diman Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Spoko nie straci się dam Dimanowi jak sie wysuszyWysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaJak bym to wiedział, że tak szybko będziesz to prać to bym Ci moje wrzucił [emoji16]
Mario22 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 A coo... i to w drogim płynie...haha ja zawsze piore od razu po rowerze bo wszystko mokre i przepocone... diman jeszcze trocha i mały pójdzie spać haha Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 A coo... i to w drogim płynie...haha ja zawsze piore od razu po rowerze bo wszystko mokre i przepocone... diman jeszcze trocha i mały pójdzie spać haha Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Nooo kąpiel młody musi zaliczyć i ogień z .......
Mario22 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Nooo kąpiel młody musi zaliczyć i ogień z .......[emoji12] Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Dzieki za wspólny trip.Ps Diman po dzisiejszej trasie i bara bara to ja bym do A1 nie dojechał a co dopiero do Słupska hahahaWysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Dzieki za wspólny trip.Ps Diman po dzisiejszej trasie i bara bara to ja bym do A1 nie dojechał a co dopiero do Słupska hahahaWysłane z mojego LG-V490 przy użyciu TapatalkaDamy radę luźno a spać dopiero jutro o 18 [emoji41] to jest lipa resztę da się ogarnąć [emoji16]
miron78 Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 Ja też dzięki za kolejny wspólny wypad - nie mogło być lepiej - wszystko nam spasowało i chyba nie da sie mieć lepszych warunków Fajnie że kolejny raz w takim groonie udało się spędzić sportowo dzień Stasiu fajnie że mimo dojazdu z SK potrafisz się zorganizować i nam towarzyszysz Zaś jakwiększe gratulacje i podzić to bezkonkurencyjnie za dziś należą się Dimanowi - Diman szczerze przyznaje myślałem że to gorzej zniesiesz, będziesz szorował tyły a podjazd to przynajmniej od połowo pokonasz pieszo - szok i szacun za pokonanie trasy i to jak to zrobiłeś - jak na kogoś kto od miesiąca czy półtora śmiga to byłem w szoku Ps. wyślij mi namiary na to co brałeś Raz jeszcze wszystkim dzięki - mega mega dzionek Dzisiaj tomek i piotrek przyznali że juz mieli mega doła i totalny brak sił i już mieli myśli dzwonić po transport - sam byłem w szoku że aż tak mieli kiepsko Diman jak tak dalej będą szły Twoje postępy to za rok Ci współczuję - bo nikt z Tobą nie bęzie chciał jechać Ps. Majki a jak tam kumpel - bo dawał rade i wyglądał jakby ten dystans to dla niego pikuś
Mario22 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 To pyrsk... i Szybcy i Wściekli na TV PulsWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Pany ale nawet średnia dobra wyszła... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 psyyttWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Miron, nieźle żeś pocisnął na finiszu pod górę, przez chwilę Cię dochodziłem, ale jak zaczęło gotować mi się pod kaskiem, a Ty dochodziłeś kolarzy, to totalnie odpuściłem, ostatnie 400m bym wprowadzał koło jak jakaś pipa. Sprawdzałem tylko czy jakaś laska, albo 60cio latek mnie nie dochodzą
MAJKI Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Miron nie wiem jak kumpel to zniósł ale napisał mi tylko że to jego życiówka... Bo On raczej sam jezdzi i tylko na hałdy w okolicyWysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Miron nie wiem jak kumpel to zniósł ale napisał mi tylko że to jego życiówka... Bo On raczej sam jezdzi i tylko na hałdy w okolicy Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Najlepsze jest to że ja go nie znan a on mnie widywał na naszych górkach... jak on się nazywa znojda go na fb Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 dziękiWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 No nic to czas na mnie do jutra trzymajcie kciuki [emoji16]
stanley Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 No nic to czas na mnie do jutra trzymajcie kciuki [emoji16] Szerokości
Mario22 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 No nic to czas na mnie do jutra trzymajcie kciuki [emoji16]Jedz powoli i daj innym pokierować Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Polko_V Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Panowie... Jak tak obserwuje Was i się zastanawiam... Jakbym miał porządny sprzęt (rower...bez podtekstow Panowie) czy dałbym radę bo chodzę pieszo na kopalni z obciążeniem ~10/20 kg pod górkę długości 300m pod kątem 30 ~40 stopni i nie robi mi to większego problemu. Ciekaw jestem jakby tam trasa wpłynęła na moje nogi długości 100 km ...wiem to są gdynianie
Rekomendowane odpowiedzi