stanley Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 3 minuty temu, pajda napisał: Ale z was szokmeny! Ja już od dawna w pasku grzana dupcie wlaczam ja tego prawie nie używam, za gorąco w kulki 1
gregory Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 4 minuty temu, stanley napisał: ja tego prawie nie używam, za gorąco w kulki Jak się chce mieć jeszcze potomstwo to lepiej nie nadużywać grzanych stołków.
gregory Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Jak wyłączyć poduszkę pasażera w A5 ?
Pucek Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 5 minut temu, gregory napisał: Jak wyłączyć poduszkę pasażera w A5 ? VAGiem albo dołożyć przycisk dezaktywujący poduszkę, 300zł komplet w ASO.
stanley Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 12 minut temu, gregory napisał: Jak się chce mieć jeszcze potomstwo to lepiej nie nadużywać grzanych stołków. ja już swoje zrobiłem dla mnie akurat zbędny bajer ( w zamian za to, wolałbym żeby mi ktoś odgarniał śnieg przed garażem )
stanley Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 3 minuty temu, Pucek napisał: 300zł komplet w ASO. drogo fciul
Pucek Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 4 minuty temu, stanley napisał: drogo fciul Bo nie chcesz dać zniżki
gregory Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 8 minut temu, Pucek napisał: VAGiem albo dołożyć przycisk dezaktywujący poduszkę, 300zł komplet w ASO. Chyba ich poebało..... To jak cofanie się w rozwoju. Czyli chcesz jeden raz jechać z dzieckiem w nosidełku na przodzie to jedziesz to ASO i wyłączasz, a potem znów jedziesz jeszcze raz i włączasz. Cała operacja kosztuje tu w De jakieś 300Eur.
stanley Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 3 minuty temu, Pucek napisał: Bo nie chcesz dać zniżki mam związane ręce
Pucek Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Chyba ich poebało..... To jak cofanie się w rozwoju. Czyli chcesz jeden raz jechać z dzieckiem w nosidełku na przodzie to jedziesz to ASO i wyłączasz, a potem znów jedziesz jeszcze raz i włączasz. Cała operacja kosztuje tu w De jakieś 300Eur. To Ci pisze, jest w aso zestaw za 300 pln ktory montujesz i jeździsz kiedy chcesz z dzieckiem na przodzie, pamietaj że dla Ciebie to około 70 EUROWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Teraz, Pucek napisał: To Ci pisze, jest w aso zestaw za 300 pln ktory montujesz i jeździsz kiedy chcesz z dzieckiem na przodzie, pamietaj że dla Ciebie to około 70 EURO Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka dołącz do tego kabanosika i prince polo
gregory Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 I tak chce to sprzedać.., więc pół środek zastosuje
stanley Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 3 minuty temu, gregory napisał: I tak chce to sprzedać.., więc pół środek zastosuje masz fotelik montowany przodem do jazdy ? bo chyba przez to pytałeś...
gregory Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Na razie to ja mam nasidełko...
stanley Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Teraz, gregory napisał: Na razie to ja mam nasidełko... aha, no to poduszkę trzeba zrobić off w tym przypadku
gregory Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Moja ma jechać na weekend do koleżanki sama, to musi mieć małą z przodu....
Arturoo Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Moja ma jechać na weekend do koleżanki sama, to musi mieć małą z przodu....Panie połóż fotel na płasko ... No chyba , że masz bieda edyszyn i nie ma elektryki [emoji3]... małe lusterko do daszka przymocowane za 15 pln z tylu po przekątnej nosidełko zamocowane ....i wio ... objeździłem tak z 200 spotów [emoji3]
Mario22 Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 siema sportowcy pada i pada a jo jade ss na szychte Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Siemanko a my ze z młodym upalamy chevi corvette [emoji16]
Rekomendowane odpowiedzi