Można to lepiej poustawiać pod siebie. Graficznie bardzo dobrze a jak będzie z.grywalnością na dłuższym dystansie to ci pewnie napisze ok 24 bo zasiadlem niedawno. Rano wszystko poustawialem i teraz juz tylko ogień. Project Cars 1 mam na xbox one więc grafika nie.moge tak porównywać ale jest spory przeskok Zaraz jeszcze wychodzi nowy NFS nowe Gran Turismo no i Forza 7 więc mam co robić na zime. Do tego Uncharted nowy. No i te ceny... Project cars w preorderze kupiłem za 230 zl a forza i gran turismo 249 zl od sztuki. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 No i pierwsza aktualizacja 12 gb :-) Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 11 godzin temu, diman napisał: Konkretnie to taki już lepiej to : https://www.otomoto.pl/oferta/mercedes-benz-klasa-v-najbogatsza-wersja-edition-1-7-osobowy-ID6z8jLt.html#d818be5e72
stanley Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 11 godzin temu, pajda napisał: już lepiej to : https://www.otomoto.pl/oferta/mercedes-benz-klasa-v-najbogatsza-wersja-edition-1-7-osobowy-ID6z8jLt.html#d818be5e72 mercedes to van, a vw co wkleił Diman to caravan, więc zupełnie inny samochód
diman Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 już lepiej to :https://www.otomoto.pl/oferta/mercedes-benz-klasa-v-najbogatsza-wersja-edition-1-7-osobowy-ID6z8jLt.html#d818be5e72Wybacz Pajda ale mamy odmienne gusta mi ten merc się wogule nie widzi
pajda Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Wybacz Pajda ale mamy odmienne gusta mi ten merc się wogule nie widzi Za to mi bardzo , tylko nie z takim środkiem musi być jasnym środek
pajda Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 mercedes to van, a vw co wkleił Diman to caravan, więc zupełnie inny samochód Caravan to wozi trupy [emoji14]
Rekomendowane odpowiedzi