Pelex Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Witam Czester czy to w sprawie TOMIQ-a do mnie dzwoniłeś ? Bo widze ze autko było zapowietrzone więc chyba o niego chodziło :>
gregory Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Ten wynik 9-9-9 to jest jakiś dowcip, pewnie sabotaż. Ktoś głosuje tak aby zrobić zamęt chyba. Pewnie jacyś wandale z zewnątrz gregor coś dla ciebie Piękne. Kiedyś już chyba widziałem ten klip. Poza tym te kawałki z RS6 są urywkami programu Top Gear: http://www.youtube.com/watch?v=udNihQqg6j4 Ja jestem fanem tego programu. Widziałem wszystkie odcinki Miron oglądaj do końca. W autach z wielllllką mocą zapalająca się ta kontrolka to norma Ps. Gregor................. i pamiętaj............... SŁOWACY, SŁOOOOWAAAACYYYY Kup mi lecytynę lepiej dla pewności, abym nie zapomniał że to byli jednak słowacy
Pelex Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Gregory piekny odcineczek same nie pozorne furki a jakie za.....cze
krolu Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Ten wynik 9-9-9 to jest jakiś dowcip, pewnie sabotaż. Ktoś głosuje tak aby zrobić zamęt chyba. Pewnie jacyś wandale z zewnątrz Przed zagłosowanie nie zna sie wyników - wyczuwam duży spisek... Miron chyba może zobaczyć jak kto glosował ? :mysli:
miron78 Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 głosowaliśmy do czwartku wieczora - wynik 9-7 w związku z tym godzina zlotu zostaje nie zmieniona i jest to 18.00 Proszę już nie głosować
Pelex Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Spoko Mironku mamy to juz gdzieś Mam wszystkie odcinki Naznaczonego, 39 i pół, Brzyduli jak by kto chciał. kiedys Mironek wspominał że go interesuje 39 i pół, więc jak ile kopi nagrywac co
krolu Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Spoko Mironku mamy to juz gdzieś Mam wszystkie odcinki Naznaczonego, 39 i pół, Brzyduli jak by kto chciał. kiedys Mironek wspominał że go interesuje 39 i pół, więc jak ile kopi nagrywac co http://www.serialeonline.pl/ ty też są wszystkie odcinki :naughty: i nie trzeba marnować 1,30 na płytki cd :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a jak nie to są 10--tki takich serwisów on line nawet z filmami, przed chwila oglądałem distrykt 9 od tyg w kinach..
Pelex Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 O Jezu Krolu może komuś sie nie chce szukac i akurat na kompie oglądać :gwizdanie: więc oferuje co mam a ty mi tu komentarz z d*py wyj...y wystawiasz ;( nie każdy jest tak doskonały jak ty i ma wszystko na bierząco
miron78 Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 Krolu nie psuj interesu Pelexowi bo mnie zawsze 5 zł za odcinek kasował [br]Dopisany: 17 Październik 2009, 22:47_________________________________________________i to po znajomości było
Pelex Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Mironku Ciebie to zawsze za darmoche moge obsłuzyć
tomq Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Witam Czester czy to w sprawie TOMIQ-a do mnie dzwoniłeś ? Bo widze ze autko było zapowietrzone więc chyba o niego chodziło :> ta to przeze mnie dzwonil. hehe teraz musze dociekac dlaczego sie zapowietrzyl. Generalnie mam powymieniane wszystkie filtry procz paliwa. .No i gdzies musze poczyscic te zapieczone lopatki narazie niemam gdzie. Dla scislosci tomq . Pozdrawiam tomq
Pelex Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Witam Czester czy to w sprawie TOMIQ-a do mnie dzwoniłeś ? Bo widze ze autko było zapowietrzone więc chyba o niego chodziło :> ta to przeze mnie dzwonil. hehe teraz musze dociekac dlaczego sie zapowietrzyl. Generalnie mam powymieniane wszystkie filtry procz paliwa. .No i gdzies musze poczyscic te zapieczone lopatki narazie niemam gdzie. Dla scislosci tomq . Pozdrawiam tomq Pozdrawiam Cie serdecznie i proponuje Ci pogonić Twojego paździocha porządnie może to rozrusza Twoje łopatki z dmuchawy a jak nie masz doświadczenia w tym temacie to poczekaj aż przyjadę na spocik i oprucz łopatek rozgrzeje także Twój ręczny hamulczyk wtajemniczeni wiedza o co chodzi
krolu Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 O Jezu Krolu może komuś sie nie chce szukac i akurat na kompie oglądać :gwizdanie: więc oferuje co mam a ty mi tu komentarz z d*py wyj...y wystawiasz ;( nie każdy jest tak doskonały jak ty i ma wszystko na bierząco kurcze chciałem wam pomóc... :( a tu zaraz zjeby już nic Wam nie powiem nigdy... nawet jak będzie można paliwo za darmo z netu ściągać... a jeszcze chyba tylko tego w tej chwili się nie da :chytry:[br]Dopisany: 17 Październik 2009, 23:06_________________________________________________ Mironku Ciebie to zawsze za darmoche moge obsłuzyć nie chce wiedzieć jak ty Mirona obsługujesz... :polew: :polew: :polew: :banan1:
Pelex Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Krolu zniszcze Cie jak tylko dojade na spocik ty zabrany wróblu pocztowy :polew:
krolu Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 A właśnie Pelex mam pytanko, jeden z wężyków powrotnych (chyba) z pompy paliwowej, mam do wymiany, czester kupił mi taki nowy :notworthy: ale po tym co się ostatnio na spocie działo, mam pytanie, czy mogę tak po prostu odłączyć ten stary wężyk i wpiąć nowy ??? Nie chce, żeby mi się cos zapowietrzyło... [br]Dopisany: 17 Październik 2009, 23:09_________________________________________________ Krolu zniszcze Cie jak tylko dojade na spocik ty zabrany wróblu pocztowy :polew: ty mnie lepiej przewieź furą między słupami to i tak dostanę zawału :kox: :kox: :kox: [br]Dopisany: 17 Październik 2009, 23:10_________________________________________________kurcze, mogłem założyć watek na technicznym (na temat wężyka) bym sobie posty nabił :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Pelex Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Krolu możesz śmiało wymieniać każdy wężyk nawet jak okręcisz ciśnieniowy to tez nie ma problemu nic nie bój a co do przejażdżki miedzy filarkami to możesz na mnie liczyć jak mi sie to padło zwane A4 nie rozsypie to problemu ni ma
krolu Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Krolu możesz śmiało wymieniać każdy wężyk nawet jak okręcisz ciśnieniowy to tez nie ma problemu nic nie bój a co do przejażdżki miedzy filarkami to możesz na mnie liczyć jak mi sie to padło zwane A4 nie rozsypie to problemu ni ma no to super, może w poniedziałek to zrobię dzięki za info ... a jak coś to między filarami możesz posmigac moją eSSSSSSSSSSSSą :polew: :polew: :polew:
Pelex Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 ni ma problem jak masz w miare sprawny ręczniak to damy rade
krolu Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 ni ma problem jak masz w miare sprawny ręczniak to damy rade musisz sprawdzić :kox:
Rekomendowane odpowiedzi