Pucek Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 2 godziny temu, miron78 napisał: czemu katastrofa - do 12 śpisz a reszta dnia do wykorzystania na rower Przestań, pierwsze 3 dni bez życia, a jak już się człowiek ogarnie to wpada weekend i od poniedziałku inna zmiana
A4-Tomek Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 jedyny plus nocek to brak zarządu, konfidenta bhp-ca itp.
Mario22 Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Przestań, pierwsze 3 dni bez życia, a jak już się człowiek ogarnie to wpada weekend i od poniedziałku inna zmiana:facepalm:dokładnie tak jak Pucek napisał Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Ja juz mam załatwioną wolną niedziele na rajze z Wami Wysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Ja też a do tego jeszcze trochę treningu mi wpadło dzisiaj może jakoś to będzie [emoji16]
stanley Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 32 minuty temu, MAJKI napisał: Ja juz mam załatwioną wolną niedziele na rajze z Wami Wysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu Tapatalka tyś jest ministrant czy co ?
stanley Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 31 minut temu, diman napisał: Ja też a do tego jeszcze trochę treningu mi wpadło dzisiaj może jakoś to będzie Ty też ministrant ?
MAJKI Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Gdzie tam Stasiu ministrant po prostu ostatnio jak się wybrałem w niedziele na rower to zapomniałem Ewie powiedzieć że się spóźnie 3 godz i 3 dni ciszy było w domu a tak wolna niedziela to wolna Wysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 2 minuty temu, MAJKI napisał: Gdzie tam Stasiu ministrant po prostu ostatnio jak się wybrałem w niedziele na rower to zapomniałem Ewie powiedzieć że się spóźnie 3 godz i 3 dni ciszy było w domu a tak wolna niedziela to wolna Wysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu Tapatalka dobrze, że nie powiedziałeś, że idziesz hasiok wyciepnąć
Mario22 Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 siemato się rajza szykuje.. dzisiaj mówiłem Tommiemu żeby bracikowi powiedział to może się skusiWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Bulczas Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Tak czytam te wasze plany rowerowe i chętnie bym się z wami wybrał... Tylko setki to raczej nie dam rady ogarnąć. Takie 60km jak ostatnio to jeszcze luz. Ktoś tu z was w ogóle jeździ na kołach 26"?
MAJKI Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Miron 1,5 miecha temu jeszcze pedałował na 26 i dobrze było. To pykniesz te 60 km w jedną strone a w drugą ogarnij kogoś z autem Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/skoda-octavia-rs-ksenon-skora-panorama-canton-serwis-aso-gwarancja-faktura-vat-23-ID6ySgpl.htmlPanie ... jak bym miał wolne 84k to bym se życie na nowo ułożył [emoji6]
miron78 Opublikowano 10 Października 2017 Autor Opublikowano 10 Października 2017 Bracik Tomiego nie może Bulczas - czy masz koła 26 czy 29 nie ma większego znaczenia - nogi są najważniejsze Ach żeby nam tylko pogoda pozwoliła bo też się już nastawiłem Czyli na tą chwile mamy: 1. Miron 2. Mario 3. Majki 4. Diman 5. Stasiu Tyle jeżeli chodzi o klub - liste będziemy aktualizować i w piątek dopiszemy nie klubowiczów - w piątek juz powinniśmy wiedzieć jak z pogodą i kto z nich jedzie
miron78 Opublikowano 10 Października 2017 Autor Opublikowano 10 Października 2017 i Wpadnijcie jak ostatnio z zapasem na przebranie się i poskładanie rowerów co wyjedziemy punktualnie
Mario22 Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 idzie ku dobremu... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Bulczas Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 6 godzin temu, MAJKI napisał: Miron 1,5 miecha temu jeszcze pedałował na 26 i dobrze było. To pykniesz te 60 km w jedną strone a w drugą ogarnij kogoś z autem Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Zobaczę jak mi się sprawy ułożą i może się wybiorę też. W takie zabawy się nie bawię, jak już jechać to pełny dystans. Najwyżej na następny dzień nie wstanę z łożka
miron78 Opublikowano 10 Października 2017 Autor Opublikowano 10 Października 2017 Przejedź sobie najpierw do niedzieli przynajmniej 50-70km - jak będzie ok to melduj się w niedziele
Rekomendowane odpowiedzi