Mario22 Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Ide na tor bo noc dziś ciepła i długa...Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Pssyyyttt po robocie. A więc trase sobotnią widze tak.Spotykamy się u mirona pod domem lub na działce i stamtąd lecimy sobie kawsłeczek lasem do nieborowic... Dalej aleją kasztanową asfaltową w kierunku szczygłowic... Dalej asfaltem na książenice i kamień...dolatujemy do rybnika w okolicy stadionu żużlowego i z asfaltu lecimy fajną ścieżką wzdłuż rzeczki do elektrowni Rybnik.. Wbijamy na ubitą ściezke leśną i objeżdzamy jezioro do wału przy zalewie... Dalej w las ale ścieżka utwardzona pod.każdy rower i wylatujemy w rudach przy skansenie kolejki wąskotorowej... Stamtąd pare minut i jesteśmy w buku na ognisku piwku i pysznej swojskiej kiełobasce... Tam pauza dłuższa i mamy w nogach ok 35 km.. Po ognisku w.strone knurowa lecimy troche asfaltem troche ubitym szutrem jakies 25 km pod dom mirona... Ewentualnie można to wydłużyć i z rud polecieć na trachy i sośnicowice... Tam krótka pauza na pifko w sprawdzonej miejscówce i drogą techniczną wzdłuż A4 na wilcze gardło żernice i knurów... Opcja krótsza to max 60 km a dłuższa max 75 km Ogólnie trasa przyjemna większość asfaltem ale drogi boczne. Jutro wybadam temat ogniska itd. Ale do czwartu musze znać mniej więcej ilość osób chętnych w miare pewnych. Pifko do ogniska będzie a sam koszt kiełobasy i pifka jest normalny. Pifko ok 4.50 a kielobasa chleb musztarda ketchup ok 7 zł z tego co pamiętam Ja tak jak pisałem jeszcze nie wiem co z.robotą ale zrobie wszystko żeby mieć wolne... Z nami pojedzie jeszcze mój kumpel z Wycieczek Rowerowych Śląsk więc nawet gdybym ja nie mógł jechać on zna Mirka i Was pokludzi żeby nie było błądzenia bo już nie raz tam z nim śmigałem. On zemną robi w robocie i powinien mieć wolne. Ja sie wpisze jakby co na niedziele a sobote zarezwuje wolną. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka No i pasuje
Tomi_81 Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 16 godzin temu, miron78 napisał: Tomi, Diman, Pucek - chętni ? sobota rano pasuje ? No spoko jak pogoda będzie względna i nie okaże się, że muszę iść do roboty.
Tomi_81 Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 6 godzin temu, Mario22 napisał: Opcja krótsza to max 60 km a dłuższa max 75 km Opcja krótsza jak dla mnie
pajda Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Opcja krótsza jak dla mnie Też preferuje opcje krótsza [emoji3] która i tak jest długa. Tak jak pisałem wcześniej zobaczę jak się będę czuł pod koniec tygodnia.
Kędzior Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Siema. Mario i jak oceniasz grę w porównaniu do poprzedniej?
Mario22 Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Siema. Mario i jak oceniasz grę w porównaniu do poprzedniej?Siema. Właśnie wstałem. Druga nocka zarawana. Powiem ci że jest po prodtu ogień. Poprawione chyba wszystko mega grywalność. Kupuj. Mam też demo forze 7 na xone i też będzie ogień. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Kędzior Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Siema. Właśnie wstałem. Druga nocka zarawana. Powiem ci że jest po prodtu ogień. Poprawione chyba wszystko mega grywalność. Kupuj. Mam też demo forze 7 na xone i też będzie ogień. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu TapatalkaJuż mi się pobiera:)
MAJKI Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Ok jak wyjazd nie bedzie jakos mega wczesnie rano to moze kumpel z Knurowa sie z nami tez zabierze co smiga troche na rowerku tez Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Już mi się pobiera:)Na co pobierasz? Pc czy ps4 czy xoneWysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Kędzior Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Na co pobierasz? Pc czy ps4 czy xoneWysłane z mojego E2303 przy użyciu TapatalkaPc
Mario22 Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 PcNa PC to najgorsza opcja. Na klawiaturze nie da się wogóle grać. Więc mam nadzieje że masz pada. Tylko nie wiem jak będzie na pc z ustawieniami pada bo jak nie poustawiasz odpowiednio to nie zagrasz... Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Kędzior Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Na PC to najgorsza opcja. Na klawiaturze nie da się wogóle grać. Więc mam nadzieje że masz pada. Tylko nie wiem jak będzie na pc z ustawieniami pada bo jak nie poustawiasz odpowiednio to nie zagrasz... Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Na padzie też jest lipa. Mam kierownicę
miron78 Opublikowano 26 Września 2017 Autor Opublikowano 26 Września 2017 To która Wam pasuje 9.00 u mnie pod chatą ? Czy Wam to za wcześnie? -ale wcześniej wyjedziemy to więcej soboty nam zostanie (ogólnie mi obojętnie)
Mario22 Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Na padzie też jest lipa. Mam kierownicęA to elegancko. Na padzie jest ok tylko trzeba to dobrze ustawić. No to jak masz kiere to bierz L4 i zasiadaj ;-). I uważaj na pogode haha bo zmienne warunki pogodowe potrafią namieszać...Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 26 Września 2017 Autor Opublikowano 26 Września 2017 Ps. o ile wogóle pojadę - wczoraj coś na hali zrobiłem z achillesem - ogólnie chodze ale mega boli i kuleje - nadaje się do chodzenia o kulach
miron78 Opublikowano 26 Września 2017 Autor Opublikowano 26 Września 2017 nie wiem tylko czy walić do ortopedy czy to jakieś przesilenie i dać troche czasu tej nodze
Kędzior Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Ps. o ile wogóle pojadę - wczoraj coś na hali zrobiłem z achillesem - ogólnie chodze ale mega boli i kuleje - nadaje się do chodzenia o kulach Taki wiek... hehe
Rekomendowane odpowiedzi