Pucek Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Widzę że Miron też był...No to czas się zbierać do roboty :/Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Pozdro z mety... 45 km poszło Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Panowie a powoedzcie mi taką sprawę bo już nie dużo nam zostało do BT kiedy będziemy się zgadywać jak jedziemy, kto z kim itp. Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 8 minut temu, Mario22 napisał: Pozdro z mety... 45 km poszło Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka yebani, nawet finke do zdjęcia wyciągnęli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 yebani, nawet finke do zdjęcia wyciągnęli Wchodzi... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Szaleńcy , pomyślałem sobie że skoro świeci słonko to pójdę na jakiś spacerek ale przeszedłem może z 200m i wróciłem do domu, pizgawica masakryczna a jak Wy na rowerach możecie jeździć to już w ogóle nie mam pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 normalnie... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Szaleńcy , pomyślałem sobie że skoro świeci słonko to pójdę na jakiś spacerek ale przeszedłem może z 200m i wróciłem do domu, pizgawica masakryczna a jak Wy na rowerach możecie jeździć to już w ogóle nie mam pojęcia dzisiaj było ciepło Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 dokładnie - nawet kurtka była zbędna - sam ortalion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 dokładnie - nawet kurtka była zbędna - sam ortalion [emoji4]Jasne[emoji39] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 WitojcieWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 CześćWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 bryWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Pogoda dopisze to w najbliższą niedziele pierwszy klubowy zorganizowany wyjad rowerowy - na rozgrzewke sezonu 2018 Na tą chwile chętni 1. Miron 2. Diman 3. Stasiu 4. Pucek 5. Waladadaradetopojedzie 6. Majki 7. Damian 8. Mario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi