Arturoo Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 W dniu 26.02.2019 o 09:48, duzy616 napisał: Panowie jestem z woj. zachodniopomorskiego, aktualnie czekam na rozliczenie auta z ubezpieczalnią jako szkoda całkowita. Oczywiście zacząłem już przeglądać ogłoszenia, żeby coś kupić. Jak zwykle wszystkie na moje oko ciekawe oferty są bardzo daleko, dlatego pytam się poszczególnych grup, czy są chętni ludzie do obejrzenia (zweryfikowania) auta czy warto jechać dużo kilometrów. Może być odpłatnie. W waszym województwie znalazłem sztukę A6 C6 allroada w Gliwicach. Napisz do Mirona ... tanio nie będzie ale lepsze to . . . . . . niż hipoteka
duzy616 Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 44 minuty temu, Arturoo napisał: Napisz do Mirona ... tanio nie będzie ale lepsze to . . . . . . niż hipoteka Dzięki
tomaszstn Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 Hej Dzisiaj spocik po forum o 18, kto chętny to wpadać
smolnik Opublikowano 8 Marca 2019 Opublikowano 8 Marca 2019 Cześć Jestem nowy na tej grupie, od niedawno mam w końcu moje wymarzone cztery kółka. Czy szykuje się jakiś spocik dzisiaj ? chętnie bym wbił pozdro
egon47 Opublikowano 8 Marca 2019 Opublikowano 8 Marca 2019 na razie średnio dziś ze zlotem zobacz kolego koło 17 czy ktoś z nas napiszę że jest spot
smolnik Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Edytowane 13 Marca 2019 przez smolnik
tomaszstn Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 W piątek szykuje się większy spocik także jak ktoś chętny to wpadać pod forum
miron78 Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Opublikowano 14 Marca 2019 jaki większy kto ma być cza więcej tu pisać niż na tym watsapie bo tam jeden wielki syf i ciężko coś znaleźć
Rekomendowane odpowiedzi