gregory Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 wypiłem 3 kieliszki, same smarkate d*py, a jak coś lepszego to koło 30 i z mężami A co to znaczy smarkate do ciebie?? 13-14? Bo mam nadzieję, że nie myślałeś o 18-tkach. Przecież ty sam jesteś młody, trza było je rwać :> Diman zarzucił se pakiet choroba i poczuł się zmęczony
Pucek Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 17 lat Gregor :gwizdanie: ja tam jak już to jakąś 19 minimum bym przygarnął, bo takie są bardziej otwarte na propozycje ciekawe czy ktoś porobił fotki autku od Nosba... :gwizdanie:
diman Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 dopadl mnie mega pakiet choroba szlak mnie trafi
A-rek Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 z rańca no wlasnie Pucek co to znaczy smarkate? jak dojrzale i wyrosniete to bierz je na przejazdzke [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2009, 11:45_________________________________________________ ciekawe czy ktoś porobił fotki autku od Nosba... sa w jego temacie 17 lat no to idealne :> miedzy mną a moją tez jest 5 lat roznicy
Pucek Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 bueheheh dzisiaj dopiero jade swoim, no ale na serie to raczej nie polecą, chyba muszę fajnie jakoś zaparkować a też nie wiedzą co to Quattro :>
diman Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 nosb ma pakiet mega gleba na 19-stkach jakies 260KM i mega pakiet otwierania bagaznika za pomoca muzyki
A-rek Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 a też nie wiedzą co to Quattro no to zapros na tylna kanape yyyyyy przednia znaczy :> i pokaz jej co to jest
diman Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 pucek jak chcesz to z toba podjade pod te wesele mi te 30stki jak najbardziej pasuja :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 pakiet gleba na pneumatycznym zawiasie no i wspomniane dziewczyny No no Panie ładne szkoda że mnie nie było chętnie bym zobaczył tego "bobra" o którym mówił Gregor A ten pasacik ładny, jeździ po Gliwicach tylko jak dla mnie ma jeden mankament jeszcze pare miesiecy temu był "Anglikiem"
diman Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 moze Q nie ma ale kanapy sa mega wygodnena co nieco :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 co Ty Arek... za młoda, głupoty w głowie, nie ma co się nawet oglądać, a poza tym to teraz nie szukam żadnej na stałe (chyba że będzie mega d*pa to sie zastanowie) ale jedynie do zabawy buehhehe Diman, gdyby to nie była rodzinka to bym sie tam za co brał, ale tak to nie nie bo będę obgadany na całej linii
diman Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 ty to tymbardziej jade z toba bo to nie moja rodzina
keżor Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 gdzie to wesele? to ja też bym wpadł
A-rek Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 jak dla mnie ma jeden mankament jeszcze pare miesiecy temu był "Anglikiem" i ma za male kołka
diman Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 a i pucek nie zlozylem ci zyczen w piatek wiec teraz to zrobie wszysztkiego najlepszego co bys znalazl ta jedyna i zeby ci nie zabraniala rezac furki na mega wypasie
Pucek Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 buhehehe jacy wszyscy chętni napisałem o trochu mięsą i już zainteresowanie słabe te fotki które są w temacie Nosba... a dzięki Diman, w piątek strzeliły mi dwie dwójki (22)
diman Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 buhehehe jacy wszyscy chętni napisałem o trochu mięsą i już zainteresowanie słabe te fotki które są w temacie Nosba... a dzięki Diman, w piątek strzeliły mi dwie dwójki (22) no wlasnie jechalem z ta mysla na spota i zapomnialem a moglismy jakos ubarwic ci te dwie dwojki na jakiejs mega imprezie
Pucek Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 mogliśmy...ale kolacja urodzinowa była kit że w MC i każdy sam se kupił ale była [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2009, 12:07_________________________________________________dobra to ja spadam na tą beznadziejną imprezę, to do wieczora
A-rek Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 słabe te fotki które są w temacie Nosba... no wlasnie brak fotki srodka, silnika itd w piątek strzeliły mi dwie dwójki (22) no to Najlepszego Ci zycze, zdrowi i kasy, a reszta sama przyjdzie jak bedziesz mial te dwie rzeczy
diman Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 no to powodzenia na imprezie daj czadu
Rekomendowane odpowiedzi