Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tam mam wekend wolny więc mogę pośmigać w sobote oczywiście

A co do niedzieli to nie mam zamiaru tracić całego dnia na anne - do 16 będziem w domku - no chyba że jakoś okrężnie będziemy wracać co by 150 pykło :decayed:

Ośkowi by niedziela pewnie pasowała ale dysnats raczej nie na niego - i nie ten podjazd

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Stasiu mam nadzieje że tak jak teraz czasami nam się udaje ogarnąć ciekawe wypady rowerowe to w tym sezonie coś klubowo na narty pośmigamy przynajmniej te kilka razy jak kiedyś

Opublikowano (edytowane)

I tak jak MArio pisał - jedziemy bez napinki lajtowo i np co 15km postój - i na każdym postoju kto dojedzie ostatni ten pipa :grin:

A ja organizuje koszulke jak kiedyś na Zatorze lecz tym razem z napisem "wystartowałem pierwszy dojechałem ostatni" i będzie to koszulka przechodnia co postój :grin:

Edytowane przez miron78
Opublikowano
3 minuty temu, miron78 napisał:

Stasiu mam nadzieje że tak jak teraz czasami nam się udaje ogarnąć ciekawe wypady rowerowe to w tym sezonie coś klubowo na narty pośmigamy przynajmniej te kilka razy jak kiedyś

jak tylko śnieg będzie to z miłą chęcią

Opublikowano
A co do niedzieli to nie mam zamiaru tracić całego dnia na anne - do 16 będziem w domku - no chyba że jakoś okrężnie będziemy wracać co by 150 pykło :decayed:
Ośkowi by niedziela pewnie pasowała ale dysnats raczej nie na niego - i nie ten podjazd

super... biere Caddy i na 12 wpada na obiad na Anne... posiedzi dwie godziny i wróci

Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
I tak jak MArio pisał - jedziemy bez napinki lajtowo i np co 15km postój - i na każdym postoju kto dojedzie ostatni ten pipa :grin:
A ja organizuje koszulke jak kiedyś na Zatorze lecz tym razem z napisem "wystartowałem pierwszy dojechałem ostatni" i będzie to koszulka przechodnia co postój :grin:
to są tylko trzy postoje... potem podjazd i som my w doma... nazot z górki

Opublikowano

Ośka zabierzemy na pojezierze palowickie na Hamburgera... [emoji6] Dimana też... ale to nie w sobote bo by w niedziele byli niedysponowani..

Opublikowano

Jeszcze jedno...

po ostatniej trasie Ucho pisał żeby następnym razem dać mu znać... wiec jak ktoś ma jego numer to napiszcie mu

Opublikowano

Dobry :hi:

Opublikowano

Majki a Ty już wiesz kto od Ciebie na pewno pojedzie ?  czy na razie tylko Ty

Opublikowano

Ja jadę i kumpel z Knurów. Damian odpada bo chrzciny ma na 13 wiec nie zdarzy. Ucho się do piątku zdeklaruje czy pojedzie bo z nim teraz gadałem.

Wysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

GiT

Opublikowano

Czyli na tą chwile mamy:

1. Miron

2. Mario

3. Majki

4. Diman

5. Stasiu

6. Kumpel Majkiego (z Knurowa)

7. Piotrek (sąsiad)

Opublikowano

:hi: kolarze...

Opublikowano
dobra pany...

chwila prawdy tak jak pisałem ide na noże o wolny weekend...

sobote też ogarniam wolną bo musze kiedys sie widziec z moją. .. wiec sobota diman miron ruszam miedzy 13 a 14 zrobie lekki trip ok 50 km z zaliczeniem ramzy bo ok 15 a 16 musze być w Paniówkach u Gatnera rowerem i tam bedzie moja autem. mala przerwa kawa lody i lecim dalej swoim szlakiem a niedziela wolna i lecimy na Anne

Organizować się tak co niedziela będzie mega... pogoda będzie...

Sobotę rezerwuje dla rodziny wiec z roweru odpadam [emoji6][emoji38]
Opublikowano
Sobotę rezerwuje dla rodziny wiec z roweru odpadam [emoji6][emoji38]
ok

Opublikowano

bry