walada1987 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zdrowych i spokojnych świąt wielkanocnych moc radości i spełnienia marzen Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 CześćWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
H4mm3R Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 W dniu 31.03.2018 o 19:58, Pucek napisał: Miron to dobry doradca, za moj kredyt zwiedził Holandię, za Pajdy był w naszych górach a za Kedziora spędził weekend na bogato, mało tego, po podpisaniu umowy masz kolegę na 30 lat z którym na pewno nie stracisz kontaktu Polecam Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Za mój podobno ogrodzenie zrobił
horny devil Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 po miesiącu laby do roboty dziś
Polko_V Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 4 godziny temu, horny devil napisał: po miesiącu laby do roboty dziś Szok dla organizmu, szok
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 9 godzin temu, horny devil napisał: po miesiącu laby do roboty dziś uczciwością i pracą ludzie się bogacą
Gibons Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Ktoś kojarzy firmę Deloch z Sosnowca / Katowic ? ? ktoś poleca ?
pajda Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Ktoś kojarzy firmę Deloch z Sosnowca / Katowic ? ? ktoś poleca ?Robiłem tam 18 do audi w Sosnowcu. Felgi zrobili ładnie fotki w moim wątku z a4, chodź dekielki poprawiali twierdzili że plastik się kiepsko maluje.
Rekomendowane odpowiedzi