Polko_V Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 A trasy pokonywanie z tym obciążeniem 20kg sięgają 4/5km z to z częstym takim falem
Pucek Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Polko, ja w zeszłym roku brałem stary rower od brata czyli taki 10 letni i od strzała robiłem po 25-35km, jedynie co mnie bolało to d*pa, nic więcej, nogi jak najbardziej ok, zero zakwasów czy coś podobnego, za to Ania miała zakwasy + boląca d*pa, więc nasza robota bardzo nam pomaga, tym bardziej że polega ona na ciągłym poruszaniu się w przeróżnych warunkach.
diman Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 No i dojechał Słupsk wita idę się zdrzemnąć [emoji16]
Mario22 Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 polko nie musisz mieć porządnego sprzętu... wystarczy sprawny sprzęt.. wiadomo że lepiej mieć większe koła itd... ale jak masz górala na kołach 26 i wszystko w nim działa jak trzeba to spokojnie możesz szurać z nami. Damy znać jak będziemy robić jakiś krótszy trip ok 60 km jedynie co to faktycznie dobre spodenki z pampersem lub dobde siodełko wygodne żelowe jak byś faktycznie chciał z nami pojechać a nie masz roweru to miron ma nówke cuba który idzie na allegro na kołach 26 Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Tak jak pucek pisze rower jak jest sprawny to moze i być nawet 10 letni i nogi raczej nie bolą ale d*pa boli jak h..j nawet z pampersem. Ja dzis ogolnie spoko ale na żyć siadam delikatnie Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 16 Października 2017 Autor Opublikowano 16 Października 2017 13 godzin temu, stanley napisał: Miron, nieźle żeś pocisnął na finiszu pod górę, przez chwilę Cię dochodziłem, ale jak zaczęło gotować mi się pod kaskiem, a Ty dochodziłeś kolarzy, to totalnie odpuściłem, ostatnie 400m bym wprowadzał koło jak jakaś pipa. Sprawdzałem tylko czy jakaś laska, albo 60cio latek mnie nie dochodzą No Stasiu powiem Ci lekko nie było - mi już tak bryle parowały że chwilowo nic nie widziałem - ale kolarze nie ukrywam motywowali a po drugie chciałem jak najszybciej wjechać i mieć to za sobą
miron78 Opublikowano 16 Października 2017 Autor Opublikowano 16 Października 2017 JA dzisiaj jak gdyby nic - jak bym nigdzie wczoraj na rowerze nie był No to chłopy z kopalni - nic tylko zorgnizować się w jakiś wekend na pół dnia i coś pokręcimy wspólnie wycieczkowo A co do Anny to jednak fajny pomysł żeby na koniec sezonu zrobić sobie taki test wytrzymałościowy - zawsze człowiek potem wie na co może sobie pozwolić Bo ja nie ukrywam dawno tam nie byłem na rowerze i tak po cichu sam miałem obawy jak mój organizm to zniesie a z racji wagi niestety brałem też wariant wchodzenia w razie co (naszczęście nie było to konieczne)
MAJKI Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Ale dziś też pogoda super na [emoji605] aż szkoda że w robocie trzeba kisićWysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Nawet nie gadaj ja mam cały tydzień 2 zm i cały tydzień taka pogoda ma być Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Nawet nie gadaj ja mam cały tydzień 2 zm i cały tydzień taka pogoda ma być Wysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaNie narzekaj a ja delegacje [emoji41]
MAJKI Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Nie narzekaj a ja delegacje [emoji41] Roweru nie wziałeś do doblo? Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Roweru nie wziałeś do doblo? [emoji6]Wysłane z mojego E5603 przy użyciu TapatalkaMyślałem o tym ale nie było gdzie to wsadzić a jestem właśnie na hotelu i stąd mam 16 km do rowów zdrzemnę się i jadę zarzucić trochę jodu na płuca [emoji16]
Mario22 Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Myślałem o tym ale nie było gdzie to wsadzić a jestem właśnie na hotelu i stąd mam 16 km do rowów zdrzemnę się i jadę zarzucić trochę jodu na płuca [emoji16]wypożycz se ta. kajs rowerWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 wypożycz se ta. kajs rowerWysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaChłopie kiedy jo to mom zrobic dzisiaj mom trochę czasu a od jutra tyrka od 6-18 potem trza coś do żarcia ogarnąć i spać
diman Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Bunkrów nie ma ale i tak jest za***iście
diman Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Takie tam z pracy [emoji38]
ucho.77 Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Cześć Dimek ciężko pracujesz
Rekomendowane odpowiedzi