stanley Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Pogoda dopisze to w najbliższą niedziele pierwszy klubowy zorganizowany wyjad rowerowy - na rozgrzewke sezonu 2018 Na tą chwile chętni 1. Miron 2. Diman 3. Stasiu 4. Pucek 5. Waladadaradetopojedzie 6. Majki 7. Damian 8. Mario Git
miron78 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Opublikowano 5 Marca 2018 i jak się pogodowo uda to myślę okolice 9.00 będą idealne żeby nie tracić całej niedzieli a mimo wszystko coś tam pośmigać Jakieś 30minutowe ewentualne widełki można założyć ale chyba jakoś specjalnie później nie ma co - szkoda niedzieli - jak myślicie
stanley Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 i jak się pogodowo uda to myślę okolice 9.00 będą idealne żeby nie tracić całej niedzieli a mimo wszystko coś tam pośmigać Jakieś 30minutowe ewentualne widełki można założyć ale chyba jakoś specjalnie później nie ma co - szkoda niedzieli - jak myślicie 9:30 możemy startować
miron78 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Opublikowano 5 Marca 2018 a patrząc na liste to nawet jak tylko 5 osób dotrzyma z decyzją do niedzieli to i tak będzie fajny wypad tymbardziej że pewnie jeszcze jakieś pojedyńcze osoby z sąsiedztwa się dokoptują
miron78 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Opublikowano 5 Marca 2018 Teraz, stanley napisał: 9:30 możemy startować
Pucek Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Dobrze że 9.30 - zdążę jeszcze kupić kask i kurtkę w decathlonie
Mario22 Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Postaram sie poukładać robote zeby niedziele mieć wolnąWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
tomaszstn Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Ja niestety w niedzielę na rano w pracy
Mario22 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Dobra ja ogarnołem w robocie... sobote robie zamiast niedzieli... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Zobaczę jak mi się plany ułożą i może się też wybiorę w niedziele. Mario znasz może kogoś kto wkładał większe koła do ramy 26" Mam dobry rower na nawet niezłym osprzęcie i szkoda mi go zmieniać, trochę poczytałem na forum rowerowym i robili takie wynalazki
Mario22 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Zobaczę jak mi się plany ułożą i może się też wybiorę w niedziele. Mario znasz może kogoś kto wkładał większe koła do ramy 26" Mam dobry rower na nawet niezłym osprzęcie i szkoda mi go zmieniać, trochę poczytałem na forum rowerowym i robili takie wynalazki Nie mam pojęcia... podjedz do byle jakiego najbliższego serwisu czy sklepu rowerowego i zapytaj... ale koła 26 cali to nie wstyd... wiec na siłę nie kombinuj... bo w tempie wycieczkowym to jeden kij jakie koło... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 7 minut temu, Mario22 napisał: Nie mam pojęcia... podjedz do byle jakiego najbliższego serwisu czy sklepu rowerowego i zapytaj... ale koła 26 cali to nie wstyd... wiec na siłę nie kombinuj... bo w tempie wycieczkowym to jeden kij jakie koło... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Serwisy pewnie powiedzą nie da się, kup pan sobie nowy rower. Muszę gdzieś dorwać jakieś koła większe i zrobić przymiarkę.
Mario22 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Serwisy pewnie powiedzą nie da się, kup pan sobie nowy rower. Muszę gdzieś dorwać jakieś koła większe i zrobić przymiarkę.Wpadnij w niedziele to po trasie sprawdzimy... przypasujemy moje przednie 29Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 2 minuty temu, Mario22 napisał: Wpadnij w niedziele to po trasie sprawdzimy... przypasujemy moje przednie 29 Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Postaram się podjechać niedziele
Mario22 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Postaram się podjechać niedziele [emoji106]1:Diman ma 27, 5 to nawet przekładać nie trzeba tylko zmierzyć miarką wysokość od piasty to gory opony i czy ci wejdzie ta wysokość w widelec... i będzie wszystko jasne i będziemy widzieć jak masz przy 27,5 i 29 Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 23 minuty temu, Mario22 napisał: Diman ma 27, 5 to nawet przekładać nie trzeba tylko zmierzyć miarką wysokość od piasty to gory opony i czy ci wejdzie ta wysokość w widelec... i będzie wszystko jasne i będziemy widzieć jak masz przy 27,5 i 29 Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka 29" raczej nie wejdzie, ale myślałem właśnie o 27,5". Mam opony do zmiany u mnie więc jak by większe spasowały to bym zmienił komplet.
Rekomendowane odpowiedzi