miron78 Opublikowano 25 Września 2017 Autor Opublikowano 25 Września 2017 Stasiu - jak będzie tylko Ty chętny to chyba lepiej jak Ty do nas przyjedziesz niż my w 4 czy 5 do Ciebie Chyba że Was tam więcej się zorganizuje to pomyślimy MArio jak by nas troche się zebrało to może by grila w Buku zorganizować jak ostatnio ?
miron78 Opublikowano 25 Września 2017 Autor Opublikowano 25 Września 2017 Kto by nie miał czasu lub możliwości na rower to by mógł furą podjechać
stanley Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 21 minut temu, miron78 napisał: Stasiu - jak będzie tylko Ty chętny to chyba lepiej jak Ty do nas przyjedziesz niż my w 4 czy 5 do Ciebie Chyba że Was tam więcej się zorganizuje to pomyślimy MArio jak by nas troche się zebrało to może by grila w Buku zorganizować jak ostatnio ? nie ma problemu, mogę przyjechać
miron78 Opublikowano 25 Września 2017 Autor Opublikowano 25 Września 2017 no to czekamy na reszte i na bieg wydarzeń
afroo. Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Jeśli sobota to też bym się pisał. Jaka przewidywana odległość do przejechania?
pajda Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Stasiu, Pajda - jak Wy to w wekend widzicie - jest szansa z waszej strony ?Zobaczę jak moje zdrowie dziś ostatni dzień antybiotyku.
diman Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Tomi, Diman, Pucek - chętni ? sobota rano pasuje ?Mi pasuje chyba że mnie siła do roboty wystawia ale kontami będą musieli
MAJKI Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Ok ja sie pisze Ewa do roboty idzie to musze tylko zagadać z teściową żeby Lene zostawić i możemy śmigać Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 No u mnie podobnie Kaśka robi i muszę ogarnąć babcię [emoji16]
Mario22 Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Stasiu - jak będzie tylko Ty chętny to chyba lepiej jak Ty do nas przyjedziesz niż my w 4 czy 5 do Ciebie Chyba że Was tam więcej się zorganizuje to pomyślimy MArio jak by nas troche się zebrało to może by grila w Buku zorganizować jak ostatnio ?Grilla moge pochytać jak wtedy. Tylko sam.nie wiem co bede mial z robota ale postaram sie o wolna soboteWysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Tylko proszę o trasę nie w błocie. Ja mam opony na asfalt, max jakiś żwirek czy ścieżka rowerowa w lesie
Mario22 Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Tylko proszę o trasę nie w błocie. Ja mam opony na asfalt, max jakiś żwirek czy ścieżka rowerowa w lesieJeżeli ognisko dojdzie do skutku to zrobimy fajna trase i sporo asfaltu bedzie. Trase mam już w głowie. Oczywiście w las też zjedziemy ale fajne ibite ścieżki. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Dystans 60 max 70 kmWysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Ona ma fata.. :-) Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Chłopy, ja odpadam, odprawiam 30te urodziny i jak wiecie muszę od rana zająć się dzieckiem gdy moja małżonka będzie zapieprzać w kuchni:)Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Chłopy, ja odpadam, odprawiam 30te urodziny i jak wiecie muszę od rana zająć się dzieckiem gdy moja małżonka będzie zapieprzać w kuchni:)Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu TapatalkaTo zamiast na grila do lasu podjedziemy do Ciebie z życzeniami [emoji16][emoji16]
Pucek Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 SpokoWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Pssyyyttt po robocie. A więc trase sobotnią widze tak. Spotykamy się u mirona pod domem lub na działce i stamtąd lecimy sobie kawsłeczek lasem do nieborowic... Dalej aleją kasztanową asfaltową w kierunku szczygłowic... Dalej asfaltem na książenice i kamień...dolatujemy do rybnika w okolicy stadionu żużlowego i z asfaltu lecimy fajną ścieżką wzdłuż rzeczki do elektrowni Rybnik.. Wbijamy na ubitą ściezke leśną i objeżdzamy jezioro do wału przy zalewie... Dalej w las ale ścieżka utwardzona pod.każdy rower i wylatujemy w rudach przy skansenie kolejki wąskotorowej... Stamtąd pare minut i jesteśmy w buku na ognisku piwku i pysznej swojskiej kiełobasce... Tam pauza dłuższa i mamy w nogach ok 35 km.. Po ognisku w.strone knurowa lecimy troche asfaltem troche ubitym szutrem jakies 25 km pod dom mirona... Ewentualnie można to wydłużyć i z rud polecieć na trachy i sośnicowice... Tam krótka pauza na pifko w sprawdzonej miejscówce i drogą techniczną wzdłuż A4 na wilcze gardło żernice i knurów... Opcja krótsza to max 60 km a dłuższa max 75 km Ogólnie trasa przyjemna większość asfaltem ale drogi boczne. Jutro wybadam temat ogniska itd. Ale do czwartu musze znać mniej więcej ilość osób chętnych w miare pewnych. Pifko do ogniska będzie a sam koszt kiełobasy i pifka jest normalny. Pifko ok 4.50 a kielobasa chleb musztarda ketchup ok 7 zł z tego co pamiętam Ja tak jak pisałem jeszcze nie wiem co z.robotą ale zrobie wszystko żeby mieć wolne... Z nami pojedzie jeszcze mój kumpel z Wycieczek Rowerowych Śląsk więc nawet gdybym ja nie mógł jechać on zna Mirka i Was pokludzi żeby nie było błądzenia bo już nie raz tam z nim śmigałem. On zemną robi w robocie i powinien mieć wolne. Ja sie wpisze jakby co na niedziele a sobote zarezwuje wolną. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi